Вероятно вече сте чували, че във всяка рутина за грижа за кожата, независимо от нейните нужди и различия, трябва да присъства последна и най-важна стъпка: защита от UVA и UVB лъчите, които причиняват ускорено стареене на кожата във всяка възраст. Това е научно потвърдено от изследвания.

Ежедневното излагане на UV радиация, особено в градска среда, причинява над 80% от признаците на стареене на кожата – като бръчки и тъмни петна. Въз основа на тези открития Vichy разработи Capital Soleil UV-AGE DAILY SPF 50+ флуид на водна основа с формула, която осигурява усъвършенствана UV защита от слънцето и факторите на замърсяване, като същевременно хидратира кожата и се бори с признаците на стареене.

Надеждността, ефикасността и приятното усещане върху кожата са само част от причините флуидът на водна основа Capital Soleil UV-AGE DAILY SPF 50+ да е един от онези продукти, които винаги искаме да имаме в козметичните си чанти. А по това време на годината към него задължително включваме добре познатите води за тяло Capital Soleil с UV защита, както и една новост – Cell Protect слънцезащитно олио за лице, тяло и краища на косата.

Ултралека формула 

Vichy разработи UV-AGE DAILY флуид на водна основа SPF 50+ с ултралека формула, която образува усъвършенстван UV защитен слой върху лицето. Осигурява защита, без да се вижда или усеща върху кожата, което е точно това, което всички ние желаем. Тайната се крие в патентованата технология NETLOCK, която задържа UV филтрите в супер устойчив слой, осигуряващ висока степен на UVA и UVB защита. Леката, хипоалергенна формула не оставя лепкави следи и е подходяща за всеки тип кожа, дори и за чувствителната. Флуидът е некомедогенен, тестван е под офталмологичен контрол и не предизвиква дразнене на очите.

Благодарение на високата концентрация на противостареещи съставки, флуидът на водна основа  UV-AGE DAILY действа срещу появата на бръчки и тъмни петна и подобрява текстурата и тонуса на кожата, елиминирайки необходимостта от допълнителни продукти в ежедневието ни. Формулата съдържа 4% пептиди, които възстановяват плътността на кожата, 2% ниацинамид, който намалява тъмните петна и хиперпигментацията, както и пробиотични фракции, които заедно с минералите от вулканичната вода Vichy укрепват естествените защитни механизми на кожата. Тестовете показват 27% намаление на тъмните петна, а 78% от участниците оценяват кожата си като по-плътна.

Задължителна защита през цялата година 

Благодарение на своята лека текстура и немазно покритие, UV-AGE DAILY флуид на водна основа SPF 50+ се интегрира без усилие в ежедневната грижа за кожата и трябва да бъде съществена част от ежедневната ви рутинна грижа за кожата през цялата година, тъй като UVA лъчите могат да причинят щети дори когато няма „видими” слънчеви лъчи. След като почистите лицето си, като последна стъпка от рутината, нанесете 5-6 изпомпвания флуид и после разнесете равномерно на лицето, включително зоната около очите и шията.

Флуидът на водна основа се предлага и в оцветен вариант CAPITAL SOLEIL UV-AGE DAILY TINTED SPF50+, който осигурява леко покритие за изравняване на тена, докато CAPITAL SOLEIL UV AGE CLEAR SPF 50+ представлява идеалното решение за защита на мазната кожа от UV лъчите.

Слънчев тен на кожата за по-дълго 

Иновации като тези, съчетани с адаптации към специфичните нужди на различните типове кожа, са причината Vichy, препоръчван от 70 000 дерматолози, да се радва на огромно доверие от потребителите по целия свят.

Това се отнася и за цялата гама Vichy Capital Soleil, която осигурява надеждна слънцезащита, като същевременно подхранва кожата. Особено популярни са леките и невероятно освежаващи води с висок защитен фактор, които осигуряват усъвършенствана 4-степенна защита на клетъчно ниво (UVB, UVA, дълги UVA лъчи и антиоксиданти). Слънцезащитна вода SPF50 и Слънцезащитна вода SPF30 са обогатени с бета-каротин за сияйна кожа, които удължават слънчевия тен с един месец, докато Слънцезащитна вода SPF30 е обогатена с естествено извлечена хиалуронова киселина за по-добра хидратация на кожата. Устойчива е на вода и изпотяване.

Това лято има още една иновация – Capital Soleil Cell Protect Invisible Oil SPF 50+ с невидима текстура, подходяща за лице, тяло и краищата на косата. Подсилена с дермокозметични активни съставки като сквален, серамиди и витамин Е, формулата защитава кожата на клетъчно ниво, подобрява качеството ѝ (бори се с лющенето и сухотата) и осигурява усъвършенствана защита на четири нива (UVA, UVB, дълги UVA и антиоксидант).

Освен че са щадящи към кожата, всички тези формули са нежни към морската среда. Те са тествани в морски условия, за да се гарантира, че не застрашават биологичното разнообразие на водните организми.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара