Присъединете се към Джейми и неговото семейството в дома им в Есекс, откъдето популярният кулинар ще сподели идеи за превъзходна семейна храна, подходяща за всеки ден. В тази нова поредица ще посетим любимия шеф-готвач на Великобритания в неговия дом в провинцията, където той готви вкусни и здравословни рецепти от новата си готварска книга „7 Ways: Easy Ideas for Every Day of the Week“.

Вдъхновен от домашните си рецепти, базирани на лесни за приготвяне, семпли ястия с креативен елемент, любими на всички вкъщи, Джейми използва до 8 съставки, като предлага богати вариации според наличността и възможностите. Тези изкусителни рецепти ни предоставят идеалната възможност да съберем любимите си хора около масата и да предложим по нещо за всеки от семейство.

С фантастичните и забавни за приготвяне ястия, които Джейми представя, той вдъхновява зрителите да се отправят към кухнята и да претворят рецептите по свой начин. Така ще могат да се наслаждават на прекрасна домашна храна всеки ден от седмицата!

Премиерата е на 2 ноември от 13 часа по 24kitchen.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара