Сатурн излиза от ретроградност, след като цяла седмица беше в стационарна фаза. Все още не е време за решителни действия, но общата атмосфера е изпълнена с положителни активни енергии, които подготвят почвата за конструктивни промени.

Процесите, които стартират през тази седмица, все още не се проявяват във външен план, но вече засягат всички сфери на живота. Именно през този период се полагат солидни основи за бъдещи успехи. Промените, настъпващи в началото на ноември, ще се развиват поне шест месеца и могат да бъдат както благоприятни, така и обратни. Това зависи от това доколко човек е осъзнат за действията си и разбира пълната мяра на отговорността за постъпките си.

3 и 4 ноември са трудни дни, когато щастливите шансове и възможности „излизат изпод носа“ по неясни причини. Въпреки това пречките и социалното напрежение, които възникват през тези два дни, могат да подействат като положителен стимул за освобождаване от нежелани задължения или ограничения.

Овен

Вашият авторитет и креативност са засилени, което ви прави прекалено отворени към външния свят. Изблиците на неочаквана активност ще ви попречат да прекарате седмицата у дома, отдавайки се на мързел. Логично е да следвате енергична нагласа и да правите колкото се може повече през седмицата, предимно за собствена полза, но без да вредите на другите. Ако успеете да се задълбочите в проблемите, които ви вълнуват, вероятно ще стигнете до неочаквани, но правилни заключения.

Телец

През седмицата планетарните влияния ви правят необщителни, прекалено педантични и раздразнителни. Но тези настроения не са толкова лоши, колкото изглеждат – желанието ви да сведете социалните контакти до минимум ще увеличи вашето старание, търпение и способност за задълбочен анализ и самоанализ. Стационарният Сатурн ще слага спирачки на физическата и емоционалната ви активност през цялата седмица, но енергиите на планетата ще ви помогнат да поддържате паричните си потоци.

Близнаци

Сега не е подходящо време да споделяте плановете или притесненията си с приятели, още по-малко с хора, които не познавате добре. Не задоволявайте желанията си и не се отдавайте на сърдечни разговори: близките ви ще бъдат развълнувани и няма да получите добър съвет, а случайни хора ще могат да ви навредят заради собствените ви откровения. По-добре е да не завързвате нови познанства и да се ограничите до списък с неща, които не могат да бъдат отлагани. И си позволявайте малки безобидни слабости.

Рак

През седмицата е лесно да се забъркате в неприятности и да се забъркате в проблеми, а дълго време след това ще трябва да се справяте с всичко това. Трудно ще ви е да се концентрирате върху професионалните задачи, затова е по-добре да си вземете повече почивни дни и да прекарате време с децата си или с по-младите си роднини. Периодът е подходящ за решаване на семейни въпроси, за обсъждане на бъдещи планове с партньора или съпруга ви. Естетическата наслада ще ви въздейства положително както никога досега, така че си струва да отидете на изложба или да направите дома си по-уютен.

Лъв

Планетарните влияния събуждат у вас нервност и дух на противоречие, така че не се учудвайте, ако се уловите в остър спор с домашните си. Звездите ви напомнят, че в никакъв случай не бива да се отдавате на викове и бурни емоции, а е по-добре да използвате тази енергия за активна физическа работа. Отложете за няколко дни подписването на важни документи, разговорите с началниците си и решаването на финансови и правни въпроси. Това е идеален период да започнете да спортувате или поне да правите ежедневни двучасови разходки.

Дева

В понеделник е желателно да си съставите ясен план за действие, като предварително определите приоритетите, и да го следвате. Най-важното в този период е да не се затваряте в себе си, да се консултирате с мъдри хора и да не се страхувате да напуснете мястото, където вече не се чувствате комфортно. Идеално време за решаване на финансови въпроси: ще успеете да погасите дълг, на който отдавна не сте разчитали, или да получите пари при изгодни условия. Макар и не бързо, най-трудните задачи се решават и работата в екип се раздвижва.

Везни

Изпълнени сте с енергия, която ви позволява да направите отново много неща и да общувате отново с всички. Иска ви се да направите всичко наведнъж, но се старайте да действате последователно, като не си позволявате да се разпилявате, да превключвате от едно на друго и да не довършвате нищо. Седмицата няма да е лесна, но с правилен подход към задачите, разумно самоограничение, може да донесе добри резултати. Опитайте се да отстъпите, някъде да се приспособите към околните, в резултат на което все още ще бъдете в услуга.

Скорпион

Заниманията със спорт и всякаква физическа активност са много полезни, а още по-добре е да насочите енергията си към създаването на нова база, която ще се превърне в отправна точка в средата на ноември. Ако няма отдушник за огромната ви енергия, може да започнете да се взирате в дреболии и да се смятате за по-добри от другите, което ще затрудни много общуването както на работното място, така и със съквартирантите ви. Проявата на сила и войнственост там, където наистина се нуждаете от нея, може да ви отвори нови социални възможности.

Стрелец

Обстоятелствата през седмицата благоприятстват активните действия и най-смелите планове, чието осъществяване ще бъде улеснено от натрупания опит и неизползваните сили. Максимумът, който можете да си позволите по отношение на отдиха, е среща с близки приятели и съвместно гледане на филм в края на седмицата. Консерватизмът и емоционалната сдържаност са вашите помощници през следващия период. От една страна, ще ви е лесно да разберете причините за думите и действията на близките хора, а от друга, трудно ще намирате думи на подкрепа и одобрение.

Козирог

Ако вашият партньор или близък човек реши да ви изкаже някакво оплакване, наистина може да доведете разговора дотам, че той да завърши много зле. Силите ви бързо ще намалеят и ще ви се прииска да легнете на дивана под одеялото с чаша чай. Вслушайте се в сигналите на тялото си – имате нужда от почивка! Натрупайте сили преди новия активен период, който ще започне следващата седмица, когато вашият управител, Сатурн, напусне стационарната фаза. Опитайте се да се занимавате с обичайните си дела без излишна суета или бързане.

Водолей

Стационарният Сатурн, като ваш втори управител, ще подкрепя всяко ваше начинание – от решението ви да се подложите на диета и да стегнете фигурата си до стремежите ви за кариера. Появява се сериозен подход към домашните и финансовите въпроси. Но не ускорявайте процесите, колкото и да не ви се иска. Това е период на вътрешна работа, търсене на информация, обмисляне на стратегия. Позволете си да си починете в събота и неделя, защото от следващата седмица няма да има време за това. Не се колебайте да направите нещо, което отлагате от дълго време.

Риби

Стационарният Сатурн във вашия знак повишава енергичността ви, но разстройва възприятието ви за реалността и разхлабва хватката ви за нея. Избягвайте всякакви начинания, защото може да попаднете във водовъртеж от неприятности за дълго време. Това е добро време да проучите обещаваща посока, свързана с професионалната ви дейност. Това ще ви помогне да настроите мозъка си да работи по полезен начин. Посветете вечерите на самопознание и медитация – в дълбините на подсъзнанието ви има отговори на всичките ви въпроси.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара