ЖЕНАТА ОВЕН

horoscope-639126_640

С МЪЖ ОВЕН. Могат да изживеят вълшебна любов, но и двамата ще искат да доминират. Връзката им ще бъде страстна, бурна и понякога разрушителна. Ако тя глези самолюбието му и потушава своята ревност, ще задържи чувствата му.

С МЪЖ ТЕЛЕЦ. Сложен дует, в който лидер ще е тя, тъй като той е консервативен и въпреки романтичната му природа ще има пререкания, свързани със секса, парите и надмощието.

С МЪЖ БЛИЗНАЦИ. С него й е добре: възхищава се от интелекта, външността, енергията и чувствеността му. Но и двамата са авантюристи по душа, ще търсят нови емоции и изживявания.

С МЪЖ РАК. Неустоимо привличане може да разгори любовта им, но тя едва ли ще трае дълго. Характерите и желанията им се разминават. Той е страстен, но иска да владее положението, а тя жадува за безгрижна връзка.

С МЪЖ ЛЪВ. Твърде горещи са отношенията между два огнени знака. Двамата ще се разбират прекрасно, но жената Овен понякога действа безразсъдно и трябва да се пребори с чувствата си в името на любовта.

С МЪЖ ДЕВА. Дързост и красота, нежност и хармония има в тази връзка. Жената Овен ще се чувства винаги желана и влюбена, когато е до него. Той ще се опита да я превъзпита и покори, което най-вероятно няма да му се удаде.

С МЪЖ ВЕЗНИ. Около него винаги е пълно с жени, защото това е един от най-чаровните знаци. Жената Овен може да страда от любов и ревност заради него, но си струва, защото тази двойка е обречена на взаимна любов.

С МЪЖ СКОРПИОН. Него другите трудно го разбират, затова и жената Овен дълго ще се чуди дали той я привлича, или отблъсква. В секса помежду им хвърчат искри, но също и в разговорите, защото двамата имат големи различия.

С МЪЖ СТРЕЛЕЦ. Бурна, но трудна любов. Понякога жената Овен ще жадува поне за малко спокойствие, защото той няма да я остави на мира. Изключителен чаровник, винаги успява да извърта нещата в своя полза, а това тя не би могла да понесе.

С МЪЖ КОЗИРОГ. Той е вглъбен философ, което ще предизвика силни копнежи от нейна страна. Упорит, търпелив, един от най-сериозните знаци на зодиака, затова нейното фриволно поведение може да породи сериозни проблеми.

С МЪЖ ВОДОЛЕЙ. Приключенията са негова страст, той хвърчи в облаците, докато тя решава всекидневни проблеми със замах. Неговият идеализъм я привлича, но едва ли би издържала на напрежението да се нагърбва и с неговия товар.

С МЪЖ РИБИ. Двамата са много различни – той е нежен, лиричен и отвеян, а тя е твърде експанзивна за него, но въпреки това тандемът им е не само възможен, но и твърде приятен: осеян със скандали, перипетии и… много чувственост.

ЖЕНАТА ТЕЛЕЦ

horoscope-639127_640

С МЪЖ ОВЕН. Обичат сексуалните удоволствия, кулинарните изкушения, въобще красивия живот, но трудно ще мелят заедно, защото той е хазартен тип, харчи и действа неразумно. Съжителството е възможно само с много компромиси.

С МЪЖ ТЕЛЕЦ. Сродни души, мечтана връзка, която може да прерасне в дългогодишен брак. Имат еднакъв светоглед, общи цели, но не умеят да прощават, търсят предизвикателства навсякъде и са злопаметни.

С МЪЖ БЛИЗНАЦИ. Не предричам дълготрайна връзка. Той е невротик, бохем, егоцентрик, с поглед, вперен в нови завоевания, а тя търси уют и спокойствие. Дори да се съберат, след раздялата ще изпитват горчивина от разминаването.

С МЪЖ РАК. Хармонични отношения, но до време. След флирта “ще изтрезнеят” и ще се чудят как и защо са били заедно. И двамата са прекалено пресметливи, а в чувствата математиката няма място.

С МЪЖ ЛЪВ. Инатът, влечението към скандали и желанието за лидерство може да провали една наистина невероятна любов. Много си подхождат и би било доста неразумно да проявяват лошите страни на характерите си.

С МЪЖ ДЕВА. Наричат такива връзки съдбовни. Тя вижда в него мъжа на мечтите си – умен, стабилен, излъчващ доверие. Но той не умее да я забавлява. Мъжът Дева обича простичките удоволствия и държи на дребните детайли. А тя – не.

С МЪЖ ВЕЗНИ. Тази двойка е изправена пред невероятни изпитания. Връзката е поетична, защото и двамата са хора на дълбоки духовни емоции. Опасността идва от неговата чувственост – тя не може да бъде отправена само към една жена.

С МЪЖ СКОРПИОН. Ще изживеят привличане, допълване, сливане, дълбока и безусловна обич. Неговият магнетизъм я кара да изгуби ума си. Усилията, които ще положи, за да бъде до него, ще бъдат възнаградени с щастие и наслада.

С МЪЖ СТРЕЛЕЦ. Той се нуждае от разбиране, глезене, спокойствие, което тя ще се опитва отчаяно да му даде, защото се чувства обречена да го обича. Ще преживеят красиви не мигове, а десетилетия заедно, обградени от сигурност и топлота.

С МЪЖ КОЗИРОГ. Стабилни отношения, макар и лишени от кой знае колко вихрени емоции. Той е хладен, пресметлив, комбинативен, перфекционист, обича всичко да е както на него му харесва, тъй че тя трябва да се подготви за ролята на подчинена.

С МЪЖ ВОДОЛЕЙ. Той хвърчи в облаците и от разсеяността му ще си изпати именно жената Телец. Тя очаква много повече, отколкото той ще й даде, защото мисли за други неща, а приема нейната любов за даденост. Уморителна връзка.

С МЪЖ РИБИ. Топла връзка. Може да бъдат много щастливи заедно, защото имат еднакви разбирания и желания, които са склонни да удовлетворяват взаимно. Той е прагматичен, ще й бъде опора, тя ще му отговори с нежност и сигурност.

ЖЕНАТА БЛИЗНАЦИ

horoscope-639122_640

С МЪЖ ОВЕН. Разбират се на всички нива. Той е страстен, жадува да бъде мъжът с главна буква в нейния живот и може да го направи, стига тя да се примири с прекалено пряма, но добродушна натура.

С МЪЖ ТЕЛЕЦ. На нея може да й бъде скучно с него и дори да се дразни от прекалената му доброта. Тя ще доминира и може да изхарчи на бърза ръка неговите запаси от доверие и пари. Хармонията е труднопостижима.

С МЪЖ БЛИЗНАЦИ. Умен, удовлетворяващ нейните мисли и желания – това е отговор на всичките й въпроси и когато го срещне, трябва да направи всичко възможно, за да не го загуби – тогава ще се чувства като в пропаст.

С МЪЖ РАК. Техните чувства са като в романите – неудържими, изпълващи. Двамата се допълват и заедно могат да устоят на хиляди бури. Те са късметлии с общи интереси, красиви фантазии и сексуално допълване.

С МЪЖ ЛЪВ. Понякога са като куче и котка, но ако превъзмогнат тя – своето непостоянство, а той – своята необяснима агресия, ще постигнат стабилни отношения.

С МЪЖ ДЕВА. Много любопитен дует. Този тип прекалява със своя менторски тон, но не е лошо тя да си вземе поука от съветите му, защото мъдростта, присъща на неговия знак, ще бъде много полезна за красивото развитие на тази връзка.

С МЪЖ ВЕЗНИ. Заклет романтик, той ще иска да свали звездите от небето заради нея. Неустоимо желание ще съпътства тяхната връзка за дълго. Драмите ще отминават бързо и само ще подклаждат тази приказна любов. Много си пасват.

С МЪЖ СКОРПИОН. Тя доста ще се чуди дали го харесва, или той я притеснява. Докато си даде сметка, че не може без неговия темперамент и магнетично излъчване. Ще страда, защото той винаги ще търси ново, по-силно изживяване.

С МЪЖ СТРЕЛЕЦ. Много си подхождат, особено в сексуално отношение, но едва ли ще се задържат заедно. Той е прекалено любознателен и вместо уют и сигурност ще й предлага силни изпитания. И да се разделят, ще съхранят любовта си.

С МЪЖ КОЗИРОГ. Той ще иска да обуздае нейната променчива натура, ще подложи и своя консервативен характер на изпитания в името на общото им бъдеще, но проблемите помежду им ще се увеличават – просто двамата са много различни.

С МЪЖ ВОДОЛЕЙ. Любовната игра и приятелските разговори им действат еднакво възбуждащо. Двамата нямат тайни помежду си, връзката им може да бъде безоблачна. Дори да се разделят, тя ще може да разчита винаги на него.

С МЪЖ РИБИ. Той е като отворена книга за нея. Лудият секс, чувствените ласки и романтични разговори ще й омръзнат. Той също ще се умори от нейните изисквания и досадата лесно може да разруши това чувствено партньорство.

ЖЕНАТА РАК

horoscope-644862_640

С МЪЖ ОВЕН. Той трудно ще разбира нейната съзерцателна и чувствителна натура, ще се изнервя лесно от променливите й настроения. Мъжът Овен е прекалено експанзивен и няма да съумее да й даде нежността, за която копнее.

С МЪЖ ТЕЛЕЦ. Безоблачно съжителство. Всичко, от което се вълнува жената Рак, събужда и неговия интерес – изтънчен секс, финансово спокойствие и просперитет, кулинарни удоволствия, уютен дом. Би било чудно, ако има сила, която да раздели този дует.

С МЪЖ БЛИЗНАЦИ. Връзка на приливи и отливи. И двамата обичат ухажването и флиртът между тях ще бъде незабравим. Ще трябва да си го припомнят, когато започнат конфликтите за непостоянство и прахосничество.

С МЪЖ РАК. Сливането им ще бъде пълно. Те се разбират без думи, интуитивно знаят какво харесва и мрази другият. Ще се чувстват щастливи, но са прекалено еднакви по натура и именно това може да породи раздори.

С МЪЖ ЛЪВ. Много чувственост и искрена любов ще има между романтичката Рак и властолюбивия Лъв. Привличат се неудържимо и ще страдат именно от силата на своята страст, защото и двамата ще изискват все повече от другия.

С МЪЖ ДЕВА. Няма причина да се разделят. Когато се запознаят, жената Рак ще бъде пленена от неговите умели действия във всяка област, той ще се вълнува искрено от богатата й душевност. Хармонични отношения, красиво семейство.

С МЪЖ ВЕЗНИ. Свободолюбивата му натура и егоистични прояви ще спъват това приятелство. Ако жената Рак го срещне в зряла възраст, ще се е напатила от проблемни любови и неговите житейски разбирания ще й допаднат.

С МЪЖ СКОРПИОН. Твърде крехка е душата на представителките на Рак за неговата егоцентричност. Тя ще изпитва неудържими чувства към него, което автоматично я прави уязвима и в подчинена роля, а Скорпионът обича силни жени.

С МЪЖ СТРЕЛЕЦ. Проблемен съюз. Тя няма и да се опита да разбере неговите безразсъдства, ще иска да подрежда живота му, той ще се дразни от сантименталната й природа. Вълнуваща, но едва ли дълготрайна връзка.

С МЪЖ КОЗИРОГ. Жената Рак никога няма да възприеме неговия хладен ум, тежък характер и абсурдна педантичност. Но ще мечтае за сексуални приключения с него. Може двамата да изградят интригуващи отношения на привличане и отблъскване.

С МЪЖ ВОДОЛЕЙ. Тази връзка ще се крепи на три неща – секс, секс и пак секс. Във всяко друго отношение тя и той са на различни полюси. Жената Рак ще търси безславно топлина и опора в него, той ще се чуди защо тя не го разбира.

С МЪЖ РИБИ. Ако видите двама души с еднакво излъчване, а не са брат и сестра, знайте, че най-вероятно са жена Рак, влюбена в мъж Риби. Няма причина двамата да не доживеят заедно до дълбока старост – синхронът между тях е удивителен.

ЖЕНАТА ЛЪВ

horoscope-639123_640

С МЪЖ ОВЕН. Ревнив и безкомпромисен, ще преследва жената Лъв, докато не я покори, но и това съвсем няма да му е достатъчно. Той ще иска от нея всичко и непрекъснато. Прекалената му взискателност ще я кара да се чувства обсебена.

С МЪЖ ТЕЛЕЦ. И двамата са прекалено упорити, не са склонни да правят компромиси, а без тях всяка връзка е обречена. Сексуално ще изживеят върховен екстаз, но това едва ли е достатъчно за дълготрайни отношения.

С МЪЖ БЛИЗНАЦИ. Неговият чар ще я впечатли, ще я кара да диша учестено и да търси компанията му непрекъснато. Той ще приеме покоряването на нейното сърце като хвърлена ръкавица. Но не се слави с вярност и жертвоготовност.

С МЪЖ РАК. И двамата обичат да командват, което може да бъде пагубно за тази иначе вълнуваща и страстна връзка. Допълването им в сексуално отношение е за завиждане, но неговата и нейната чувствителност са избухлива смес.

С МЪЖ ЛЪВ. Още две сродни души, които могат да постигнат щастие за дълго. Те са готови на всичко, за да създадат стабилен съюз, може би дори ще работят заедно в името на обща кауза. В секса обаче цари монотонност.

С МЪЖ ДЕВА. Флиртът е стихиен, а любовта ще изтлее бързо. Той е скромен, пестелив и трудолюбив, тя е вихрена, обичаща скъпи неща и екстремен секс. Не виждам как би оцеляла подобна връзка, но може и да съм лош пророк.

С МЪЖ ВЕЗНИ. Сексуалното им привличане ще прерасне в стабилен брак, стига тя да помни три неща: че ревността е лош съветник, че собственическото чувство е пагубно и че не трябва да губи личната си независимост.

С МЪЖ СКОРПИОН. Неговата сексуалност е истинско предизвикателство за нея, но прекалените й претенции може да отпушат неговия гняв. Той е склонен към мрачни настроения и разговори, които лъчезарната Лъвица трудно би понесла.

С МЪЖ СТРЕЛЕЦ. Изпепеляваща любов. Безгрижните забавления, на които двамата умеят да се отдават, придобиват съвсем други измерения, когато става дума за по-дълга връзка. Тя е щастливка в секса, но нещастна в живота.

С МЪЖ КОЗИРОГ. Горделивата Лъвица ще трябва да преглътне много неща, ако реши да свърже живота си с него. Той е хладнокръвен, самоуверен и разговорите с него никак не са лесни. Но в интимни ситуации това е мъжът с главна буква за нея.

С МЪЖ ВОДОЛЕЙ. Често любовта между тях пламва от пръв поглед. Влюбването е страстно, но след време и двамата ще се запитат: “Какво правя до този човек?” И да осъзнаят, че нямат нищо, което да си споделят.

С МЪЖ РИБИ. Тя не е лъжица за неговата уста. Обожанието и привързаността му ще приема като даденост и може би с досада. Жената Лъв е твърде темпераментна за кротката любов, която той иска да й даде.

ЖЕНАТА ДЕВА

horoscope-641920_640

С МЪЖ ОВЕН. Чудо е тези тотално противоположни характери да се съберат. Той е импулсивен и прибързаните му действия са непоносими за прагматичната Дева. Тя иска любов и спокойствие. Първото може и да получи от него, второто – никога.

С МЪЖ ТЕЛЕЦ. Красиво приятелство, интригуващ секс и трайни чувства може да вълнуват двамата дълги години. Пълноценното им общуване на всички нива носи наслада, а практичното мислене помага да заобикалят пречките по общия им път.

С МЪЖ БЛИЗНАЦИ. Звездите се шегуват с тази двойка, поставят й толкова сложни препятствия, че ако ги надмогне, тя ще доживее дълбока щастлива старост. Неговото лекомислие и високомерие ще провокират нейните отрицателни качества.

С МЪЖ РАК. Жената Дева трябва да бъде изключително внимателна с него. Ракът е толкова чувствителен, че всяка дума, казана накриво, може да предизвика депресията му. Ако е умна, тя ще го приеме с всичките му недостатъци.

С МЪЖ ЛЪВ. Не е лесна тази връзка. Девата е твърде скромна, той се изхвърля прекалено много, а е и честолюбив, лесно се обижда. В емоционално отношение двамата са противоположни, но неговият сексапил ще я привлича като магнит.

С МЪЖ ДЕВА. Страстта пламва неусетно и двамата може да постигнат съвършенството. Любовта и сексът при тях се сливат, тя може да е сигурна, че мъжът Дева е нейният най-добър приятел, човекът, който ще й помага до живот.

С МЪЖ ВЕЗНИ. Той обича да спори, да натяква, да обсебва, но с това сякаш негативните му качества се изчерпват и ако тя превъзмогне раздразнението си от тях, може да се надява на безоблачен любовен живот.

С МЪЖ СКОРПИОН. Нищо няма да го спре, ако си науми да покори жената Дева. Скорпионът е много самоуверен и приема любовната авантюра с нея като поредното предизвикателство. Докато си даде сметка, че е в плен на изгаряща страст.

С МЪЖ СТРЕЛЕЦ. Голямо изпитание на чувствата предстои на този съюз. Тя е разсъдлива, перфекционистка, той е човек на живота. Трябва им много такт, за да останат заедно, без да се доказват непрекъснато един на друг.

С МЪЖ КОЗИРОГ. Той ще й даде много сигурност и охолен живот, но не и изгаряща любов. Връзката ще започне мъчително, но с течение на времето нещата ще улегнат, докато тя осъзнае, че не може без неговите ласки и присъствие.

С МЪЖ ВОДОЛЕЙ. Много камъни може да обърнат колата. Скандалите ще избухват понякога и безпричинно, защото двамата не признават грешките си. Еротиката и сексът са най-добрите помощници в този конфликтен съюз.

С МЪЖ РИБИ. Той се вълнува от глобални проблеми и неговата философска нагласа трудно би намерила общ език с нейната прагматичност. Но не е невъзможно. Крепката връзка е възможна с взаимна топлота.

ЖЕНАТА ВЕЗНИ

horoscope-644863_640

С МЪЖ ОВЕН. Противоположностите се привличат и любовта му към жената Везни е чудесно доказателство за тази теза. Той ще изгаря по нея, ще се чувства горд, че я притежава. С малко повече търпение, такт и компромиси двамата ще плуват в щастие.

С МЪЖ ТЕЛЕЦ. Венера покровителства този съюз между уравновесена Везна и спокоен Телец. Повече плам в любовта им няма да е излишен, иначе рискуват да изпаднат в летаргията на спокойната любов. Ако има такава, тя не съществува дълго.

С МЪЖ БЛИЗНАЦИ. И двамата обичат свободата, но си струва да я загубят, за да останат заедно. Защото те си дават всичко, което им е нужно, за да се чувстват щастливи. Романтична двойка, чийто съвместен живот е приказка.

С МЪЖ РАК. Той може да я направи много щастлива, стига да види в нея жената, за която е мечтал. Ракът витае в облаците, което обяснява мрачните му настроения, докосне ли реалността. Тя ще трябва да му помогне да ги преодолее.

С МЪЖ ЛЪВ. Възхищението, което той ще изпитва към нея, е до време. Везната трябва да даде много повече от себе си. Той очаква сериозни чувства, хумор, дипломатичност и не държи толкова на бурните страсти.

С МЪЖ ДЕВА. Сложен съвместен живот, който ще страда от неговата ревност и нейната емоционалност. Ако се срещнат в зряла възраст, няма проблем да напаснат характерите си, но ако се влюбят млади, ще останат огорчени, че се познават.

С МЪЖ ВЕЗНИ. Не е ясно кое доминира в този тандем – горещата любов или безпределната обич. Пламъкът на влюбването винаги ще гори между нея и него, свързани и допълващи се по неповторим начин.

С МЪЖ СКОРПИОН. Този брак няма да го бъде дълго. Предизвикателен флирт, любопитство от опознаването и унило съвместно съществуване, което свършва поради несходство в характерите.

С МЪЖ СТРЕЛЕЦ. Ако тя пожелае неговата ексцентрична и творчески настроена душа да й принадлежи, трябва да му се отдаде безрезервно. Само така ще може да го задържи по-здраво и по-дълго до себе си. Което би било прекрасно и за двамата.

С МЪЖ КОЗИРОГ. Приказка с неочакван край – това е любовта между двамата. Сексът не е панацея за всяка ситуация. Понякога простичките задушевни разговори вършат по-добра работа, за да скрепят неговата упоритост и нейната чувственост.

С МЪЖ ВОДОЛЕЙ. Той може да загуби ума си по нея, но това едва ли е достатъчно, за да останат заедно и да се чувстват добре един с друг. Обичат спокойствието, полезните неща, но им е нужна повече нежност, царе са да си причиняват мъка.

С МЪЖ РИБИ. Той е всичко, от което се нуждае тя. В тази връзка има толкова красота, обич, любими общи моменти, етика и разбирателство, че в един момент любовта може да им дойде в повече.

ЖЕНАТА СКОРПИОН

horoscope-644864_640

С МЪЖ ОВЕН. От първата целувка тя ще е наясно, че скоро ще има последна, но няма да устои на изкушението. Сексът с него е голяма тръпка, но не са родени един за друг. Той е прекалено властен и груб за нейната изтънчена чувствителност.

С МЪЖ ТЕЛЕЦ. Стихийна, но мимолетна любовна история. Тя не бива да инвестира прекалено много чувства, за да не остане огорчена от неговите неприятни черти – злопаметност, инертност, прекалена ревност.

С МЪЖ БЛИЗНАЦИ. Тя винаги ще се пита защо той е толкова несериозен и ще се чувства излъгана, но отговор няма. Просто хората са такива. Близнакът е чаровен, но непредсказуем, а жената Скорпион мрази неизвестността.

С МЪЖ РАК. Той я вдъхновява, окриля, разбира, кара я да сподели най-съкровени неща, помага й и я обича безрезервно. Тя му отвръща със същото и винаги мисли за него като за най-хубавото нещо в живота си. Да, има такава любов.

С МЪЖ ЛЪВ. В секса те ще имат шанса да постигнат пълноценни любовни мигове, но надали ще останат заедно за дълго. Огън и вода – доста несъвместима комбинация, но и незабравима. Винаги ще помнят онова, което са изживели заедно.

С МЪЖ ДЕВА. Много е странно, че подобни дуети имат бъдеще. Двамата сякаш нямат какво да си кажат, общуват с напрежение, но връзката им е знаменателна. Раздирани от противоречия, те ще се нуждаят прекалено силно един от друг.

С МЪЖ ВЕЗНИ. Тя е едно от стъпалата, които той изкачва по пътя си. Нищо повече. Вълненията, придружаващи ухажването, ще ги увлекат за известно време, но двамата са по-скоро противници, а не хора, които имат общо бъдеще.

С МЪЖ СКОРПИОН. Разрушителна, драматична, много объркана връзка, която е обречена да няма край. Дори той да не е с нея, тя винаги ще усеща интуитивно, че е в мислите му. Причиняват си много щастие и много болка.

С МЪЖ СТРЕЛЕЦ. Не виждам звезден шанс за щастливо съвместно съществуване. Те са много себелюбиви, чепати знаци, трябва им по-спокоен и “уютен” партньор. Сексът им е като падане в пропаст и издигане в облаците. Или обратното.

С МЪЖ КОЗИРОГ. Той ще я обича вечно, макар да е направил всичко по силите си, за да я загуби. Тя няма да търпи до безкрай странностите на неговия характер. Трудно биха останали заедно, въпреки че се разбират.

С МЪЖ ВОДОЛЕЙ. Пред любовните им страсти бледнеят всякакви проблеми. Но той не бива да забравя, че тя е твърде сложна личност, а тя – че може да очаква всичко от широко скроен човек като него.

С МЪЖ РИБИ. Ще я кара да проявява най-доброто от себе си, неговото добродушие и романтичност ще я облагородят. Двамата може да бъдат вечно влюбени и са си самодостатъчни, стига тя да не проявява прекален инат и черногледство.

ЖЕНАТА СТРЕЛЕЦ

horoscope-641919_640

С МЪЖ ОВЕН. Безкраен купон, прекъсван от изблици на ревност, я чака с този мъж. Той ще отговори напълно на нейните чувства и разбирания. Увличат се от пътешествия, приключения, екстремни удоволствия, ще общуват безпроблемно.

С МЪЖ ТЕЛЕЦ. Нейният идеализъм може да бъде попарен от неговата практичност, но имат всички шансове да изживеят вълнуваща любов. Той обаче ще се тормози от факта, че тя е прекалено силна личност за неговите разбирания.

С МЪЖ БЛИЗНАЦИ. И двамата са хора на риска, на спонтанните реакции и е възможно да бъдат неотразима двойка, но като цяло са пълни противоположности. Сексуалното привличане не е достатъчно, за да устоят на всекидневните житейски перипетии.

С МЪЖ РАК. Изключително темпераментни, те изразяват чувствата си по различен начин. Неговата прекомерна спестовност и нейните “широки пръсти” може да предизвикат силни търкания въпреки романтиката.

С МЪЖ ЛЪВ. Бурна връзка, наситена със страстен секс и горещи чувства, ще изживее жената Стрелец с него. Не бива обаче да се забравя, че той обича себе си преди всички останали и ако няма компромиси, няма да има дълготрайна взаимност.

С МЪЖ ДЕВА. Сериозен, улегнал, стриктен в работата и отношенията си, той няма да разбере докрай нейната гореща природа. Тази връзка ще се крепи на тънки нишки и няма да донесе сигурност на дръзката и свободолюбива дама Стрелец.

С МЪЖ ВЕЗНИ. Той е болезнено чувствителен на тема справедливост. Роден психолог, мъжът Везни ще чете в сърцето й като в отворена книга. Тя допринася за това със своята прямота и откровеност. Ще минат през доста кризи.

С МЪЖ СКОРПИОН. Нейната страст може да уплаши тайнствения Скорпион. Той обича мистичните, отвлечени неща, тя е експанзивна и открита. Тази различност ще бъде добре дошла в любовната игра. Възможен е здрав брак.

С МЪЖ СТРЕЛЕЦ. Търкулнала се тенджерата и си намерила похлупака. Тази поговорка важи с пълна сила за жената и мъжа от зодия Стрелец. Съвместният им живот ще премине весело и приятно, макар и осеян със спорове.

С МЪЖ КОЗИРОГ. На този свят всичко е възможно, дори жена Стрелец да се влюби в мъж Козирог. Той е твърде благоразумен и хладен за нея, но ако си пасват в сексуално отношение, няма проблем да заживеят заедно.

С МЪЖ ВОДОЛЕЙ. За подобни отношения хората пишат поеми. Окриляваща, свежа и жизнерадостна връзка, в която неприятностите ще са свързани с това, че и двамата не са особено практични. Но заедно могат да реализират интересни идеи.

С МЪЖ РИБИ. Те са “духовни близнаци”, но тя е прекалено откровена за неговия вкус. Все пак тази искреност може да отвори сърцето му за страстни любовни преживявания. Може да имат общи интереси.

ЖЕНАТА КОЗИРОГ

horoscope-677900_640

С МЪЖ ОВЕН. Тя е прекалено стеснителна за неговия свободолюбив нрав. Той е твърде емоционален за нейната сериозна природа. Не, не. Дори да се възпламенят от любов от пръв поглед, при втория и третия неминуемо ще преминават искри.

С МЪЖ ТЕЛЕЦ. Един мъж, с когото тя ще се чувства разбирана, харесвана и обичана. Той е всеотдаен и ще се грижи за нея, когато я опознае и разбере, че тя държи на честните и лоялни партньорски отношения.

С МЪЖ БЛИЗНАЦИ. Ще й се струва, че има насреща си дете, но ще приема неговите волности с мъдра усмивка. Може и да се разминат, защото имат различни възгледи за живота. И в секса няма да цари пълно разбирателство.

С МЪЖ РАК. Чудесен екип! Ако работят заедно, ще постигнат главозамайващи успехи, но в интимния живот ще има конфликти. Все пак неговата романтичност ще стопля нейната пресметлива и хладна натура. Важното е да преодолеят своята егоцентричност.

С МЪЖ ЛЪВ. Неговото безгрижие и нейната сдържаност обричат връзката на провал. Ако превъзмогнат първоначалните бури и се примирят с характерите си, може да опровергаят общото схващане, че това е невъзможна любов.

С МЪЖ ДЕВА. Той е благороден и разумен, тя – природно надарена с мъдрост. Тези качества обаче не са достатъчни, когато става дума за дълготрайни отношения. Ще останат заедно, ако преодолеят пресметливостта си.

С МЪЖ ВЕЗНИ. Галантен и чаровен, той е способен на чудеса, за да я плени, и ще го стори с много чувственост. Тя обаче търси не само любов, а подкрепа и вярност в мъжа до себе си, които едва ли ще получи от Везни.

С МЪЖ СКОРПИОН. Всеотдайни отношения царят помежду им. Тя разбира добре неговите мистични настроения и ще стопява черногледството му с търпение и доброта. В секса и двамата ще са щастливи и удовлетворени.

С МЪЖ СТРЕЛЕЦ. Тя е здраво стъпила на земята реалистка, а той витае в облаците. За да се срещнат и да постигнат златната среда в отношенията си, трябва да се въоръжат с много търпение и вяра един в друг.

С МЪЖ КОЗИРОГ. Споделена любов. Разбирателството между двама Козирози е пословично и те са в състояние да общуват пълноценно, да устояват на изнервящите ситуации и да избягват скандалите с толерантност помежду си.

С МЪЖ ВОДОЛЕЙ. Тя много добре знае какво иска от живота и как да го постигне, но когато срещне Водолей, със сигурност ще се сепне от неговата експанзивност. Ако останат заедно, ще имат красив и интересен съюз.

С МЪЖ РИБИ. Той е отговор на всички нейни романтични копнежи, но тя страда от задръжки, които би трябвало да отхвърли в името на това сърдечно увлечение. Могат да бъдат истински приятели и да си подарят нежна чувственост.

ЖЕНАТА ВОДОЛЕЙ

horoscope-639124_640

С МЪЖ ОВЕН. Помежду им царува хармония и тя може да разчита изцяло на него въпреки прекаления му идеализъм. Ненаситна любов ще ги крепи в трудните мигове, връзката им е на приливи и отливи, винаги ще им бъде интересно един с друг.

С МЪЖ ТЕЛЕЦ. След първата любовна нощ ще си задават доста въпроси. Той е много уравновесен за нея, тя е прекалено свободолюбива според неговите разбирания. Трябва да преглътнат много горчивини, за да останат заедно.

С МЪЖ БЛИЗНАЦИ. Те са търсещи натури и като естествоизпитатели ще се анализират един друг, ще експериментират. Стихийни личности, които може дълго да бъдат заедно и да си доставят взаимна радост.

С МЪЖ РАК. Може да достигнат до дълбоки нива на взаимност, имат “фина настройка” за живота, но връзката им озадачава, защото нейната фриволност и веселие не се връзват със здравия разум и силната чувствителност на Рака.

С МЪЖ ЛЪВ. Между тях има силно привличане, но скуката на всекидневието може да убие любовта им. Жената Водолей го чувства като своя половинка и общуването им минава безгрижно. Все пак тази любов е обречена на дълго лутане.

С МЪЖ ДЕВА. Какво става, когато здравият разум на Девата се сблъска с идеализма на Водолея? Силна буря, която може да ги отблъсне, макар да имат шанс да изградят стабилно приятелство. Тяхната различност бързо ще донесе умора.

С МЪЖ ВЕЗНИ. Вълшебно приятелство. Двамата е възможно да постигнат големи успехи, ако работят заедно; ще бъдат крепко семейство, което устоява на всички изпитания. Той ще я пази, тя ще го цени.

С МЪЖ СКОРПИОН. Той може да й предложи много изтънчени удоволствия, тя ще прегърне желанието му да я закриля и подкрепя. Това не е най-хармоничната двойка, ще има много спънки, но я крепи любов и приятелство.

С МЪЖ СТРЕЛЕЦ. Отношенията помежду им ще са като низ от приключения и емоции. Допълват се силно на интелектуално и физическо ниво, може да очакват много един от друг и да си го подарят. Вълнуващ дует.

С МЪЖ КОЗИРОГ. Скандали и целувки до живот – това чака жената Водолей, решила да свърже съдбата си с него. Той ще се раздели с много неща в името на любовта си към нея – авантюристка и широко отворена за нови неща.

С МЪЖ ВОДОЛЕЙ. Той я изненадва непрекъснато със своенравно поведение и се учудва на нейните прищевки, но общо взето, двамата са като две половини на едно цяло. Тази двойка няма повод за притеснения, няма да скучае нито ден.

С МЪЖ РИБИ. Въздух и вода раждат много красива сплав, макар и лесноранима. Двамата дълго ще се чудят дали да се обвържат и след хиляди колебания ще постигнат хармония, която ще ги ощастливи.

ЖЕНАТА РИБИ

horoscope-639125_640

С МЪЖ ОВЕН. Той ще има водеща роля в този красив съюз, заедно може да преживеят предимно хубави неща. Той ще иска да закриля навеки нейната чувствителна и нежна душа, но много ще я ревнува.

С МЪЖ ТЕЛЕЦ. Неговата чувственост, уравновесеност и спокойствие са истинска наслада за нейната отзивчива и искрена натура. Ще си доставят много радост един на друг, дълго ще се обичат и ще си бъдат предани.

С МЪЖ БЛИЗНАЦИ. Тя е наивна, но недотам, че да не усеща колко са различни и колко трудно ще им бъде да изградят брачен съюз. Бих го нарекла невъзможен, но в любовта всичко е възможно, особено ако проявяват търпимост един към друг.

С МЪЖ РАК. Много лирика има в тази любов между двата водни знака. Свързват ги невидими, но изключително здрави нишки. Те подсъзнателно се търсят и намират, разбират се безмълвно и изживяват пълноценно сливане.

С МЪЖ ЛЪВ. Тя ще разбира напълно неговите чувства, желания и ще ги изпълнява начаса. Той ще се радва на тази безпрекословна обич, ще се чувства като на пиедестал, но не е от мъжете, които ще приемат любов, без да са се борили за нея.

С МЪЖ ДЕВА. В началото той ще мисли, че е уловил златната рибка, но след време в техните отношения ще настъпи обрат, ще имат много различия и търкания. Той няма да я разбира напълно, а тя ще се чувства пренебрегната.

С МЪЖ ВЕЗНИ. Техните отношения ще бъдат наситени с много еротика и той напълно ще отговори на нейните романтични желания. Ще бъде възхитен от нейното спокойствие и мъдрост. Имат шанс да остареят заедно в разбирателство.

С МЪЖ СКОРПИОН. Безусловна любов. На тези двама души не им трябват никакви съвети, за да постигнат съвместно щастие и вечна любов. Общуването им е наситено с разбиране, доверие и съпричастност.

С МЪЖ СТРЕЛЕЦ. Тя е безценна за него със съветите, разбирането към него и сексуалния си темперамент, но той винаги ще търси нещо ново, което да задоволи страстта му към приключения. В повечето случаи раздялата е неизбежна.

С МЪЖ КОЗИРОГ. Той от години мечтае да срещне жена като нея, но трудният му характер ще създаде проблеми дори ако тя реши да го предразположи. Чувственият секс ще им носи радост, но дълго ще подлагат чувствата си на изпитания.

С МЪЖ ВОДОЛЕЙ. Тя с готовност ще му осигури спокойствие и ще помага “зад кулисите” за неговите успехи, ще го обгрижва и ще повишава самочувствието му. Той няма как да не си даде сметка, че щастието му е именно с жена Риби.

С МЪЖ РИБИ. Връзката между тях е предопределена в древността. 2000 години от човешката история са преминали под знака Риби (преди да настъпи настоящата ера на Водолея). Колкото и перипетии да преживеят, те двамата са обречени да се слеят.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара