С идването на по-топлите дни, имаме нужда от малко по-различна грижа за кожата и по-леки формули, които ще осигурят на кожата ни необходимата свежест, без неприятно усещане за тежест. Ако още не сте пробвали протокол Mineral 89 за озарена и добре хидратирана кожа от френската дермокозметична марка  Vichy, сега е перфектният момент да усетите какво означава 72-часова хидратация на кожата.

Каква е тайната на серията Mineral 89 и защо е толкова обичана, независимо от пола, възрастта и типа кожа? Всичко започна от вече толкова популярния Mineral 89 booster с 89% вулканична вода Vichy. Иновативната, минималистична формула само с 11 съставки, без изкуствени аромати и алкохол, е показала ненадмината ефикасност в хидратацията и подсилването на кожата, и затова се превърна в най-продавания продукт на Vichy в света. Бустерът с гелообразна структура предпазва кожата от външни влияния, като проучвания са показали, че той прави кожата 71% по-плътна и здрава, докато същевременно увеличава нивата на хидратация с до 41% само за 30 минути.

Предимството на натуралните съставки

Бустерът Mineral 89 съдържа 89% вулканична вода Vichy, богата на милиони минерални молекули, добити от френски вулканични региони. В комбинация с другите съставки в неговата формула, известният хидратиращ серум осигурява възстановяване на епидермиса, укрепване на кожната бариера, по-добра хидратация и подобряване на еластичността. Подходящ е за чувствителна кожа.

Миналата пролет буустерът получи подкрепление под формата на хидратиращия крем Mineral 89 за хидратация в продължение на 72 часа. Добре известно е, че единствено добре хидратираната кожа може да осигури адекватна защита срещу външни фактори, докато едновременно с това изглежда озарена и свежа.

Силата на вулканичната вода Vichy работи в синергия с чиста хиалуронова киселина за още по-добра хидратация и свежест на кожата, докато витамините B3 (ниацинамид) и E стимулират производството на серамиди и антиоксидантна защита. Благодарение на тази комбинация от съставки, флуидът Mineral 89 поддържа нивата на хидратация за цели 72 часа, докато функцията на кожната бариера е напълно възстановена.

Ново: Флуид със слънцезащитен фактор  

Най-добрите резултати се постигат с редовно нанасяне на протокол Mineral 89 от Vichy. След измиване на вашето лице, нанесете с леки потупващи движения две помпички от Mineral 89 booster по лицето, след което нанесете хидратиращ крем Mineral 89 за интензивна хидратация в продължение на 72 часа, избирайки между по-лека или по-богата текстура, в зависимост от нуждите на вашата кожа. Серумът ще осигури незабавна хидратация е ще укрепи кожната бариера, а кремът ще запази нивата на хидратация за дълго време. Това дуо също е доказало, че е перфектната база за грим, а също и много приятно като грижа за кожата за мъжете след бръснене.

Добрата новина за любителите на Mineral 89 е, че флуидът със слънцезащитен фактор от същата серия вече е тук. Този продукт, със своята лека формула за ежедневна хидратация, предпазва кожата от UV радиация и спомага за поддържането на хидратация на кожата за 72 часа, осигурявайки дневна доза важни за кожата подхранващи съставки. Леката текстура на флуида предотвратява полепването на частици и има антиоксидантно действие, като едновременно с това осигурява озарен и блестящ завършек. Натурално обогатена с милиони минерални частици във всяка капка, вулканичната вода Vichy укрепва кожната бариера и подобрява антиоксидантните свойства.

Посетете аптеките, за да откриете серията Vichy Mineral 89, и да започнете от днес да създавате бъдещето на една здрава и красива кожа. За повече информация относно серията Mineral 89 и всички останали продуктови серии на марката, моля посетете Vichy.bg.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара