Известна със своя американски стил, съчетан с европейски усет и бляскави колекции, GUESS е една от най-отличимите компании за облекло – с дързък стил, който облича света с модерни дрехи, обувки и аксесоари. Истинска модна империя, GUESS kids е световен гигант и за малките любители на модата, които искат да се откроят от тълпата. Когато децата изглеждат добре, те се чувстват добре. 

Благодарение на своите години, прекарани в иновации и търсене на най-новите тенденции, ние разполагаме с тях и днес. Без да отстъпва, детската мода е сериозен бизнес и модна сцена с огромни възможности за избор, повлияна и вдъхновена от трендовете. 

Родителите винаги са нащрек за модерни дрехи с високо качество, с които да запълнят гардероба на малчуганите. Що се отнася до хлапетата обаче, колкото и да е модерна дрехата,  която носят, първо тя трябва да им носи комфорт и удобство! 

С растящо дете у дома,  концепцията на крайностите не е най-добрата идея. Колкото и страхотно да звучи, да имаш твърде много дрехи, е толкова лошо, колкото да имаш твърде малко. Един аутфит на ден, плюс една резерва, е всичко, което им трябва, по време на игра. Хлапетата се нуждаят средно от 10 различни вида дрехи за съвременния начин на живот. Ето кои са и най-търсените модели от PRE-FALL 21 детски дрехи GUESS в онлайн магазин Kidsfashion.bg.

За най-малките

Основните GUESS елементи от детския гардероб варират, в зависимост от възрастта и това колко натоварено е ежедневието им. С непредсказуеми, но чести „бебешки инциденти“, най-малките се нуждаят от най-голям брой тоалети. По-порасналите деца, от друга страна, имат нужда от повече разнообразие, отколкото количество. 

Боди 

Приятели на всяко мъниче, проектирани за лесно обличане и събличане на бебетата, моделите бодита на GUESS са must-have елементът за бебешкия гардероб, заради своята гъвкавост. Очарователни сами по себе си, те поддържат детето покрито през цялото време, за разлика от други видове дрехи, които се надигат или навиват. 

Комплекти с ританки

Има закон, който гласи, че чорапите не могат да стоят на краката на бебето повече от  5 минути, преди то да ги събуе! Но, с правилния комплект на GUESS, това вече не е проблем.

Комплекти със суичър и панталони

Гардеробът на бебетата не е пълен без няколко сладки и функционални комплекта GUESS, подходящи за променливите температури на времето, заради своите слоеве и опция за добавяне и сваляне. Това не е всичко. Въпреки, че обучението на гърне понякога може да се окаже задънена улица, подходящите  панталони могат да направят този преход много по-лесен. 

За по-големите

Растящите деца могат да изразят своята индивидуалност, когато започнат да избират какво да носят. Нашата задача като родители, е да ги насочим към удобни аутфити, които да им позволяват да играят свободно.

Тениски и блузи с дълъг ръкав

Тенденциите в дизайна на детски топове представляват широк спектър от артистични щампи и апликации, които да ни напомнят, че дори нещо толкова простичко като памучна блуза може да вдъхнови малките момчета и момичета, и да добави настроение в ежедневието им.  GUESS знае това.

Деним

GUESS дънки с апликации – все още тренди, обещават да бъдат популярни и този сезон. Тези модели включват смели графики като ивици, точки, художествени щампи, флорални и по-абстрактни шарки. Хлапетата могат да носят тази забавна и младежка тенденция с всичко – от basic тишърти, до плетени пуловери и жилетки.

Топли якета

Най-любимият ни тренд през по-студените месеци, винаги ще остане – уюта и топлината. Усъвършенстваните модели якета и палта са снабдени с функциите срещу вятър, сняг и дъжд. Тази полезна инвестиция, със сигурност ще накара малките да оценят защитата от своето яке, по време на зимните си приключения.

За крачетата

Детските сникърси на GUESS са може би най-добрият вид обувки за хлапетата. За бягане? За училище? За игра? Родителите обичат тези чифтове, заради подкрепата, която осигуряват на детското краче. Със своята специална стелка, те осигуряват повече мекота и удобство, отколкото бихме очаквали от всеки чифт детски обувки.

И не на последно място – аксесоарите

Детските чанти са много повече от място, в което малките да носят тетрадките и учебниците си. Подобно на всичко, което решим да носим, чантите, и по-специално раниците, са просто още един начин за малките да покажат своя стил. Изборът на раница винаги е бил един от най-вълнуващите части от есенния шопинг. 


Съвременните хлапета искат да изглеждат тренди и сами да избират какво да носят. Трудностите на този избор са, че все още родителят трябва да координира този процес. GUESS kids опрости тази задача. Този сезон, хлапетата могат да станат мини копия на родителите си.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара