Първата в света 3D козметична маска, която скулптурира и повдига овала на лицето, като е ефективна алтернатива на инжекционните процедури за подмладяване, бе представена в клиниката по естестична медицина Jewel Skin.

Seconde Peau (или в превод от френски „втора кожа“) е най-новият продукт на френската козметична компания Biologique Recherche с 40 години опит в създаването на мощни и ефективни козметични продукти за лице и тяло.

IMG_6519
Елена Петрова и Весела Куртева, официален представител на Biologique Recherche.

Акстрисата Елена Петрова стана първата дама в България, която се възползва от персоналната програма Haute Couture на Biologique Recherche. Индивидуалната козметична програма се изготвя  в зависимост от специфичните потребности на кожата. Тя включва специално създаване на формули на продукти и терапии и продължава няколко месеца, в зависимост от нуждите. От няколко седмици актрисата се подлага на терапията Seconde Peau.

“Когато избирам продукти за грижата за кожата на лицето винаги държа те да бъдат  с чисти натурални съставки. Френската компания Biologique Recherche привлече вниманието ми, защото отговаря на изискванията ми за технология на производството и за селекция на съставките – всички продукти са с висока концентрация на растителни екстракти, с морски и биологичен произход. Спечелиха ме дългите години опит на научно-изследователската лаборатория на компанията и клиничния подход в разработването на продуктите.

Мечтата и желанието на съвременната жена е да направи всичко възможно да заличи годините, така че да е невъзможно да се отгатне възрастта й. Всички жени искаме да бъдем завинаги млади и да изглеждаме свежи и красиви. Лично аз не съм привърженик на пластичната хирургия. Затова бях много впечатлена, когато разбрах, че Biologique Recherche са разработили революционни козметични терапии, козметична алтернатива на инжекционните процедури.

Направих курс от процедури с маската Secondе Peau и мога да кажа, че резултатът върху кожата на лицето ми не само отговори на очакванията ми, но и много повече, ефектът е мигновен. И говорейки за втора кожа, абсолютно не е преувеличено. Контурът на лицето ми сега е повдигнат и стегнат, кожата ми сияе, по-гладка е, чиста и озарена“, сподели Елена Петрова.

Seconde Peau е лифтинг и регенерираща маска от нанофибри, съставена от 80% хиалуронова киселина. Предназначена е за по-възрастна кожа, или след третиране на акне, естетични медицински процедури, лазер и други. Резултатите са свързани с намаляване на дълбоките бръчки, повдигане и изглаждане чертите на лицето. Курсът от процедури с маската ускорява и подобрява процесите на зарастване, заличава белези от акне и пигментации. Също така възстановява и регенерира тъканите на кожата, увеличава плътността й, ускорява клетъчното обновяване. Козметичната терапия възстановява и регенерира епидермиса, прави текстурата на кожата по-гладка и озарява тена.

IMG_65541
Весела Куртева, Елена Петрова и д-р Сияна Живкова.

Дерматологът д-р Сияна Живкова от Jewel skin clinic обясни:  “Ако искаме да сме в тон със световните тенденции трябва да търсим индивидуален подход и да бъдем последователни в грижата си за кожата. Правилното диагностициране ни предпазва от недоразумения. Именно това предлага Biologique Recherche. Френската козметична компания дава възможност да не се объркваме с многобройните продукти и терапии, които се предлагат на пазара, а да използваме точно тези, които са най-подходящи за нас. Маската Seconde Peau наистина защитава нашата кожа като втора кожа. “

Biologique Recherche в България ще предостави 5% от цената на всеки продаден продукт за домашна грижа през месец декември на SOS Детски селища.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара