Много хора живеят ден за ден, ходят на нелюбимата работа и се задоволяват с ниско заплащане, страдат от проблеми в отношенията, финансови проблеми, не знаят защо са дошли на този свят и вървейки в грешната посока се сблъскват с непрекъснати трудности.

чакроанализ

Чакроанализът може да промени всичко това. Методът е създаден преди няколко години в Русия, след над 20- годишни изследвания от страна на руския учен Александър Бухтояров, който изучава хронално-векторната диагностика на човека и създава алгоритъм, посредством който може да се изчисли с каква енергия по всяка чакра се е родил човек. В зависимост от процента енергия, във всяка чакра се определят талантите на човек, неговите родови и кармични задачи, с които е дошъл на този свят, силните и слабите му страни, неговите задачи разпределени по периоди в живота му, възможни здравословни проблеми, подходящите професии  и др.

Какво са чакрите?

Това са енергийни центрове, които обхващат различни сфери от нашия живот и оказват пряко влияние върху тях. Посредством балансирането на чакрите, хармонизирането на енергията в тях, човек може реално да промени живота си, в която и да е сфера – финансова, отношения, здраве. В чакроанализа се използват 7-те основни чакри на човека.

Например първа чакра – Муладхара – отговаря за възможността на човека да задоволи базовите си потребности от храна, покрив над главата, енергия за ежедневните му дейности и енергия и желание за живот въобще. Също така е свързана със страховете на човек и с липсата на увереност. Всяка една чакра е многостранна и обхваща различни аспекти – както на физиологично, така и на психологическо ниво.

Ако човек е роден с малко енергия по първа чакра, която в анализа наричаме слаба първа чакра и/или ако има родови или кармични задачи по нея, е твърде вероятно да има проблеми с имунната система, със заболявания, свързани с долната част на гръбнака, с краката и др. Може често да изпитва ленивост,

да му липсва енергия за живот.

За този човек е изключително важно да си осигури ежедневно движение, било под формата на бързо ходене или бягане или някакъв подходящ спорт, но е изключително важно, за да увеличи енергията в чакрата и да си осигури добро здраве и условия за живот.

Всеки човек се ражда на тази земя със своите задачи. Душата избира да се появи в точно определен род, където най-успешно може да се реализира тези си задачи и да разгърне потенциала си.

Част от хората интуитивно, или с помощта на други методи за самопознание, разкриват своето предназначение и реализират себе си успешно. Част живеят в пълно противоречие със своите задачи и постоянно срещат трудности. Трети са някъде по средата.

Когато човек разкрие своето предназначение, положи нужните усилия и премине през необходимите препятствия, следвайки пътя си, той успява да разкрие своя потенциал и да живее в изобилие.

В чакроанализа всеки човек има

родови и кармични задачи.

Понякога те съвпадат, но по-често са различни. Родовата задача е мисията, която душата е взела, въплъщавайки се в конкретен род. Рода – това са предците по майчина и по бащина линия, седем поколения назад, и всички те дават отражение върху всеки един от нас.

Сега ви предлагам бързо и лесно да изчислите едната от вашите родови задачи и ще ви предоставя кратка характеристика на всяка една задача от 1 до 9. За целта е необходимо да вземете своята дата на раждане и да сумирате деня и месеца на раждане – например ако човек е роден на 19.06.1980 – 19+6 = 25. Ако получите двуцифрено число, сумирате числата още веднъж помежду си, докато се получи едноцифрено число от 1 до 9. В случая 25 = 2+5 = 7. Едната от родовите задачи на този човек е по 7 чакра.

Ако сте получили 1, родова задача по 1 чакра, вашата задача е да следите за тялото и здравето си, да водите активен живот, да укрепвате имунната си система, да се занимавате със спорт, да проработите страховете си, да работите с емоциите срам и вина, които блокират първа чакра. Да изградите доверие в живота, да не проявявате агресия спрямо другите и себе си в негативно форма, а да я насочвате към творчество, постигане на желаното, движение напред. Добре е да изучите рода си и

да си направите родословно дърво.

Ако сте получили 2, родова задача по 2 чакра, вашата задача е да създадете щастливо семейство, да уважавате противоположния пол, да отделяте време на семейството, да се научите да отделяте време за отдих, да уважавате семейните ценности и традиции, да са научите да си доставяте удоволствие.

Ако сте получили 3,  родова задача по 3 чакра, вашата задача е да се научите да управлявате и цените парите и времето, своите желания и потребности. Да не изпадате в зависимости, да поемате отговорност, но в същото време и да не изпадате в хиперотговорност и излишен контрол.

Ако сте получили 4, родова задача по 4 чакра, вашата задача е да помагате на хората (животните) чрез своята дейност,

да се учите да прощавате и обичате,

да обичате себе си безусловно и от това състояние да давате любов и на другите. Важно е да се научите да отстоявате своите лични граници и да не преминавате личните граници на другите хора. Това е сърдечната чакра, в която се съсредоточават голяма част от емоциите и е важно да се научите да проявявате и преживявате емоциите правилно.

Ако сте получили 5, родова задача по 5 чакра, вашата задача е самореализация – да откриете своите силни страни, таланти и да ги използвате в работата и хобито си. Да заявите за себе си пред другите хора. Да изразявате своята гледна точка пред публика, да водите свой блог например. Да се научите да бъдете неконфликтни, дипломатични и толерантни, да слушате и да чувате мнението на другите хора.

Ако сте получили 6, родова задача по 6 чакра, вашата задача е да живеете осъзнато, замисляйки се за смисъла на живота, да анализирате причинно-следствените връзки ида живеете в съответствие с тях, постоянно да се обучавате, да изучавате мозъка, подсъзнанието, да се занимавате с интелектуален труд и да създавате нови неща.

Важно е да не живеете в илюзии.

Ако сте получили 7, родова задача по 7 чакра, вашата задача е да се развивате духовно, но първо е важно да намерите отговор на въпроса какво е за вас „духовност“ – любов, благодарност, религия или нещо друго, и да живеете в съответствие с тези възгледи. Да изучавате езотерика, психология, подсъзнание и други, свързани с психиката на човека. Да установите хармония в душата, да медитирате, йога, енергийни практики и др.

Ако сте получили 8, родова задача по число 8, вашата задача е не лесна. Най-важно е да намерите смисъл, не само на собствения си живот, а на живота като цяло, да опознаете устройството на света и законите на Вселената. Избягвайте ситуации, където има риск за живота, избягвайте зависимости. Не се страхувайте от трудности, защото благодарение на тях израствате.

Ако сте получили 9, родова задача по число 9, вашата задача говори за голям негатив, който се е натрупал в рода. Тук задачата е продължение на рода, благотворителност, помощ на хората. Ако има обиди към родителите или други роднини, е важно да изгладите тези противоречия. Също така 9 говори за необходимост от максимално личностно духовно израстване и трансформация.

Това е само малка частица от подробната информация, която дава чакроанализа за всеки един от нас.

Златина Делибалтова е първият в България специалист по нумерологичен чакроанализ. Ако желаете да узнаете повече – Фейсбук:  https://www.facebook.com/coachingnumerology , Инстаграм: https://www.instagram.com/coachnumerolog/

Facebook Twitter Google+

0 Коментара