Чувствате ли се стресирани и тревожни? Оставате ли будни до среднощ, премисляйки отново и отново случилото се през деня, развивайки безброй сценарии за бъдещето?

Само че познайте – нищо от това, което минава през главите ви, не се случва в реалността. Сражавате се с вятърни мелници, вместо да впрегнете енергията си в конструктивни дейности.

Прекомерното мислене е най-голямата причина да се чувствате нещастни. Влизате в безкраен цикъл на негативни мисли, ангажирайки ума си с неща, които нямат и никога няма да имат значение. Това е много изтощителен процес, който само ви причинява безпокойство и стрес, без да решава реалните ви проблеми.

Книгага „Спри да премисляш отново и отново (Да се избавим от негативните мисли, стреса и тревожността)“ от Ник Трентън ще ви покаже как да пренастроите ума си така, че да имате по-голям контрол над мислите си. Ще ви помогне да прекратите порочните мисловни модели и да действате конструктивно. Ще ви научи да се фокусирате върху настоящето, вместо непрестанно да се оплаквате от миналото или

да планирате бъдещето.

  • Сложете КРАЙ:
  • На неодобрението към себе си!
  • На препускащите мисли и безсънните нощи!
  • На апокалиптичните сценарии в главата ви!
  • Време е да заживеете в настоящия момент.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара