Samsung представи дългоочакваните Galaxy S9 и S9+ смартфони, които претворяват начина ни на общуване, споделяне и опознаване на света.

Създадени, за да отговорят на все по-визуалното общуване помежду ни чрез снимки, видеа и емоджита, Galaxy S9 и S9+ задвижват иновациите с високотехнологичната камера на Samsung. Претвореният дизайн на иновативната камера за снимки при слаба светлина е с нова двойна бленда, видео на супер забавен каданс и персонализирани емоджита с добавена реалност. С това Galaxy S9 и S9+ гарантират, че ще уловите всеки един момент и ще направите своето ежедневие незабравимо.

Galaxy S9 и S9+ са снабдени с мощни стерео високоговорители, настроени от AKG, впечатляващо аудио от Dolby Atmos® и характерния за Samsung смартфоните Инфинити дисплей. В допълнение Galaxy S9 и S9+ идват и с ново приложение SmartThings, което обединява в едно смарт изживяването със съществуващите услуги за IoT (Интернет на нещата).

Камерата

Съвременните камери са създадени за нещо много повече от снимки – днес те служат като средство за общуване и свързване с другите. Потребителите търсят високотехнологична смартфон камера, за да правят снимки с висока резолюция, които да разказват тяхната лична история и то по уникален начин. За да отговорят на тези очаквания, камерите на Galaxy S9 и S9+ са оборудвани със Super Speed Dual Pixel сензор. Той има мощен процесор и памет за снимки с невероятно качество. Функциите на камерата на Galaxy S9 и S9+ включват:

Видео на супер забавен каданс: Направи всеки един момент от своето ежедневие незабравим с динамични видеа на супер забавен каданс, които улавят 960 кадъра в секунда. Galaxy S9 и S9+ имат вграден автоматичен детектор за движенията (Motion Detector) – интелигентна функция, която засича движенията в кадъра в режим на снимане и автоматично ги записва. Когато завърши заснемането, потребителят може да избере музикален фон на видеото от 35 различни мелодии или да добави музика от любимия си плейлист. Само с едно докосване, потребителите лесно могат да създават, редактират или споделят GIF файлове в различни забавни стилове, за да се наслаждават на действието отново и отново.

Камера за снимки на слаба светлина: Тайната на всяка страхотна снимка е в доброто осветление. Много често, обаче, се налага кадрите да бъдат заснети в не толкова идеални условия и светлина. Повечето смартфон камери имат фиксирана бленда, която не може да се приспособява към много светли или тъмни локации, в резултат на което се получават недоекспонирани или преекспонирани снимки. Наподобявайки способността на човешката зеница да се уголемява или свива в зависимост от светлината, двойната бленда Samsung Dual Aperture1(F1.5 – F2.4) автоматично осигурява нужното количество светлина, съобразено с естественото осветление на пространството и така заснема наситени и кристално чисти снимки по всяко време и на всяко място.

Емоджита с добавена реалност: Samsung дава възможност на потребителите да създават емоджита, наподобяващи техния външен вид, изражение и поведение. Емоджи с добавена реалност използва алгоритъм на самообучаващи се машини, внедрен в устройството, който анализира 2D изображението на потребителя и записва стотици негови изражения. По този начин генерира 3D модел, който отразява и имитира изражения, намигвания и кимания за максимална персонализация. Емоджи с добавена реалност отразява реалните ви емоции не само чрез видео, но също и чрез набор от стикери в стандартния AGIF формат. По този начин потребителите могат да споделят емоджитата си с множество други мобилни приложения и платформи за комуникация.

Bixby: Интелигентната платформа на Samsung, вградена в камерата, използва добавена реалност и технологии за дълбоко обучение, за да предоставя на потребителя данни за обкръжаващата го среда. Откривайки и разпознавайки обекти в реално време, Bixby моментално генерира и изписва информация директно на дисплея на телефона, над изображението на обекта, към който е насочена камерата. Потребителите също могат да си превеждат от чужди езици и валути в реално време с Live Translation (Превод на живо), и така да разбират къде се намират, да пазаруват продукти, които са видели на живо, както и да следят приетите калории в рамките на деня.

Претворено забавление

Когато сме на път, смартфоните са най-често нашия избор на забавление. Затова Samsung създаде устройство, което предлага първокласно звуково изживяване със стерео високоговорители, настроени от AKG. Независимо дали потребителите ще се отдадат на любимия си филм или ще слушат най-новия албум на обичан изпълнител, звукът е кристално ясен, чист и с изключително качество. Galaxy S9 и S9+ също поддържат Dolby Atmos, което създава усещане за 360- градусов звук.

Към Galaxy S9 и S9+ е добавен и Инфинити дисплей на Samsung. За първи път представен в модела Galaxy S8, яркият, светъл Super AMOLED Инфинити дисплей се слива директно с телефона. С автоматична функция за адаптиране на контраста, потребителите могат да използват своите устройства и на пряка слънчева светлина.

Устройство, подходящо за свързан начин на живот

Galaxy S9 и S9+ са първите телефони, които могат да поддържат новото приложение SmartThings. То управлява всяка функция на свързания начин на живот – у дома, в офиса или в движение. Приложението SmartThings ще свързва множество устройства, както на Samsung, така и на други производители.

Следващото поколение Samsung DeX, създаден специално за потребителите, които са постоянно в движение, пренася емоциите от големия екран към мобилното устройство. С новата станция DeX Pad потребителите могат лесно да свържат Galaxy S9 и S9+ с по-голям монитор, клавиатура и мишка, и така да улеснят редакцията на документи или да се насладят на емоцията от игрите на голям екран. С DeX Pad потребителите лесно могат да преобразят своя телефон Galaxy S9 или S9+ в Touch Keyboard и Touch Pad.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара