Седмицата е богата на астрологични събития, които изпълват пространството с мощна енергия, позволяваща ви да използвате времето си ефективно и да постигнете целите си. Полезно е да се концентрирате върху главното, да спрете ненужния информационен шум. Опитайте се да живеете тук и сега, наслаждавайте се на всеки момент.

Понеделник е ден на Луната, Меркурий в напрежение с ретро Нептун. Аспектите на деня са благоприятни за психологически и езотерични практики, за творческа работа.

Понеделник, 27 ноември. Пълнолуние в Близнаци – ден, в който всички проблеми могат да бъдат решени чрез разговори, а не чрез изясняване на взаимоотношения. Ако има значителен проблем с външния вид и решаването му е било отлагано, то вече си струва да се заемете с отстраняването му. Основното нещо е да се запази балансът. Пълнолунието в опозиция с Марс може да насърчи резки действия, но изключително късата прическа, твърде дългите нокти или много яркият грим не са най-доброто решение.

Венера в съвпад с Низходящия лунен възел на 29 ноември е шанс да коригирате неуспешните манипулации на външния си вид. Също така може да се опитате да подновите отношенията си с хора от миналото, да напомните на длъжник, че е време да върне дълговете си.

На 1 декември Меркурий ще се премести в знака на Козирога, но не за дълго. На 23 декември планетата ще се върне в Стрелец, по време на ретроградното си движение. Меркурий е планетата, която отговаря за нашето общуване, контактите с другите, комуникациите, търговските дейности и ученето.

Овен

През този период отношенията стават по-спокойни и уравновесени, безконфликтни. По-лесно е да се постигат споразумения и да се намира компромис. Искате да харчите за красота, предмети на изкуството, да посещавате красиви културни места. Уверете се, че разходите не надвишават днешните приходи. Отпуснете се и се оставете на течението, а след това седмицата ще бъде положителна. Сега не е време за борби и професионални постижения, по-добре е да прекарате това време със семейството и приятелите.

Телец

Периодът се характеризира с желание да пътувате, да придобивате нови знания, да разширявате контактите и връзките си. Ще има повече оптимизъм и откритост в общуването, но в същото време се увеличава увереността във вашата правота. Бизнес преговорите, както и проектите, започнати отдавна, ще се развият най-добре. Използвайте възможностите на седмицата, за да се докажете и да направите положително впечатление на другите. Ако не искате да се карате – не обсъждайте политиката и религията.

Близнаци

Чудесна възможност да придобиете ново преживяване или да пътувате. Разширете кръгозора си, особено в хуманитарната и социалната област. Възможно е да ви се струва, че само вашата гледна точка е правилна, дори и да не е така. Бъдете обективни и се вслушвайте не само в себе си. Избягвайте споровете и разногласията. В този случай личните отношения ще бъдат успешни, ще има шанс да срещнете идеалния си партньор, да постигнете вътрешна и външна хармония. Не седете безучастно, действайте!

Рак

Не най-лесният период, тъй като е трудно да контролирате емоциите си. Научете се да бъдете дипломатични и да не прехвърляте личните проблеми в професионалната сфера. Прекалената категоричност и желанието да се бърза с нещата ще бъдат излишни. Опитайте се да бъдете по-меки и сговорчиви. Ако е възможно, в понеделник и вторник се отдръпнете от делата и си починете. Не се притеснявайте, ще имате време да свършите всичко до края на седмицата, когато Пълнолунието отмине и ще бъдете в състояние на баланс.

Лъв

Не пропускайте добрата възможност да установите и хармонизирате отношенията си с хората около вас. Ще ви посетят нови грандиозни планове. Добро време за писане, преподаване и реклама. Пътуванията и дългите разстояния ще бъдат успешни, но при условие че вземете предвид всички нюанси. В този период ще е чудесно да предавате знанията си, да преподавате, да бъдете интересна и харизматична личност. Ще има повече оптимизъм и няма да бъдете педантични към детайлите.

Дева

Енергийният ви потенциал се увеличава, което ви кара да действате на предела на силите си и да се борите за интересите си, за да постигнете това, което искате. Бъдете особено внимателни към малките неща, когато те са от значение. През този период може да пропуснете важни детайли, съсредоточавайки се върху глобални цели. Всяка проява на себе си във външния свят ще ви помогне да превърнете плановете си в реалност, ще ви донесе нови приятни запознанства. Пълнолунието на 27 ноември ще добави оптимизъм, така че правете планове, договаряйте се с партньори!

Везни

Ще имате възможност да имате много работа, да работите продуктивно и да си починете добре. По това време ще ви бъде по-лесно да сключвате споразумения. Пълнолунието на 27 ноември насърчава страстта, импулсивността и импулсивността, така че ако сте във връзка, излейте тези чувства в партньора си. Ако обаче сте свободни, никога не планирайте среща и не флиртувайте в социалните мрежи. Бъдете по-толерантни и със съквартирантите си и не им се сърдете или крещете по най-малката причина.

Скорпион

Седмицата ще донесе някои промени в живота ви, но те не бива да се възприемат от негативна страна, а да се разглеждат като възможност да промените нещо към по-добро. В понеделник и вторник е по-добре да „не се изтъквате“ на работното място, като избягвате всякакви дребни конфликти. Възможно е да се сблъскате с отменяне или отлагане на споразумения, пътувания. Трябва да сте особено внимателни при изчисленията и работата с документи, тъй като има голяма вероятност от грешки.

Стрелец

Понеделник е най-добре да прекарате у дома под одеялото с чаша успокояващ чай, гледайки най-релаксиращото съдържание. Във вторник ще почувствате прилив на енергия, желание да действате и да постигате резултати. Под влиянието на Пълнолунието ставате по-активни, общителни и любознателни, така че през седмицата е добре да създадете нови познанства, както на работното място, така и в личния си живот, ако сте необвързани. През уикенда не забравяйте да организирате културна екскурзия с приятели.

Козирог

Красноречието и интелигентността ви ще се повишат, така че вероятно всичко, планирано за седмицата, ще бъде достатъчно лесно и няма да изисква допълнителни усилия. Инициативите на любовния фронт ще бъдат успешни. Ако сте в активно търсене, може да срещнете романтичен партньор. Ако сте женени, има голяма вероятност днес съпругът ви да има разправии. Постарайте се да не кипвате и да не отвръщате с претенции, много по-конструктивно ще бъде да сведете разговора до шега.

Водолей

Пълнолунието ви дарява с прекалена мечтателност и повишава емоционалността ви. В началото на седмицата ще се изкушите да правите наполеоновски планове, а след това веднага ще започнете да се съмнявате в тяхната реалистичност. Седмицата не е подходяща както за дългосрочно, така и за краткосрочно планиране. Затова просто планирайте дейностите си за деня и ги изпълнявайте последователно. Втората половина на седмицата ще бъде идеална за разговори с ръководството за промени в условията на работа.

Риби

Привличате хората, защото сте в състояние на изобретателност, което ви позволява да зареждате околните с положителна енергия и добронамереност. Ако дълго време сте отлагали някакъв неприятен разговор, през седмицата не се колебайте да го проведете – той със сигурност ще премине с по-малки или дори без последствия. Дисциплината благоприятства финансовото ви благополучие. Възможно е да има неочакван приток на пари или благоприятно предложение. Можете и трябва да проявите инициатива в професионалната област.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара