Младият екип на Arthesis и проектът им за 3D принтиране на покрития за протези, увеличи шанса си да спечели престижния световен конкурс за социално предприемаческтво The Venture.

Venture-Facebook-post-Bulgaria-5

До този момент младите български социални предприемачи получиха подкрепата на милиони хора от цял свят, изкачвайки се през първите седмици на конкурса за социално предприемачество The VentureWIN THE RIGHT WAY. Всеки, който иска да прокрепи българската кандидатура, може да гласува всяка седмица на сайта на инициативат: https://www.theventure.com/bg/en/finalists/arthesis. До този момент Artesis успяха да се преборят  и да заемат предната пета позиция във временното класиране сред най-добрите социални проекти в света като разкриха своя потенциал и възможността да предложат устойчиво и ценово достъпни решение за хората с ампутирани крайници.

venture

Онлайн гласуването се провежда на официалната страница на конкурса, където можете да дадете своят глас за  един български проект, които има нужда да получи не само признанието на света, но и това на собствената си страна. Линкът за гласуване е https://www.theventure.com/bg/en/finalists/arthesis, а крайният срок до който можете да подкрепите Arthesis в надпреварата е 14 юни 2015 година.

Конкурсът The Venture е в търсене и подкрепа на най-обещаващите социални предприемачи, които искат да окажат положителни влияние със своята дейност върху живота на хората. С осигурен фонд от един милион долара и други ресурси The Venture ще даде възможност на социални предприемачи от цял свят да реализират техния потенциал и да получат по-голяма видимост на своите проекти.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара