По време на нарастващата Луна от 16 до 28 септември има повече енергийно заредени дни, отколкото по време на намаляващата Луна. В продължение на две седмици, считано от новолунието, енергийното ниво се повишава, което е необходимо за процесите на съзидание, растеж и развитие. Време е да отворите вратата за положителна промяна в живота си!

Новолунието в Дева на 15 септември определя фона за целия период на намаляваща Луна, който е благоприятен за стартиране на бизнес и всякакви начинания. По време на растящата Луна е по-лесно да изградите хармонични взаимоотношения с околния свят, да откриете нещо, което да ви хареса. През тези дни работата и личният живот се намират в максимално хармонично съответствие.

16-17 септември

Везните, Водолеите и Близнаците са в добро настроение, което внася позитивизъм в живота им. Много от представителите на тези зодиакални знаци преживяват нови впечатления, така че се появява вдъхновение и като следствие – нови идеи.

16 септември Нарастваща Луна във Везни

Третият лунен ден започва в 07:45 часа.

Меркурий излиза от ретроградна фаза, което е благоприятен показател. Емоционалната импулсивност се съчетава с желанието да концентрирате цялата си енергия в една област. Съвпадът на Луната и Марс във Везни предполага нов цикъл на физическа активност, учене и промяна на социалните взаимоотношения.

17 септември – нарастваща Луна във Везни

Четвъртият лунен ден започва в 08:55 ч.

На този ден две добри планети – Венера и Юпитер в напрегнато взаимодействие, така че трябва да внимавате какво си пожелавате. Този аспект дава сила на чувствата, прекомерен оптимизъм, любов към забавленията и развлеченията, увеличава нарцисизма. Общият енергиен фон е леко балансиран от Луната във Везни.

18-20 септември.

На Скорпионите, Рибите и Раците им е по-лесно да се разкрият пред външния свят. Творческите сили и активността допринасят за подобряване на финансовото положение, благодарение на новите възможности в професионалната сфера и приятелските контакти.

На 18 септември нарастващата Луна е във Везни, а от 17:59 ч. е в Скорпион.

Лунен период без курс от 04:06 до 07:59 ч.

Петият лунен ден започва в 10:08 ч.

Смело предприемайки определени стъпки и вземайки волеви решения, има шанс да се доближите до реализацията на целите. Денят е благоприятен за романтични срещи, страстни любовни срещи, главното е да не разваляте всичко с взаимни претенции и завишени очаквания един към друг.

19 септември Нарастваща Луна в Скорпион

Шестият лунен ден започва в 11:23 ч.

Двусмислен ден, изпълнен със страст и противоречия. Нараства нуждата от пари, желанието да се получи всичко наведнъж. Но само тези хора, които умеят да си сътрудничат и да правят взаимноизгодни предложения, ще могат да постигнат успех.

На 20 септември нарастващата Луна е в Скорпион, в Стрелец от 17:06 ч.

Лунен период без курс от 13:21 до 17:06 ч.

Седмият лунен ден започва в 12:41 ч.

Денят е подходящ за обобщаване на първите резултати, финализиране на някои дела и подготовка на нова база за бъдещи начинания. В часовете на Несекващата Луна не трябва да предприемате първи стъпки в каквото и да било, да се срещате с нови партньори и да обсъждате сериозни теми.

21-22 септември.

Стрелците, Овните, Лъвовете са енергични и силни, излезте от ограничаващите рамки и придобийте желаната свобода. Позитивността и безгрижността на представителите на огнената стихия привличат вниманието на много хора. Добри дни за стартиране на реклами, демонстриране на талантите ви, всякакви действия, насочени към придобиване на популярност.

21 септември Нарастваща Луна в Стрелец

Осмият лунен ден започва в 13:59 ч.

Ден на пречистване и трансформация, на нови перспективи. Благоприятни са кратките и дългите пътувания, отношенията с чуждестранни партньори. Зрелите и осъзнати личности могат да отстранят затихналите конфликти или да участват пряко в тяхното разрешаване.

На 22 септември нарастващата Луна е в Стрелец, а от 23:20 ч. – в Козирог

Периодът на Луната е извън курс от 22:31 до 23:20 ч.

8-ми лунен ден продължава сутринта

Девети лунен ден започва в 15:14 ч.

Благоприятен и продуктивен ден, особено за далечни пътувания и отношения с чужденци. Добре е да започнете нов бизнес, да планирате работа, да постъпите и да се преместите на нова работа, да заемете длъжност. Подходящо време за пускане на реклами или курсове за обучение, изнасяне на лекции, онлайн събития.

23-24 септември.

Козирозите, Телците, Девите получават видимост за реални перспективи, добри материални печалби, увереност, че утрешният ден ще бъде по-добър. Добро време за организиране на собствен бизнес, различни видове съюзи и асоциации, структуриране на бизнеса.

23 септември – нарастваща Луна в Козирог

Девети лунен ден продължава и сутринта

Десетият лунен ден започва в 16:16 ч.

Преминаващата Луна в Козирог е благоприятна за социални дела, за създаване на нови обществени организации, за посещение на официални институции, за изготвяне на документи, молби, заявления и подаването им в съответните организации и ведомства. Но през този период страда сферата на личните взаимоотношения. Затова трябва да насочите енергията си към укрепване на семейните отношения, поддържане на семейните традиции и подобряване на дома си.

На 24 септември нарастващата Луна е в Козирог, а от 23:05 ч. – във Водолей

Лунен период без курс от 23:05 ч.

Десетият лунен ден продължава сутринта

Единадесети лунен ден започва в 17:03 ч.

Аспектът на съвпада на Луната и ретро Плутон формира благоприятни условия за решаване на финансови въпроси, както и за укрепване и разширяване на личния авторитет, укрепване на деловата репутация. Денят е подходящ за създаване на нови необходими познанства и подновяване на стари връзки, за основаване на предприятия, общности и сключване на партньорства.

25-26 септември

Водолеите, Близнаците, Везните имат всички шансове да изпреварят конкурентите си, да достигнат ново професионално ниво и да утвърдят личния си живот. През тези дни онези въпроси, които дълго време не са били решавани, най-накрая са благополучно решени.

25 септември нарастваща Луна във Водолей

Единадесетият лунен ден продължава сутринта

12-ият лунен ден започва в 17:38 ч.

Подсъзнателно хората искат свобода, промяна, затова може да има желание да се промени обичайното състояние на нещата, което е много навременен процес. Лошо се справят с рутинната работа, трудно дават решения на ежедневните проблеми, повече ги привлича новото, интересното, необичайното.

26 септември Нарастваща Луна във Водолей

Лунен период без курс от 15:38 ч.

12-ти лунен ден продължава и сутринта

13-ти лунен ден започва в 18:02 ч.

Ден на обновяване на жизнените сили, благоприятен за групова работа, за придобиване на нова информация, за залагане на нови цикли на обучение. Препоръчва се да се направят корекции в бизнеса и да се разширят сферите на влияние, но преди 15:38 ч. киевско време. Вечерта е подходяща за финализиране на работа, разговори и действия, свързани с приключване на партньорство или сътрудничество.

27-28 септември.

Скорпионите, Рибите, Раците могат смело да започнат някакъв бизнес, да подтикнат другите към действие – резултатите ще бъдат постигнати за кратко време. Денят е свързан с използването на информационни източници, комуникация, творчески подход към решаването на най-сложните въпроси.

27 септември нарастваща Луна във Водолей, от 03:18 ч. – в Риби

Периодът на Луната без курс продължава до 03:18 ч.

13-ти лунен ден продължава сутринта

14-ти лунен ден започва в 18:21 ч.

Денят се свързва с усилена и отговорна работа, обществена служба, някакъв вид завършване и презареждане в много области на живота. Луната в съвпад със Сатурн може да донесе ограничаващи обстоятелства, но ако човек се справи сам с препятствията, ще може свободно да се развива и да постига добри резултати.

28 септември – нарастваща Луна в Риби

Лунният период е без курс от 23:57 ч.

14-ти лунен ден продължава в сутрешните часове

Петнадесетият лунен ден започва в 18:37 ч.

Денят преди Пълнолунието в Овен на 29 септември е наситен с всякакви енергии. Основното е да не се поддавате на илюзии и наистина да погледнете на нещата. Съвпадът на Луната и ретро Нептун може да създаде известна мъгла, но тези, които се занимават със сериозни дела, които са готови да търсят истината, определено ще успеят да открият подводните камъни и да се предпазят от грешки и загуби.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара