Тазгодишната предколедна визита в България на Гал Сасон включва две лекции и семинар, както и индивидуални консултации по специалната му методика, в която съчетава астрология и Кабала.

1921151_785528261528188_1947568715381275124_oГал Сасон е завършил психология. А графикът му е винаги запълнен – поне половин година пътува със семинари и уъкшопи по света. Този декември пристига в София след Истанбул и преди Тел Авив.

„Aстрология на 2016 година: Подготовка за пътя на трансформацията“ е първата лекция на Гал Сасон на 11 декември, петък, в конферентен център „Венус“ от 18 часа.

Разберете защо китайците чакат годината на маймуната, за да заченат? Кога да започнем нов проект, да променим кариерата си, да предприемем пътуване или да потърсим работа? Мистично и магическо пътешествие в предстоящата астрологична година, което ще ви даде ценни насоки за основните й аспекти, за възможностите и пречките, които крие. Инструменти, които са ви необходими, за да осъществите желанията си. Така че, ако планирате нещо голямо за следващата година, не вземайте окончателно решение, преди да посетите лекцията.

На 12 декември, събота, от 12 часа е втората лекция в НДК, в рамките на Международния панаир на книгата. Темата е: „Защо празнуваме Коледа? Произходът и мистичното значение на Рождество Христово.“

Гал Сасон отговаря на въпросите: Защо датата 25 декември е толкова специална? Защо за милиони по света тя е най-важното време в годината? Каква е историята на празнуването на Рождество Христово? Откъде идва мистичната значимост на Коледа и Коледното дърво, защо си разменяме подаръци? Аргументирано и убедително тълкуване с помощта на астрологични и психологични методи, митологеми, раннохристиянски текстове и Кабала. Гал ще покаже духовни техники, с чиято помощ да направим празника по-пълноценен.

gahl3Семинарът „Духовна астрология: Научи се да разчиташ своя хороскоп. Разкрий тайнството на своето мистично ДНК“ е в неделя от 10 до 17 часа в Институт за терапия и експресивни изкуства, бул. „Витоша“ 65.

Семинарът е въвеждащ курс в астрологичната азбука, който ще ви помогне да четете своя собствен хороскоп и астрологичните карти на другите. Не е необходим предишен опит. Всеки участник ще получи анализ на своята собствена карта. Добре е да знаете часа си на раждане, но и без него може да се насладите на семинара.

За хората, които се интересуват от астрологичния смисъл на понятия като луна, дом, асцендент и т.н. От планетите, които влияят върху кариерата, взаимоотношенията и здравето. От начините за трансформиране на астрологичната съдба в мечтата на живота.

www.kibea.net

Facebook Twitter Google+

0 Коментара