„Бързите коледни рецепти на Джейми“ ни дава възможност да се насладим на великолепното коледно бягство, без да изхарчим бюджета си. В рамките на два епизода Джейми споделя своите идеи и трикове за пестене на пари, време и постигане на по-добър вкус с колекция от рецепти, които ще ни помогнат да  приготвите празнична трапеза за любимите си хора.

©2023 Jamie Oliver Enterprises Ltd. Photographer: Steve Ryan

Премиерата е на 18 декември 2023 г. от 13:00 ч. по 24Kitchen и ще се излъчва всеки понеделник от 13:00 ч.

В първия епизод Джейми споделя своите тайни за грандиозно коледно празненство: от безотказното ръководство за приготвяне на най-добрата печена пуйка до впечатляващ зеленчуков ордьовър, който дори ще я конкурира. Той не забравя и гарнитурите, като споделя своята рецепта за плънка в два варианта, която ще зарадва и месоядните, и вегетарианците на масата. Не на последно място са идеите за идеално хрупкаво печено месо и зеленчуци, които ще ви помогнат да спестите време и място във фурната, като същевременно подсилите празничния вкус.

Във втория епизод Джейми се обръща към уютния период между Коледа и Нова година и превръща остатъците от коледната трапеза във вкусни самостоятелни ястия. От зеленчуков тарт „Татен“ и салата „Цезар“ от брюкселско зеле, до зимни зеленчукови ньоки и един великолепен начин да превърнете подарения сладкиш „Панетоне“ в забележителна торта „Шварцвалд“!  Джейми ви предлага рецептите, които ще ви помогнат да се насладите на времето от Коледа до Нова година, независимо дали приятелите ви ще дойдат на гости или ще останете насаме със семейството.

„Бързите коледни рецепти на Джейми“ гарантира, че Коледа ще бъде празнична и забавна, с фокус върху прости, бързи и лесни рецепти с чуден заряд, които ще ни оставят време да общуваме с любимите си хора през това вълшебно време от годината.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара