Конфликт от ревност между Димитър от синия отбор и Нинов от червения отбор разтърси Кухнята на Ада. Между двамата готвачи с най-взривоопасни характери в Hell’s Kitchen 6 прехвърчаха искри, които шокираха всички.

Снимки: Nova/Красена Ангелова

Причината беше острата реакция на Димитър, който се ядоса след разговор между футболния запалянко Нинов и Симона, с която готвачът от Дългопол има любовни отношения. Проблемът между двамата мъже все още не е решен, а напрежението ще продължи да ескалира и в следващите дни.

Днес в конфликта между Димитър и Нинов ще се намесят и останалите участници в Кухнята на Ада. Те ще се разделят на лагери, а в центъра на словесната престрелка ще попадне брокерката Симона. Ще напусне ли Нинов Кухнята на Ада по собствено желание?

Радостни новини имаше вчера за звездния отбор, който постигна поредна победа в Кухнята на Ада. Те се изправиха срещу Червените в предизвикателство, в което трябваше да готвят два сложни протеина – щраусово яйце и син рак. Терапевтката Гърдева, интернет звездата Изи, певицата Бони и шоуменът Калки блеснаха на кулинарната сцена и спасиха отбора си от елиминация.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара