L’Occitane представи нова формула на изключителната си хидратираща серия Aqua Reotier – за мазна кожа. Във формулата на продуктите отново се използва водата от извора Реотие – една от най-богатите на калций в света. Новата съставка е цинкът, който контролира свръхпроизводството на себум. По-мазната кожа изглежда по-уморена, плътна и неравна. Продуктите от Сурс Реотие, както е името на серията, премахват тези несъвършенства.

Почистващ гел

Премахва замърсяванията, натрупани през деня. Намалява себума и матира кожата. След употребата му тя е чиста и свежа, а тенът – равен и сияен. Хидратиращият почистващ гел е богат на калций и цинк. Съдържа също натурална вода от лавандула, която  успокоява кожата Подходящ е за всякаква възраст. Използвайте и сутрин, и вечер. 97% от жените намират, че излишният себум е моментално премахнат.

Purifying cleansing gel 125 мл, 44 лв.

Лосион

След като сме измили лицето с хидратиращия гел, идва ред на лосиона, който отстранява останалия излишен себум и  замърсявания. Кожата е моментално балансирана. Тенът е сияен и свеж. Лосионът е богат на калций, който спомага за задържане на водата. Цинкът намалява омазняването. Продуктът е богат на ниацинамид, който подобрява качеството на кожата.

Нанасяйте сутрин и вечер с чист тампон на лицето. Подходящ е за кожи, склонни към омазняване. Продуктът е добър помощник на младата кожа, която е склонна към свръхпроизводство на себум. Добре почистената кожа е предпазена от възпаление и образуване на комедони.

Perfecting lotion 150 мл., 48 лв.

Матиращ флуид

Матиращият флуид е с по-лека консистенция и не натоварва кожата. Нанася се сутрин на добре почистено лице и моментално абсорбира излишния себум, благодарение на матиращата пудра. Оставя усещане за чистота и гладкост. Кожата е дълбоко хидратирана за 24 часа, благодарение на калция и ниацинамида. Продуктът е подходящ и за млада кожа, и за дами в по-зряла възраст, които имат проблем с омазняването. При редовна употреба отделянето на себум все повече намалява.

Mattifying fluid 50 мл, 62 лв.

Гел крем за блясък

Гел кремът за блясък е истинско бижу, богато на водата от минералния извор Реотие. Предназначен е за кожата, загубила своето сияние и свежест. Оризовите пептиди придават  моментален блясък. Фин перлен прах пречупва светлината и кожата изглежда сияйна и отпочинала. Мазната кожа е сивкава и уморена  и именно с това се бори гел кремът. Нанася се сутрин на добре почистена кожа. След употребата на 1 опаковка тенът на лицето е видимо по-сияен и следите от натрупаната умора са премахнати. Продуктът е натурален и подходящ за много чувствителни кожи – както и цялата серия. Гел кремът е подходящ за всяка кожа, която се нуждае от ударна доза блясък.

Glow gel cream 50 мл, 62 лв.

 

 

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара