Eucerin разширява най-успешната серия против хиперпигментации – Anti-Pigment, с комплексен околоочен продукт. Доказано ефективната съставка Thiamidol помага за намаляването на тъмните кръгове под очите, заедно с олигопептиди и Ликохалкон А. Хиалуроновата киселина изглажда фините линии, а охлаждащ метален апликатор подпомага премахването на подпухналостта около очите. Така с Anti-Pigment Озаряващ околоочен крем тъмните кръгове са редуцирани в течение на първите две седмици употреба, а околоочната област – озарена за незабавен свеж вид благодарение на специални озаряващи частици.

Знаете ли, че близо 60% от дамите по света се оплакват от един или друг вид проблеми в околоочната област. Най-често споменаваната причина са тъмни кръгове под очите. Според потребителите, тъмните кръгове им придават изморен, нездрав вид и дори ги карат да изглеждат по-възрастни, отколкото са.

Решението на Eucerin е Thiamidol – революционната съставка против хиперпигментация действа заедно с антиоксиданта Ликохалкон А срещу кафявите кръгове под очите. В допълнение олигопептиди стимулират собствената колагенова мрежа на кожата за по-здрава структура и  съдействат за намаляването на сините кръгове под очите. Първите видими резултати настъпват след 2 седмици употреба.

За цялостен подход в третирането на най-честите оплаквания в околоочната област, Eucerin влага във формулата на Anti-Pigment Озаряващ околоочен крем и хиалуронова срещу фините линии и бръчките около очите. Кремът се нанася с масажни движения с помощта на специален охлаждащ метален апликатор, който съдейства за намаляване на подпухналостта. За незабавен ефект формулата е снабдена и с леки отразителни пигменти, които ѝ придават мигновено сияен и свеж вид.

Дерматологични проучвания показват много добра поносимост и ефикасност. Anti-Pigment Озаряващ околоочен крем се нанася като допълнителна грижа върху добре почистена и тонизирана кожа след серум и дневна или нощна грижа. За най-добри резултати препоръчваме да използвате Eucerin Anti-Pigment Серум с двойно действие и Eucerin Anti-Pigment Деневн крем с SPF30 или Eucerin Anti-Pigment Нощен крем вечер. Допустими са максимум 4 приложения на продукти, съдържащи Thiamidol на ден.

Серията за борба с хиперпигментацията Anti-Pigment от Eucerin е на пазара от няколко години и немалко потребителски проучвания я класират като една от най-успешните в света. Зад нея стои ключовата патентована съставка Thiamidol, която действа директно върху основният причинител на тъмните петна – меланинът. В случаите, в които той се образува неравномерно, прекомерната му концентрация в определени области предизвиква петна – пигментни или с годините и старчески петна. Thiamidol регулира действието на клетките, произвеждащи меланин, и по този начин подпомага безвредното справяне с хиперпигментацията.

Продуктите Anti-Pigment могат да се ползват продължително време без странични ефекти, безопасни са при излагане на слънце (макар незащитеното излагане да не се препоръчва с оглед предотвратяване появата на нови петна), бременност и кърмене. Eucerin препоръчва до 4 приложения на продукти с Thiamidol в рамките на 24 часа. Първите видими резултати настъпват след 2 седмици употреба и с течение на времето ефектът допълнително се подобрява.

Серията включва дневна, нощна грижа, коректор за локално третиране на интензивни петна, както и двуфазен серум. Eucerin Anti-Pigment Серум с двойно действие съдържа Thiamidol® и концентрирана хиалуронова киселина. Докато Thiamidol® се грижи за равномерния тен на кожата без петна при продължителна употреба, хиалуроновата киселина помага на кожата да остане добре хидратирана. Формулата представлява лека емулсия в опаковка с една капсула за по-лесно нанасяне.

В допълнение Thiamidol е вложен и в някои анти-ейдж продукти на Eucerin, както и в продукти против акне с цел подпомагане третирането на старчески пигментни петна и съответно постинфламаторна хиперпигментация. Зад разработването му стоят над 10 години изпитвания на повече от 50 000 различни съставки от учените на Eucerin®, докато се намери компонент с достатъчно висока ефикасност против пигментни петна, съчетана с много добра поносимост от кожата.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара