В откровено интервю, пропито с болка и надежда, емблематичната Сашка Васева ще открехне завесата на личния си свят, белязан от редица сътресения през последните няколко години. Това ще стане тази събота (6 април) от 17:00 ч. в „Животът по действителен случай“ по bTV.

Какво е чувството един ден да се събудиш и светът, който познаваш, да е потънал в мрак? Как се приема диагноза, която за минути преобръща целия ти живот? Живот, който от песен се превръща в тишина и ад… Как се живее с всичко това и какво очакват Сашка и семейството ѝ оттук нататък, ще разберем от разговора ѝ на четири очи с водещата Александра Сърчаджиева.

В рубриката за визуални трансформации „Моето ново Аз“ Радост Драганова ще ни запознае с една жена, дълго чакала своето дете. След години на отчаяни опити и обиди от най-близките в семейството, тя осиновява момче.

Но изпитанията продължават – при детето се отключват редица здравословни проблеми, а съпругът ѝ се оказва прелюбодеец, който натрупва куп дългове и се озовава в затвора. След години на унижение и болка, в които сама се грижи за своето дете, Ваня се обръща към Радост, за да получи поне малка компенсация от съдбата за дългите години на трудности.

Как ще я зарадват специалистите в клиниките и какъв ще е новият ѝ външен вид, ще научим в събота от 17:00 ч. по bTV.

В класацията „Топ 10“ Филип Буков е събрал на едно място десетте най-шантаво облечени звезди на България. Каква е модата в средите на известните и какви аксесоари и аутфити са избрали те, за да приковат вниманието към себе си – ще разберем още тази събота в „Животът по действителен случай“.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара