Ако ядете по един домат всеки ден, тялото ви ще се подмлади и ще се отърве от излишните килограми, а кожата на лицето ви ще засияе като след скъпи процедури.

Доматите са безценни помощници в подмладяването, борбата с излишните килограми и кожните проблеми. Ако не знаете как да отслабнете бързо, яжте домати. При поява на сърдечни заболявания доматите също ще ви бъдат от полза. Имате обрив на лицето по кожата – и тук доматите ще ви помогнат. За да разберете какво ще се случи с тялото ви, ако ядете по един домат на ден – четете нататък.

Какви са ползите от доматите?

Ако използвате доматите за профилактика на заболявания, подмладяване и красота на кожата, трябва да консумирате плодове, които вече са преминали термична обработка. Защото печените, варените, сушените и пържените домати съдържат най-много ликопен. А това е един от най-мощните антиоксиданти, има антионкологично действие и изравнява растежа на раковите клетки. По своите свойства ликопенът превъзхожда в пъти витамините С и Е, като предотвратява процесите на стареене на организма и кожата. Доматите са много полезни и за предотвратяване на сърдечни заболявания.

Трябва да се отбележи също, че не само доматите, но и продуктите, произведени от тези плодове, са много полезни. Ето защо здравните специалисти препоръчват всеки ден да добавяте към диетата си доматено пюре, кетчуп, доматен сок и доматени сосове. За да извлечете максимална полза от суровите домати, експертите препоръчват да ги консумирате като част от различни зеленчукови салати, залети със зехтин.

Какво се случва с организма, ако ядете по 1 домат на ден?

За да може организмът ви да се обнови напълно и да извлече максимална полза от доматите, трябва да изяждате поне 20 броя месечно. Само един домат на ден ще доведе до драматични промени в организма ви и подобряване на здравето.

  • Ще можете да отслабнете бързо.
  • Няма да имате обриви по кожата си.
  • Тонът на кожата на лицето ви ще се изравни, тя ще засияе като след скъпи процедури.
  • Отоците по тялото и краката ви ще изчезнат.
  • Ще се предпазите от рак.
  • Няма да ви притесняват сърдечни заболявания.
  • Тялото ви ще бъде подмладено в продължение на няколко години.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара