Xiaomi обяви лансирането на серията Xiaomi 12 за България, включваща три водещи смартфона: Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 и Xiaomi 12X.

Кинематографични кадри по всяко време

Серията Xiaomi 12 позволява на потребителите да заснемат снимки със студийно качество, независимо от повода и независимо от светлината или движещите се обекти. И трите телефона разполагат с професионален набор от тройни камери за гъвкаво снимане, голяма 50MP основна широкоъгълна камера с възможности за записване на видео в 8K резолюция както при Xiaomi 12 Pro, така и при Xiaomi 12.

Xiaomi 12 Pro се откроява със своята най-съвременна тройна 50MP камера, която разполага с ултра голям основен сензор Sony IMX707. Той е способен да улавя големи количества светлина и дава възможност за разширени възможности за изобразяване с по-бързи скорости на фокусиране и повишена точност на цветовете. Xiaomi 12 и Xiaomi 12X разполагат с 13MP ултраширокоъгълна камера, както и 5MP телемакро камера.

Xiaomi 12 Pro и Xiaomi 12 притежават усъвършенстваните AI алгоритми на Xiaomi. Тези иновации позволяват по-лесното записване на всеки момент дори при слаба светлина или движещи се обекти. Xiaomi ProFocus идентифицира и проследява обекти, предотвратявайки замъгляване или разфокусиране на снимки на движещи се или замъглени обекти. Тези подобрения включват възможности за автоматично фокусиране на очите и лицето. Ultra Night Video използва собствените алгоритми на Xiaomi за запис на видео дори при изключително слаба светлина.

Флагман процесор, производителност и енергийна ефективност

Серията Xiaomi 12 разполага с усъвършенствани мобилни платформи Qualcomm® SnapdragonTM. Xiaomi 12 Pro и Xiaomi 12 разполагат с процесор Snapdragon® 8 Gen 1 – най-модерната мобилна платформа на Qualcomm. Създаден по 4nm технология, този процесор повишава възможностите за графично изобразяване на GPU с 30% и енергийната ефективност с 25% в сравнение с предишното поколение1. Междувременно Xiaomi 12X се захранва от водещия 5G процесор – Snapdragon® 870 – за безпроблемна ежедневна употреба. И трите устройства се предлагат с UFS 3.1 изключителна скорост на зареждане и пренос на данни заедно с LPDDR5 RAM за скорости на паметта до 6400 Mbps.

За оптимално преживяване, серията Xiaomi 12 разполага с високоефективни охладителни системи, подсилени от много голяма камера за охлаждане и множество слоеве графит, за да предложи водеща способност за охлаждане.

Цялостно подобрено преживяване при забавление

И трите устройства предлагат AMOLED Dot Display с оценка A+ от DisplayMate и  поддръжка на TrueColor. Дисплеят разполага с устойчив на надраскване дисплей Corning® Gorilla® Glass Victus® и поддържа Dolby Vision®. Серията Xiaomi 12 поддържа и HDR 10+. Xiaomi 12 Pro е сертифициран от SGS Eye Care Display.

Xiaomi 12 Pro притежава 6,73-инчов WQHD+ дисплей на устройството, който използва AdaptiveSync Pro за интелигентно регулиране на динамичния LTPO дисплей между 1Hz и 120Hz в зависимост от съдържанието.

Xiaomi 12 и Xiaomi 12X доставят най-цветния до момента дисплей за смартфон Xiaomi с повече от 68 милиарда цвята на 6,28-инчови Full HD+ дисплеи. И двата модела разполагат с 120Hz AdaptiveSync за впечатляваща висока разделителна способност и дисплей без трептене.

Серията Xiaomi 12 разполага със звук SOUND BY Harmon Kardon, захранван от Dolby Atmos®. Xiaomi 12 Pro притежава два спийкъра за високи и два спийкъра за ниски честоти. Xiaomi 12 и Xiaomi 12X доставят балансиран стерео звук, идеален за потапящи игри или видео.

Серията Xiaomi 12 идва с MIUI 13, лансиран в световен мащаб по-рано тази година. Актуализацията включва по-бързо съхранение, по-висока ефективност на фоновия процес, по-интелигентна обработка и по-дълъг живот на батерията. Новите функции в подобреното изживяване включват Liquid Storage, Atomized Memory, Focused Algorithms и Smart Balance.

Зареждане от следващо поколение

Xiaomi 12 Pro разполага 120W Xiaomi HyperCharge. С батерия от 4600mAh, напълно заредена само за 18 минути с помощта на режим Boost, Xiaomi 12 Pro предоставя възможности за зареждане от следващо поколение2.

Xiaomi 12 и Xiaomi 12X разполагат с 4500mAh батерии в корпусите си. И двете устройства поддържат 67W кабелно турбо зареждане за бързо включване. Xiaomi 12 Pro и Xiaomi 12 също поддържат 50W безкабелно зареждане и 10W обратно зареждане.

Xiaomi 12 Pro и Xiaomi 12 използват Xiaomi AdaptiveCharge, интелигентен алгоритъм за зареждане, който се учи и се адаптира към навиците за зареждане, което удължава живота на батерията.

Флагман възможности, съчетани в емблематичен дизайн

Смартфоните от серията Xiaomi 12 пасват удобно в дланта на ръката ви. 6,73-инчовият дисплей на Xiaomi 12 Pro е затворен в елегантна рамка с изтънчени 3D линии. Междувременно 6,28-инчовият дисплей на Xiaomi 12 и Xiaomi 12X е с широчина само 69,9 мм и е подчертан от плавни извивки за перфектно прилягане3. И трите устройства се предлагат в цветовете Gray, Purple и Blue.

YouTube Premium без заплащане

Потребителите на серията Xiaomi 12 Series ще получат до три месеца YouTube Premium без заплащане – стъпка, която да даде на потребителите достъп до най-доброто съдържание без реклами и офлайн, където е налично4. Предимствата включват абонамент за YouTube Music Premium, където потребителите могат да получат неограничен достъп без реклами до повече от 80 милиона официални песни плюс изпълнения на живо, кавъри и ремикси.

Премиум сервизна услуга за екрана

Всички смартфониXiaomi 12, Xiaomi 12 Pro и Xiaomi 12X могат да се възползват безплатна услуга за смяна на екрана в рамките на 6 месеца (180 дни) от датата на покупка. Офертата е валидна в следните страни от ЦИЕ и скандинавските страни: Норвегия, Финландия, Дания, Швеция, Литва, Латвия, Естония, Босна и Херцеговина, Словения, Словакия, Сърбия, Румъния, Полша, Унгария, Гърция, Чехия.

Освен това, потребителите на Xiaomi 12 Pro могат да се насладят на международно гаранционно обслужване. Офертата е валидна в следните страни от ЦИЕ и скандинавските страни: Полша, Швеция, Норвегия, Финландия, Дания, Австрия, Хърватия, Чехия, Словакия, Унгария, Литва, Латвия, Естония, България, Гърция, Румъния, Словения.

  • Xiaomi 12 Pro ще е наличен във варианта 12GB+256GB на препоръчителна цена 2149 лв.
  • Xiaomi 12 ще е наличен в два варианта – 8GB+128GB на препоръчителна цена 1569 лв. и 8GB+256GB на препоръчителна цена 1759 лв.
  • Xiaomi 12X ще е наличен във варианта 8GB+128GB на препоръчителна цена 1269 лв.

Xiaomi 12X e наличен в официалната търговска мрежа от 1 април, а  Xiaomi 12 и Xiaomi 12 Pro – за закупуване в официалните офлайн и онлайн канали на Xiaomi България от 11 април. Скоро предстои да бъде обявена специална промоция по случай старта на продажбите.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара