Premio Travel, туроператорът с разнообразно портфолио от екскурзии и програми по цялото земно кълбо на изключително конкурентни цени, откри новия си офис в центъра на София, на бул. „Скобелев“ 44.

За откриването му в София дойдоха двама от собствениците на международната компания – австриецът Мартин Пашингер и турчинът Ерхан Селчук Алтан, както и много от лоялните клиенти на фирмата, които вече години наред се доверяват на Permio Travel за пътешествията си.

Premio Travel предлага екскурзии на четири континента, едни и същи програми на всичките си клиенти в 15 държави от Централна и Източна Европа – внимателно разработени, с добре подготвени екскурзоводи и изключителни цени. Например 14 дни обиколка на Индия, с включени самолетни билети, водач от България, посещения на основните забележителности в Делхи, Мандава, Биканер, Джодхпур, Удайпур, Джайпур и Агра, отлични хотели и закуски – само за 3099 лв.

„Няма тайна как постигаме тези цени. Имаме офиси в 12 държави, а обемите в туризма винаги са важни. Друга причина е, че Мартин Пашингер, единият от собствениците ни, наистина има талант да създава и тества програмите и винаги намира начин нещо да оптимизира, при това не за сметка на качеството, а на цената. Виждал съм с очите си как му идват идеи, за които дори местните партньори не са се сетили. Освен това като компания имаме много малък марж – за нас най-важното е клиентите да са доволни и да пътуват отново с нас. Цялата философия на компанията е да имаме все по-голяма база от лоялни клиенти. И това е правилният начин да се развиваш. Не че и ние от време на време не правим грешки, работим с хотели и партньори от всякакви държави, случва се. Но идеята е да се развиваме и да добавяме нови дестинации. А тях клиентите ги изискват – имаме такива, които по 4-5 пъти годишно пътуват с нас и искат нови неща“, казва Емил Абазов, генералният мениджър на Premio Travel за България и Молдова.

Нова дестинации, която Premio Travel подготвя, е Пулия в Италия. Едни от последните са изключително интересните дестинации Узбекистан и Грузия.

А една от най-важните е, оказва се, Китай – има огромно търсене сред българите и преди пандемията, и след това. Всички групи се запълват много бързо.

Premio Travel предлага и нещо неочаквано в Бали – не почивка на плажа, а екскурзия, в която можете да обиколите острова и най-интересните му места.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара