Тигър (1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

Тигрите непременно ще намерят подход към Кучето и общ език с него. И още в началото на годината повечето представители на този знак ще усетят увереност в собствените си сили и усещане за хармония. Това ще бъде приятно само по себе си, а също ще позволи на Тигрите да не разпиляват силите си, защото ще им бъдат необходими за важните дела, които могат да се появят при тях в началото на пролетта. По-нататък на Тигрите ще им се случат различни събития, но като цяло 2018 може да се характеризира като време, когато дори и състоянието на почивка и покой в много случаи ще им бъде от полза, и ще им донесе добри резултати и изгоди. Но трябва да запомнят, че след края на годината на Кучето много от благата, предоставени от него, също ще секнат и Тигрите отново може да се окажат пред необходимостта да решават възникващите затруднения сами.

Здраве/Самочувствие

Годината на Кучето не предсказва на Тигрите съществени затруднения със здравето. Единствено дребни недоразумения от рода на сезонни простуди, незначителни битови травми и други подобни проблемчета е възможно да им се случат. Но не трябва да се страхуват от нещо голямо и критично. А ако Тигрите намерят сили да спазват систематично общите полезни правила – умерени занимания със спорт, разходки, нормален хранителен режим и непременно да присъстват в рациона сезонните плодове и зеленчуци, то те ще успеят да подобрят състоянието на своя организъм. В този случай могат да разчитат на укрепване на нервната система, на увеличаване на имунитета и на нормализиране на килограмите.

Финанси

Финансовата ситуация на Тигрите няма да се влоши през годината, макар че и на особено подобрение едва ли могат да разчитат. Ситуацията ще зависи от личните им усилия. Затова, дали да бъдат активни в опитите си да намерят допълнителни източници на доходи или да действат така, както и по-рано са действали – това е въпрос на избор за всеки от тях. Но дори ако някой от Тигрите реши, въпреки прогнозата, да си опита късмета, а след това да разбере, че усилията са били напразни, то в крайна сметка не трябва да се упреква за слабостите и несъобразителността си. Такъв изход е почти неизбежен и Тигрите нямат никаква вина за това.

Кариера

През 2018 година Тигрите, като цяло, ще се ползват с уважение и почит. И, което е най-интересното, за това няма да е нужно да правят нищо особено. Работата е в това, че през този период за тях ще работят предишните им заслуги и постижения. По този начин Тигрите, които започнат годината на лидерска позиция, много е вероятно да я задържат до самия край на годината. А тези, които заемат подчинена позиция, ще преживеят това без особен ущърб за себе си.

Слънце в зодиакален знак

Някои Тигри могат да се разочароват от такова предсказание, но това ще бъде напразно, защото отсъствието на голямо кариерно израстване означава липса на сериозни проблеми.
Като цяло ситуацията в професионалната сфера през 2018 година, ще бъде такава, че Тигрите ще могат да си позволят повече време за почивка. И те ще „угодят“ на Кучето на 100%, ако се сетят за някакво свое, старо хоби, което е било голямо увлечение за тях преди време.

Отношения

Тигрите, при добро желание, ще могат винаги да намират време за личен живот. И тези, които започнат 2018 година с каквито и да било проблеми в тази сфера, ще имат много възможности не само да ги разрешат, но и значително да се придвижат по пътя към своето щастие. Ще бъде достатъчно Тигрите просто да не пречат на помощта на стопанина на годината, който ще създава подходящи условия за тях.
Голяма роля при установяването и развитието на интересните взаимоотношения, през този период, ще играе външността на Тигрите. Затова те трябва да й обръщат особено внимание през цялата година. При това под словосъчетанието: „да й обръщат особено внимание“ Тигрите трябва да разбират всестранна грижа за своята персона – от гардероба до контрола на цвета на кожата. А трябва да са готови и да похарчат доста пари за това.
Семейните Тигри е желателно да се настроят за спокоен живот, да се наслаждават на присъствието на семейството, на семейните радости и да осъзнаят, че това е една от основните ценности на човешкото съществуване.

Източник: Astrobg

Facebook Twitter Google+

0 Коментара