Kérastase представя обновената серия Nutritive, която е по-грижовна от всякога. Новият Nutritive е насочен към разрешаване на проблема със сухата коса от скалпа до връхчетата, като се справя с основната причина – недостиг на подхранващи съставки.

Новата серия от 10 продукта, включваща три задължителни серума, е подкрепена от науката, вдъхновена от грижата за кожата, с ритуали за почистване, третиране и защита на всеки тип сухота за  здрава на вид и подхранена коса. Включени са актуализирани версии на класическите продукти от серията, както и вълнуващи нови продукти, в отговор на всички нужди на сухата коса с продукти за ежедневна и нощна грижа за всеки начин на живот.

Новият Nutritive е подхранваща грижа за суха коса. Когато косата е суха, груба и без блясък, това е знак, че ѝ липсва подхранване. Nutritive осигурява луксозна грижа за вашата коса, с подхранващи и ключови активни съставки. Луксозно изживяване, чрез чувствени ритуали с вдъхновяващи, емблематични аромати.

Протеиновият комплекс с растителен произход на Nutritive осигурява на косата основно подхранване. Съставен от пшеница, царевица и соя, които действат като хранителни вещества за косата. Комбинирани са с мастни киселини, омега и витамини, подхранващи косъма. Високият му афинитет към косъма му дава възможност да се насочи към сухите, по-чувствителни зони, благодарение на електростатично взаимодействие.

Производно на витамин В3, ниацинамидът е популярна съставка в грижата за кожата, която помага за укрепване на бариерата на косъма. Благодарение на стимулиращия си ефект върху синтеза на кератин, ниацинамидът помага за подобряване на механичните свойства за дълготраен здрав вид на косата.

Серията от 10 продукта включва:

  • Сатенена вана – хидратираща вана за суха коса с основно подхранващо действие
  • Богата сатенена вана – интензивно подхранваща вана с основно подхранващо действие за много суха коса
  • Витално мляко – подхранващ ултралек балсам за разплитане на суха коса, фина до нормална
  • Интензивна маска – интензивно подхранваща и ултраконцентрирана маска за много суха коса, фина до нормална
  • Богата интензивна маска – интензивно подхранваща и ултраконцентрирана богата маска за много суха коса, нормална до плътна
  • Спрей термик – разкрасяващ термозащитен спрей за суха коса, фина до нормална.
  • Нектар термик – разкрасяващо термозащитно мляко за суха коса, нормална до плътна.
  • Подхранващ серум за сух скалп – хидратиращ серум за сух скалп
  • Подхранващ серум за сухи връхчета – интензивно подхранващ и запечатващ серум за сухи и цъфтящи връхчета
  • 8-часов магичен нощен серум – нощен подхранващ серум за суха коса

Facebook Twitter Google+

0 Коментара