Vesper photo studio, новото дизайнерско фото студио в София, което носи различно настроение и енергия, ви дава възможност да изненадате своите близки и приятели с оригинален подарък през наближаващия празничен сезон. Студиото предлага възможност за най-различен тип фотография: портретна, детска, художествена, модна и семейна.

Мирослава Дерменджиева е фотографът, който реализира проектите на студиото. Мирослава възприема фотографията като изкуството и съчетава в работата си хармония, естетика, емоция и техника за всяка фотосесия.

Вижте нейни снимки:

В просторната приемна на студиото цари уютна атмосфера, целяща да предразположи хората да се почувстват като у дома си. Да изпият чаша кафе или чай, докато обсъждат предстоящата фотосесия и очакванията си от нея в приятелски разговор, преди да слязат на долното ниво, където се намира същинското студио.

За предстоящите празници коледното настроение настъпва в студиото за още по-красиви семейни фотосесии в празнична обстановка.

DSC_2945

Приятелското отношение е ключът към успешната работа според Мирослава, която с удоволствие изслушва желанията на клиентите си (особено на най-малките), защото знае че всяко желание е важно. Точно това е целта – да предостави на всеки възможността за няколко часа да се пренесе в магическа атмосфера.

DSC_2937-2

Vesper photo studio предлага различни възможности за отпечатване на снимките. За Мирослава е важно хората да ценят фотографията като произведение на изкуството. Затова влага много желание и старание в реализирането на крайния продукт. Времето минава, но снимките запечатват спомените завинаги. Клиентите могат да отпечатат своите снимки на различен вид хартия, включително на Hahnemuhle Fine Art хартия с галерийно качество или цялостна фотокнига, изработена по индивидуална поръчка.

DSC_2904Vesper photo studio е оборудвано с водещата швейцарска техника BRONCOLOR и е първото, което използва най-новата иновация на BRONCOLOR – импулсното осветление siros 800s, даващо възможността да се контролира чрез ipad и iphone. BRONCOLOR се отличава с изключителна прецизност по отношение на качеството на светлината.

Студиото работи на изключително конкурентни цени.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара