Пълнолунието служи, като прожектор върху нашите скрити аспекти, позволявайки ни да освободим това, което вече не служи на нашия растеж. Управлявана от знака Близнаци, известен със своята комуникативна и любознателна природа, тази луна носи жива енергия.

Насърчава ни да разсъждаваме върху забързаното си темпо в живота, като се фокусираме кога се движим твърде бързо, което вероятно възпрепятства напредъка ни, опитвайки се да жонглираме с твърде много неща едновременно.

♈Овен:

За Овните е време за преосмисляне на приятелствата. Огледайте се и вижте кой е най-важен. Това пълнолуние ви насърчава да предефинирате представата си за „избрано семейство“. Вашата енергия се влияе от най-близките ви хора. С тази луна в Близнаци става въпрос за чатене и свързване с хора и ви подтиква да поемете лидерството. Планирайте забавни събития или събирайте приятели за уютни вечери. Отворете сърцето и дома си за тези, които означават много.

♉Телец:

Пълнолунието в Близнаци подчертава вашите материални притежания, доходи и работа. Подтиква ви да помислите дали всичко върви гладко или е необходима преоценка. Да се чувствате по-малко ентусиазирани от работата понякога е добре, но ако напълно ви липсва цел и страст, може да е време за промяна. Създаването и спазването на бюджет, който е в съответствие с вашите дългосрочни цели, може да бъде от полза.

♊Близнаци:

Това пълнолуние ви насърчава да блеснете и да освободите несигурността, която ви спъва. Разпознавате начините, по които сте възпрепятствали успеха или щастието си, разбирайки, че да приемеш себе си напълно означава да прегърнеш както светлината, така и тъмнината си. Вие сте многопластово същество, което заслужава приемане във всички аспекти. Прегърнете несъвършенствата и незавършените части от себе си. Това е вашият момент да скочите уверено в следващата житейска глава и да прегърнете изцяло това, което сте.

♋Рак:

По време на пълнолуние често усещате по-силно въздействие, като се има предвид, че Луната е вашият планетарен управител. Време е да възродите вярата и оптимизма си, вярвайки в по-светло бъдеще. Затваряте важна глава. Размисълът по време на това пълнолуние ви позволява да се освободите изцяло от миналото и да прегърнете да живеете напълно в настоящето.

♌Лъв:

Това пълнолуние представлява вълнуващо време за вас! Предлага възможност за свързване с интригуващи и вдъхновяващи хора. Активирането на вашия 11 дом на групи, общност, надежди и стремежи ви подтиква да си представите кой искате да бъдете в света. Да направите малка крачка ще е вдъхновяващо за вас. Ще забележите признаци, че тази мечта става реалност, като разговор, имейл  Общуването с някой, който не е бил готов преди, може да ви доведе до реалността, на която винаги сте се надявали.

♍Дева:

Вие сте сила, с която трябва да се съобразявате и другите най-накрая ще разпознаят вашите таланти! Пълнолунието в Близнаци осветява вашия 10-ти дом, оказвайки влияние върху вашата кариера, репутация и дългосрочни цели. Това лунно събитие носи допълнителен тласък на увереността, правейки възможностите за кариера, които желаете, по-осезаеми. Пропастта между това къде се намирате и това къде се стремите да бъдете се затваря с ясен знак, че вашата упорита работа се е отплатила. Хората забелязват вашите умения и чар в нова светлина. Може да бъдете представени, да получите повишение, да си сътрудничите с някой влиятелен или значително да подобрите репутацията си.

♎Везни:

Това пълнолуние предлага шанс да изследвате вашите системи от вярвания за себе си, другите и света. Във вашия девети дом на пътуване, мъдрост и висше образование, пълнолунието в Близнаци ви насърчава да излезете извън ежедневната си реалност и да придобиете мъдрост от опита на другите. Това е възможност да се ангажирате с каузи, които ви интересуват, да обмислите обучение за промяна на кариерата или просто да научите повече за живота и себе си. Възприемането на знанието намалява страха от неизвестното. Това време може да включва планиране на пътуване до ново място.

♏Скорпион:

Пълнолунието  Близнаци осветява вашия осми дом, събуждайки чувства за интимност и мистериозното. Време е да разрушите бариерите около сърцето си и да позволите на любовта да влезе. Вместо да играете игри на ума и да създавате бариери във взаимоотношенията си, изследвайте страховете и съмненията си относно истинската близост. Ровейки в своите страхове, минали наранявания и негативни вярвания, вие проправяте пътя на любовта да ви намери по-бързо. Не забравяйте, че там, където се съпротивляваме най-много, можем да излекуваме най-дълбоко.

♐Стрелец:

Това пълнолуние предизвиква промяна от песимизъм към страст за вас. Това е момент да влеете любов и романтика в живота си и да запалите отново огъня в сърцето си. Независимо дали сте във връзка или сте сами, възможността за романтика е налице, но тя изисква да се отворите за нея. Помислете да се поглезите с вана с пяна, свещи, успокояваща музика или самомасаж. Прегърнете магията в ежедневните си преживявания. Дори малки жестове като задържане на врата или чат със съсед могат да донесат положителни промени в живота ви. Разпознайте любовта и красотата, които вече ви заобикалят, за да поканите повече от тях в живота си.

♑Козирог:

Това пълнолуние  Близнаци ще ви подтикне да промените ежедневието си и да се съсредоточите върху цялостното си благосъстояние. Очаквайте неочаквани промени, които ви подтикват да дадете приоритет на здравето си, независимо дали чрез по-добър сън, промени в грижата за кожата или намиране на диета, която резонира с тялото ви. Признайте, че вие сте вашият първи приоритет сега.  Не става дума за съвършенств, става въпрос за усъвършенстване на процеса на слушане на вашето тяло. Отнасянето към себе си с грижа и любов определя стандарт за това как другите се отнасят с вас.

♒Водолей:

Под това пълнолуние в Близнаци вашият пети дом на романтика, себеизразяване и радост ще блести. Прегърнете това време, за да предефинирате това, което наистина ви носи щастие и удоволствие. Тази фаза ви дава разрешение да изразявате желанията на сърцето си уверено, както романтично, така и извън него. Това е период за изследване на нови хобита или освобождаване от стари, които вече не ви служат. Независимо дали става въпрос за изучаване на нов език или изпробване на карате, вместо да преразглеждате стари занимания, позволете си да прегърнете новото и неизследваното без страх от осъждение.

♓Риби:

Пълнолунието в Близнаци осветява вашия четвърти дом, подчертавайки връзките ви със семейството и близки приятели. Въпреки че вашите корени са ви оформили, те не диктуват кой ще станете. Освободете се от всякакви семейни ограничения и изследвайте самоличността си отвъд тези ограничения. Почитайте наследството си, но също така се осмелете да се разширите извън рамката, в която може да ви е затворила семейната ви история. Смесете миналото и настоящето си, за да откриете баланс. Прегърнете пътуването си, признавайки, че докато сте това, което сте, вие също се развивате в по-истинска версия на себе си с течение на времето.

За консултации и връзка с мен:

е-mail: info@beastarforever.com

FB: https://www.facebook.com/BeAStarForever

YouTube: https://youtube.com/@astrocoaching-tzvetkamenov7967

Facebook Twitter Google+

0 Коментара