От началото на юни в магазините на VIVACOM може да откриете потребителите ще могат да открият очаквания смартфон Sony Xperia M4 Aqua на специална цена от 16,90 лева на месец с най-добрия абонаментен план Net&Call XXL за две години.

Product in situ

Хитовото устройство бе представено официално от Sony Mobile и VIVACOM в RIU Pravets Resort в края на май. По време на бутиковия пикник край брега на езерото гостите имаха възможността да тестват в реално време водо- и прахо- устойчивостта му (гарантирани със сертификат IP65/68) и изключителните 13MP камера с автофокус и 5MP селфи камера с широкоъгълен обектив. Освен издръжлив (с двудневен живот на батерията) и винаги готов за екстремни приключения и пътувания, Xperia M4 Aqua впечатли всички присъстващи и с класическия си дизайн и леко тяло, перфектно качество на картината и мощен осемядрен 64-битов процесор Qualcomm® SnapdragonTM 615 с последната версия на  Android – v5.0 (Lollipop).

Dimitar Malchev Sony Mobile

Своя дебют в България направи и последния флагман на Sony – Xperia™ Z3+. В края на юни VIVACOM ще предлага първи сред операторите новото първокласно допълнение към Xperia™ Z3 серията на Sony.

Momchil Elenkov VIVACOMНаред с богатото портфолио от атрактивни устройства при преференциални условия, и през този месец VIVACOM предлага качествени и достъпни мобилни и фиксирани услуги. Момчил Еленков, мениджър Мобилни продукти и услуги за частни клиенти, обяви и продължението на промоцията за 50% отстъпка за домашен интернет и телевизия за една година – едно от най-популярните предложения на телекома. По желание на потребителите и през юни те ще имат възможността да комбинират планове за двете услуги, като базовият пакет за скорост 20 mbps и повече от 40 ТВ канала ще е само за 8,90 лв. на месец за първата година, вместо досегашните 17,80 лв.

Момчил Еленков сподели и последните новини, свързани с преносимостта на мобилните номера у нас. Броят на всички абонати, които са избрали да прехвърлят своя мобилен номер от един оператор към друг, вече е преминал един милион. Според данни, взети от общия за трите телекома регистър на преносимостта, 60% от тях са избрали да станат част от голямото семейство на VIVACOM.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара