През периода от 18 до 24 септември емоционалното напрежение постепенно ще изчезне. Ще има възможност да се решат повечето от острите проблеми в спокоен режим, а това, което остава, не е толкова важно. В сравнение с предходната седмица тази може да се счита за по-стабилна и продуктивна.

Периодът на нарастващата Луна е благоприятен за развитие на бизнеса, регистрация на различни организации, стартиране на нови проекти. Предстоят ви отлични перспективи!

Труден ден на 19 септември – Слънцето в опозиция с ретро Нептун внася несигурност в живота на много хора. Пътят към целта се оказва кален и орнаментиран, почти невъзможно е да постигнете това, което искате, затова е по-добре да отложите всички важни дела за по-подходящо време.

На 21 септември Слънцето и ретро Плутон в хармоничен аспект ви помагат да намерите изход дори от най-трудните ситуации и да спечелите добри пари, откривайки нови финансови перспективи пред себе си. За успех в професионалната среда и бизнеса е важно да планирате ясно всяка стъпка, като обмисляте внимателно действията и решенията си.

До края на седмицата се оформят подходящи условия за установяване на лични отношения. Ако решите да отворите сърцето си за любовта, романтиката ви ще се развие бързо. Времето ще бъде идеално за семейни вечери и приятелски срещи.

Овен

В професионалната сфера ще възникнат различни пречки и проблеми, които ще изискват спешни решения. Ще се появи желание да изоставите всичко по средата на пътя, но това са временни трудности и скоро ще приключат. В бизнеса настъпва период на несигурност и рутинна работа. Проявете търпение, изтърпете този период с мъдрост и ще бъдете възнаградени с нови предложения със солидни печалби. Това е чудесно време за смяна на работата, за сключване на сделки и за стартиране на нови проекти.

Телец

Звездите сега благоприятстват сериозните връзки и предупреждават за странични афери. Дори за лек флирт половинката ви може да не ви прости и въпросът да завърши с тежка раздяла. Самотата няма да ви тежи, сега имате достатъчно семейство и приятели. Всичките ви мисли са насочени към работата, но не забравяйте да обърнете внимание на роднините, тъй като ще имате нужда от тяхната емоционална подкрепа. Бъдете готови, че ще трябва да помагате на възрастни роднини и родители.

Близнаци

Поемете инициативата в свои ръце, предложете нововъведения на партньорите и ръководството. В бизнеса сега е моментът да се разширите, потърсете надеждни инвеститори. Начинанията ви ще бъдат подкрепени от приятели, които ще ви помогнат да решите бюрократичните проблеми с документите. Деловите пътувания на дълги разстояния и всяко сътрудничество с чуждестранни колеги ще бъдат успешни. Издръжливостта ви се увеличава, здравето ви като цяло е доста добро, но има лек риск от обостряне на хронични заболявания, проблеми със зъбите и коленете.

Рак

Сега е добро време да се запишете на курсове за обучение, за да подобрите уменията си. Намерете си работа по ваш вкус, която ще ви донесе допълнителни доходи. Не разчитайте на външна помощ, а водете делата си самостоятелно. Тези, които работят под наем, се вглеждат внимателно в колегите си, за да открият лоялни сътрудници. Този период ще бъде продуктивен, ако се занимавате с интелектуални и търговски професии. Вдъхновението и новите идеи ще ви дадат тласък да реализирате мащабни проекти.

Лъв

Малки неприятности заплашват предприемачите, които дълго време са отлагали решаването на финансовите проблеми. Сега е време да се заемете с въвеждането на ред в данъчната документация, икономическите въпроси. Възможно е да възникнат проблеми с търговски недвижими имоти, собственост, земя. До края на седмицата обаче градусът на напрежението ще спадне. Следете разходите си, в противен случай ще откриете дупка в джоба си. Периодът няма да донесе сериозни приходи, живейте в рамките на възможностите си.

Дева

Звездите не препоръчват да започвате нов романс, ако сте се насочили към дългосрочна връзка. Сега се намирате с несериозни кандидати. Вгледайте се по-внимателно в най-близкото си обкръжение, в хората, които познавате от дълго време. Именно сред вашите близки има човек, който много ви цени, но се срамува да покаже чувствата си. Ако дадете шанс на приятеля си, ще откриете много нови положителни качества, които досега не сте забелязвали. Много от тези двойки, които са се разделили по-рано, ще се съберат отново.

Везни

Семейните съюзи ще бъдат заети с домакинска работа и грижи за децата. Здравословните затруднения с възрастните родители ще ги принудят да преосмислят графика си и да отделят време за тях. Възможно е да възникнат конфликти с далечни роднини за собственост и отдавна нерешени спорове. Равнището на доходите сега ще зависи от вашата предпазливост. Основните разходи ще засегнат нуждите на семейството, съпруга/та, децата. Тялото ви сега е практически неуязвимо и доброто настроение няма да ви напусне. Възползвайте се от прилива на енергия, за да спортувате или да се подложите на строга диета.

Скорпион

Активността ви се увеличава значително, така че ви е трудно да приемете забавяне на плановете си. Важното е, че се движите в правилната посока и в крайна сметка всичко ще се получи! Въпреки лекия застой в бизнеса и спада в печалбите, сега е най-подходящото време да промените нещо в професионалния си живот и да се изкачите по кариерната стълбица. Начинанията ви ще бъдат подкрепени от влиятелни познати, които ще ви помогнат да решите всички неприятности с юридически документи.

Стрелец

Изпълнени сте с енергия и сте готови да действате решително. Поемете инициативата в свои ръце, предложете иновативни идеи на началниците си. В бизнеса сега е най-подходящото време за разширяване на дейността, търсете сериозни инвеститори за нови проекти. Усилено се стремите да постигнете набелязаната цел, но не всичко върви толкова бързо, колкото се очаква в началото. Периодът не е лесен както за влюбените, така и за съпрузите, които са женени от дълго време. Възможно е да се проявят: раздразнителност, претенции един към друг, морална умора, финансови недоразумения.

Козирог

Планираните проекти се развиват много бавно, налага се постоянно да се връщате към едни и същи въпроси, да внасяте корекции в плановете си. Това ще бъде особено забележимо през първата половина на седмицата. Желанието да се ускори развитието на текущите процеси, завишените изисквания към партньорите водят до различни видове грешки, недоразумения в екипа. Възможно е да бъдете провокирани и въвлечени в интриги, но не обръщайте внимание на завистници и клюкари. Препоръчително е да подходите по-скромно към изразходването на финансите.

Водолей

За семейните отношения е доста труден период. В някои случаи разногласията ще бъдат свързани с децата, а в по-голяма степен това се отнася за двойки, които имат наследници от различни партньори. Напълно безполезно е да спорите сега: това няма да доведе до нищо добро, само ще нажежи обстановката в къщата. По-добре е да изчакате негативния период, за да не чупите дървото. Не забравяйте, че счупената чаша, дори и да е залепена, остава с пукнатина. Творчеството и активният отдих ще се отразят отлично на всички сфери на живота, включително и на личните отношения.

Риби

Можете да разчитате на подобрение във финансовата сфера. Планираните пътувания ще преминат успешно. Ако нещо не се получи, по-добре е да изчакате до октомври. За да спечелите добри пари, не седете на едно място. Имате голям потенциал, така че използвайте всички ресурси, за да увеличите доходите си. Новите любовни връзки, започнати през седмицата, едва ли ще продължат. Съвместните разходки сред природата и интересните пътувания ще помогнат да освежите любовта със стар партньор.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара