Откога си мечтаете да имате електронен четец! Или искате да замените стария си нов по-добър модел? Компанията PocketBook e подготвила чудесна Коледна изненада за всички любители на четенето.

Участвай и спечели последен модел електронен четец – PocketBook Touch Lux 3!

Как? Прочетете текста. Отговорете в личен коментар на въпроса под текста и го споделете публично на вашата Фейсбук страница.

На 22 декември един от Вас ще посрещне празниците с е-четец подарък от PocketBook.

PocketBook_TL3_Christmas_small

PocketBook Touch Lux 3 е най-новият модел от серията, която ви дава възможност влезете в личната си библиотека само с няколко докосвания на екрана. За разлика от смартфона Ви обаче, е-четецът не изморява очите, има дълъг живот на батерията, поддържа множество формати без нужда от конвертиране, а капацитетът му позволява да носите в джоба си няколко хиляди книги.

Светлина и качество на образа

PocketBook_TL3-01Екраните с технологията E Ink Carta™  доближават максимално образа до обикновената хартия. Фонът е по-светъл, а черният цвят на буквите е още по-контрастен. Четенето и на най-малкия шрифт, както и разглеждането на сложни графики е още по-удобно. LED осветлението на шестинчовия дисплей създава усещането за максимален комфорт на четенето при всякакви условия на осветеност.


Бързина и общуване в мрежата

PocketBook_TL3-02Мощният 1 GHz процесор заедно с оперативната памет от 256 MB са предостатъчни за плавно прелистване на страниците и бързо отваряне на всяко приложение. Четецът има вграден Wi-Fi модул и поддържа всички онлайн услуги за съхранение на съдържание като Dropbox, Send-to-PocketBook и PocketBook Sync. Можете да го заредите с книги безжично от компютъра ти или директно от интернет. Предварително инсталираното приложение ReadRate синхронизира е-четеца с личния Ви профил в електронните социални медии и ви дава  уникалната възможност да коментирате и споделяте приятели предпочитаните книги.

Луксозният е-четец

PocketBook Touch Lux 3 е за всички, които, освен четенето и електронните книги, обичат високите  технологични решения за максимален комфорт и по-голямо удоволствие от преживяването. Можете да го тествате и лично в „читАлнЯта“.

Отговорете на въпроса, включете се в играта сега!

Коя е любимата ви история, книга или разказ за Коледа?

Играта продължава до полунощ на 20 декември. Късметлията ще бъде изтеглен чрез жребий на 22 декември и ще бъде оповестен тук и на Фейсбук страниците на PocketBook и Жената днес.

Не забравяйте да споделите тази статия на Фейсбук страницата си!

Успех!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара