Благодарение на тази рецепта за чай от куркума можете да отслабнете и да направите прочистване на тялото си. Първите резултати може да усетите до 4-5 дни след стартирането на консумация на чай 3 пъти дневно.

Ограничаването от приема на приема на високо преработени храни, с добавени консерванти, захар или сол ще направят процеса значително по-ефективен.

Консумирайте повече сурови зеленчуци и плодове, както и чисти меса. Това многократно ще увеличи ефекта от чая за отслабване.

Смята се, че чаят от куркума е ефективен за отслабване благодарение на термогенните си свойства, които ускоряват метаболизма и помагат на тялото да изгори мазнини по-бързо, което води до безопасно отслабване.

Чаят също може да помогне за подобряване на храносмилателни проблеми и хронични възпаления на организма.

Много хора смятат, че чаят от куркума е чудесен заместител на кафето и черния чай.

Куркумата като подправка има слабо потентно активно вещество (куркумин) – между 2-7% био активност.

За да извлечете още по-големи ползи от чая за отслабване, може да използвате куркума на таблетки, като разтворите съдържанието на капсулите във филтрираната вода, вместо подправката.

Продукти:

3 с.л. куркума на прах

1 ч.л. смлян карамфил

2 с.л. смлян кардамон

2 с.л. джинджифил

1 1/2 литри филтрирана вода

стевия за подслаждане

ядково мляко (по желание)

Приготвяне:

Изгледайте видеото към рецептата, за съветите как да приготвите чая от куркума.

Пийте 350-500 мл. от чая от куркума сутрин, обед и вечер, като може да го подслаждате със стевия или с натурален мед. Ако искате пълните ползи на чая от куркума за отслабване, то тогава избирайте подсладителя стевия вместо мед, тъй като не съдържа калории и захар.

Ограничете приема на високо преработени храни, с добавени консерванти, захар или сол. Консумирайте повече сурови зеленчуци и плодове и чисти меса. Това многократно ще увеличи ефекта от чая за отслабване.

При комбинирането от чай за отслабване от куркума и съветите, може да очаквате резултати още първите 4-5 дни.

Източник: https://stanimirmihov.com

Facebook Twitter Google+

0 Коментара