Актрисата, певица, бизнесдама и светска особа Парис Хилтън поднесе изненада в Деня на благодарността, оповестявайки появата на бял свят на второто си дете, предаде Асошиейтед прес.

Съдейки по публикация на 42-годишната Хилтън в социалните мрежи, бебето е момиченце и ще носи името Лъндън (Лондон).

Наследницата на прочутата хотелска верига „Хилтън“ сподели снимка в Инстаграм, на която се виждат розово бебешко боди с надпис „Лъндън“, розови очила с формата на сърчица и плетено зайче.

„Благодарна съм за моето момиченце“, гласи надписът, придружаващ фотографията.

Представител на Парис Хилтън и съпруга й Картър Рийм е потвърдил за Асошиейтед прес, че и второто дете на двойката е родено от сурогатна майка. Благодарение на сурогатното майчинство Хилтън се сдоби и със син, Финикс Барън, чието раждане оповести през януари.

По-рано тази година Парис Хилтън сподели в своя подкаст, че ще се радва Финикс да има сестричка на име Лъндън, кръстена на любимия й град. Наследницата тогава каза, че е избрала това име за бъдещата си дъщеря много отдавна, още преди 10 години.

Хилтън открито е говорила за пътя си към майчинството, замразяването на яйцеклетки и сурогатното майчинство. Бившата риалити звезда разкри, че със съпруга си, за когото се омъжи на пищна церемония през ноември 2021 г., са опитвали ин витро оплождане по време на пандемията.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара