Утре отваря врати световноизвестната експериментална изложба 3D Doubt Your Eyes. Тя ще гостува в София до 30 април, в галерията на СБХ, на ул. “Шипка” 6.

Експозицията на World Touring Exhibitions, една от водещите компании в бранша, е обиколила САЩ, Близкия Изток, Западна Европа, привличайки милиони посетители, включително в най-известните музеи, увеселителни паркове и търговски центрове.

Със своите впечатляващи 30 интерактивни точки, 3D Doubt Your Eyes привлича хора от 5 до 75-годишна възраст, като всеки може да стане част от необичайна илюзионна сцена и да си направи забавни и паметни снимки, от които се получават чудесни постове в социалните мрежи.

Междугалактически дуели, ходене по Луната и гримиране на Мона Лиза са само част от сцените, в които деца, тийнейджъри и възрастни могат да станат част.

Проектът комбинира 3D ръчно изработени картини и илюзионни сцени. Картините, които се виждат двуизмерно на живо, се превръщат в триизмерни в момента, в който човек стане част от сцената, която пресъздават.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара