Щастливи сме, че вече 25 години се доверявате на нашите продукти и ни каните в домовете си – било то докато приготвяте пухкав пудинг за децата, ухаещо печиво за ценни приятели или любимата торта на любимия. Вие бяхте с нас през всичките тези 9 130 дни (точно толкова се побират в четвърт век), за да покажем заедно, че „Качеството е най-добрата рецепта“ – винаги когато избирате продукт от разнообразната гама на Dr. 0etker.

За тези 25 години ние пораснахме заедно с вас, затова нека отпразнуваме този сладък юбилей на Dr. 0etker България, като ви изненадаме подобаващо с нашето коледно кулинарно предизвикателство „25 необичайни рецепти за обични хора“.

За целта сме поканили популярни и много печени майстори пекари, които всяка седмица ще ви предизвикват и вдъхновяват с изкушаващи кулинарни идеи, които те самите са подбрали. От вас очакваме единствено да печете и приготвяте вкусните им предложения и много силно ви стискаме палци да спечелите някоя от чудните ни награди.

Стартираме кампанията на 26 октомври (този ще е от хубавите понеделници) с пет изявени и доста различни типажи кулинари в лицето на: Радостина Ганева, шеф Никола Симеонов, Ирина Тенчева, Лора Капустина и Таня Донева. Заедно с тях за период от пет седмици (26.10 – 30.11.2020) ще се пренесем в света на празничните и неустоими десерти и печива, а всеки от вас, който се включи в нашата игра – ще има шанса да спечели някоя от над 50-те ни страхотни награди, тематично свързани с Dr. Oetker и кулинарното изкуство.

Накрая всички, включили се в седмичните предизвикателства, ще участват в тегленето на голямата награда, мечтата на всеки кулинар – кухненски робот от най висок клас.

За да разберете повече за кулинарните ни предизвика- телства, заповядайте на нашата интернет страница (www.oetker.bg) или в социалните ни канали във Фейсбук (@Dr0etkerBulgaria) и Инстаграм (@droetkerbulgaria). Там ще откриете и правилата за участие в играта.

Обещаваме ви незабравими готварски приключения, много усмивки, сгряти сърца и опразнени чинии. Така че не ви остава нищо друго, освен да се включите в кампанията „25 необичайни рецепти за обични хора“. И както обичаме да казваме: „Сладък живот не омръзва“.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара