Тънкият метален смартфон LG Zero идва в България през декември. Той наследява технологичната камера и ексклузивни функции от потребителския интерфейс на LG G сериите и въвежда изцяло металното алуминиево тяло за по-напредничаво и модерно изживяване.

LG Zero 1

Гладкото метално тяло на смартфона е допълнено с “Arc Glass” дизайн по ъглите, който създава още-по тънък профил. Отлично съчетан с масивния алуминиев корпус е 5.0-инчов In-Cell Touch IPS дисплей, който осигурява по-бързо разпознаване, по-добра видимост на открито и по-ярка картина.

LG Zero 2

LG Zero предлага най-добрите в своя клас функции за камера, взети от всепризнатия LG G4, които водят до максимална резолюция на снимките, скорост на снимане и яркост. 8-мегапикселовата предна камера позволява заснемането на по-ярки и по-чисти селфита, докато 13-мегапикселовата задна камера осигурява много от качествата на самостоятелните камери. Феновете на функциите на популярната G серия, част от които са Gesture Shot, Gesture View и Gesture Interval Shot ще са приятно изненадани да открият тези опции и при LG Zero.

LG Zero 3

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара