Луксозно тематично издание, което се пeчата в лимитиран тираж, е новият календар на „Ивет фешън“. Повече от 10 години модната централа представя уникален проект, който има истинска колекционерска стойност.

Vanesa Tonova

Кадрите и тази година са дело на модния фотограф Васил Германов и неговия екип. Пред обектива му застанаха три от най-успелите модели на агенцията – Нора Шопова, Екатерина Куцарева и Ваня Билева и три от най-новите и обещаващи лица на „Ивет фешън” с летящ старт в модните среди както в България, така и в чужбина – Ванеса Тонова, Деси Савова и Елена Благова.

Nora Shopova

Тазгодишното издание е наречено „Cosmic touch“, цялостната концепция е вдъхновена от космоса и зодиакалните знаци. Сюрреалистичните кадри имат за цел за покажат космическите темпове, с които модата и модният свят се развиват и променят постоянно. Календарът е познат на ценителите с тематичното си излъчване актуално за годината на издаване.

Elena Blagova

„Космосът не вълнува единствено литературата и киното. Тази материя оформя нова визия за света, която надхвърля границите на въпросните жанрове и преминава и към модата.

Desi Savova

Често обаче се случва и обратното: космическите реалности, пресъздаващи миналото, настоящето или бъдещето, попиват внушения от модата и дефилетата”, споделя Ивет Григорова-собственик на агенцията.

Ekaterina Kucareva

Календарът на „Ивет фешън“ ще бъде представен на модно парти в клуб Карусел на 16 декември. Агенцията ще събере най- красивите и успешни свои модели.

Vania Bileva

Поканени са известни и популярни лица от родния шоубизнес и корпоративните среди. Събитието ще бъде подгрявано от Криско. Всички гости ще имат привилегията първи да получат емблематичния календар за 2016 г.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара