Планетата Венера (Афродита) навлиза в знака на Везни на 28 октомври 2020 г. По време на този транзит е време да внесете красота, любов и хармония във вашия живот.

Още статии и хороскопи от Цветелина Каменова в личния й сайт.

Венера управлява всичко, което е красиво. Ако сте били твърде заети с работа или сте стресирани от летни пътувания и занимания, е подходящо време да направите крачка назад и да разгледате начините, по които можете да намерите вътрешен мир.

Уверете се, че забавяте достатъчно темпото, за да оцените малките неща в живота, например красивия залез, разходка сред природата. Вероятно ще ви се прииска  да отидете на изложба, да присъствате на концерт, да отидете на кино, да хапнете в луксозен ресторант. Уверете се, че в графика ви ще отделите малко време за удоволствията, които животът ви предлага.

Влиянието на Венера във Везни в личния ви живот

Този транзит може да предизвика желание да внесете повече красота във вашия дом или външния ви вид. Огледай се около себе си. Бихте ли могли да пренаредите мебелите, за да постигнете повече баланс? Бихте ли могли да добавите няколко цветни аксесоари, за да озарите околността си? Същото може да се отнася и за вашия личен стил. Време е да купите нови дрехи, да изпробвате някои нови цветове, а може би да изпробвате различни бижута?

Венера е лична планета и управлява красотата и хората. Хората, които имат аспект в техните карти Венера със Слънце, често са физически красиви. Ако имате този планетарен аспект във вашата рождена карта, вероятно е да говорите тихо и да имате нежен глас. Ако имате Венера във Везни, вие обичате красотата, харесвате комфорта и луксозните неща и сте привлечени от културата, музиката и изкуствата като цяло.

Ако имате Венера във Везни, винаги ще се стремите да развивате вашите партньорства. Вие процъфтявате, споделяйки живота си с някой друг.

По време на транзита на Венера във Везни това е прекрасно време за сдобряване с половинката и преодоляване на  трудна ситуация.

Ако преговаряте за важна сделка, убедителността на Венера във Везни ще ви помогне, особено ако сте нежни, учтиви, изглеждате добре, правите комплименти на другата страна и се отнасяте с уважение към всички. Уверете се, че сте се настроили да слушате особено добре, защото това е чудесен начин да накарате някой да се чувства оценен. Отсрещната страна ще бъде по-склонна да сключи споразумение с вас.

Задайте си въпроса: Искам ли твърде много? Какво би било справедливо решение?

Ако сте в дългосрочна любовна връзка, това е чудесно време да върнете романтиката в нея. Както знаете, повечето връзки след няколко години започват да губят страстта си. С Венера във Везни, помислете за нещата, които са ви привлекли първоначално у партньора ви и се опитайте да пресъздадете тези положителни преживявания отново.

Ако сте самотни и търсите любов, може да бъдете завладяна ненадейно от някой очарователен господин. Насладете се на флирта, но не бързайте с връзката твърде бързо, докато не видите дали неговата харизма е истинска или е просто поза.

Хубави неща, свързани с Венера във Везни

Търсете красотата в живота около вас.

Как можеш да бъдеш по-привлекателна за околните?

Какво можете да направите с обкръжението си, за да внесете повече естетически баланс?

Как можете да внесете мир във взаимоотношенията си?

Facebook Twitter Google+

0 Коментара