Ако някой мъж някога ви е казвал, че не е готов за сериозна връзка, тогава знаете колко разочароващо е това.
Да инвестираш времето и чувствата си в един мъж, само за да чуеш как той не иска нищо сериозно… след това можеш да проклинаш целия мъжки вид накуп. Но преди да го направите, опитайте следните две вълшебни думи.

Първо, разбира се, ще ви се иска да спорите с него и да му обясните, че причините, поради които не е готов, са глупави.

Но не бива да го правите.

В противен случай ще заприличате на майка му, която му казва и обяснява разни неща. А мъжете не се възбуждат от собствените си майки.

Вместо това ето какво да направите. Когато чуете от него някакво глупаво извинение или оправдание, кажете вълшебните думи: „Разбирам те“.

И не казвайте нищо друго. Направете пауза и тогава той сам ще започне да си намира още по-тривиални причини, което ще ви разгневи още повече и ще ви подтикне да започнете спор.

Но отново, вместо спорове и излишни думи, просто кажете:

„Разбирам те“.

Това ще го доведе до един прост извод: „Тя ме разбира“.

Не казвам, че трябва да се съгласите с него. Казвам, че всеки има право да бъде, да чувства и да мисли по начина, по който чувства и мисли.

И макар че може да не сте съгласни с него, като казвате „Разбирам те“, вие признавате правото му да вземе това решение.

На този етап той сам може да ви предложи компромис. Например: „Но можем да продължим да се срещаме и да видим как ще се развият нещата.“ След това кажете: „Оценявам, че все още искаш да се срещаш с мен, но не съм съгласна с това. Обичам те, но не повече, отколкото обичам себе си“.

Той може да си тръгне, без да знае какво да каже. И това не е проблем, защото мъжете се влюбват, когато НЕ са около вас. Трябва да устоите на изкушението да му се обадите или да му пишете и да го оставите да дойде при вас.

Ако имате търпението да изчакате, докато ви се обади или напише, тогава, когато го направи, той ще е готов за сериозна връзка с вас – вече ще е стигнал до нея.

А ако не е така, значи това не е вашият мъж.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара