За да изчислите числото на личната си година в момента, просто съберете числата на деня и месеца, в които сте родени, с годината, когато е бил последният ви рожден ден.

Да речем, вие сте родени на 14 юли 1980 г. и числото на живота ви е:

1+4+7+1+9+8+0 = 30, = 3.

През февруари 2013-а например ще разберете в коя лична година сте, като съберете

1+4+7+2+0+1+2 = 17, 1+7=8.

Следователно числото на личната ви година е 8 до рождения ви ден през 2013 г., когато ще влезете в лична година 9.

ЛИЧНА ГОДИНА 1

През лична година 1 има вероятност да поставите ново начало в някаква област: кариера, образование, взаимоотношения или домашен живот. Нещо повече: не е изключено да поемете в нова посока в няколко области. Енергията на единицата изисква да проявите независимост и оригиналност, и евентуално – да си сложите капаците на очите, тъй като сега не е моментът да мислите твърде много какво очакват от вас другите хора (с някои очевидни разумни изключения).

ЛИЧНА ГОДИНА 2

Лична година 2 е свързана с вас и „другия“. Това може да е както човек, с когото имате връзка, така и вие и вашите постижения и визия за вас самите. Докато през миналата година сте проправяли път, сега е моментът да се вгледате много внимателно в това, което правите, и да бъдете обективни. Концентрирайте се върху детайлите, които са резултат от вече взети решения.

ЛИЧНА ГОДИНА 3

След като сте превъзмогнали някои от съмненията и дилемите през лична година 2, през лична година 3 отново е време да тръгнете напред. Това е годината на креативността и всяко ваше умение и талант би трябвало да се изяви по най-добрия начин. Ако сте смятали, че сте просто един обикновен човек, лична година 3 ще ви покаже, че сте уникална личност и можете да блеснете пред света.

ЛИЧНА ГОДИНА 4

Животът през лична година 4 може да протече по един от следните два основни начина. Ако сте се възползвали от възможността да се изявите през лична година 4, новата година ще ви даде шанс да затвърдите постигнатото. Разбира се, не е изключено да откриете, че някои от проектите не вървят така добре, както сте се надявали, а от други да се откажете.

ЛИЧНА ГОДИНА 5

С набирането на скорост през лична година 5 ще установите, че пречките изчезват, а темпото се забързва. Възможно е да ви обсипват с предложения и да има много пътища, между които да избирате. Повечето от тях ще бъдат къси, но не е изключено да се появи по-дълъг път, който ще ви отведе надалеч. Сега ще оцените усилията, които сте положили през лична година 4, и можете да се сбогувате с всичко, което не се е получило. Вероятно сега това няма да бъде проблем за вас, тъй като приоритетите ви се променят и хоризонтите ви се разширяват.

ЛИЧНА ГОДИНА 6

Вероятно след динамичната и напрегната лична година 5 ще имате чувството, че заслужавате известен отдих и релаксация. И действително е възможно да ги получите през лична година 6, но ще успеете да се възползвате от тях, само ако сте емоционално уравновесени. Това може да е трудно постижимо през лична година 6, тъй като ще усещате много ясно, когато нещо не е хармонично и балансирано, и не е изключено да сте прекалено чувствителни.

ЛИЧНА ГОДИНА 7

Възможно е през отминалата година да сте били по-емоционални и раними. През лична година 7 вероятно ще изследвате по-задълбочено тези чувства – и вашите, и на другите хора. Това е година на дълбока вътрешна трансформация и не е изключено да се чувствате некомфортно от собствените си преживявания. Много важно е обаче да сте честни със себе си, тъй като едно нещо може да се трансформира, само когато излезе на повърхността – в противен случай не е изключено поведението ви да се контролира от несъзнателни подбуди, което не е във ваш интерес.

ЛИЧНА ГОДИНА 8

След несигурността и интроспекцията през последната година лична година 8 изглежда по-динамична. Може да имате усещане, че сте повлечени от неща, върху които нямате контрол, и е най-добре да се „пуснете по течението“. Това не означава, че ще бъдете напълно безсилни. Важното е да разберете кои са преобладаващите тенденции и да работите в синхрон с тях.

ЛИЧНА ГОДИНА 9

Да се надяваме, че през миналата година сте постигнали стабилност, тъй като през лична година 9 може да ви бъде по-трудно да се концентрирате. И не защото се чувствате объркани – просто някои въпроси, които са ви се стрували важни, сега ще останат на заден план. Нищо чудно да се питате защо изобщо сте искали нещо и да ви се струва, че има някаква липса, но не ви е ясно каква точно. Най-лошото, което бихте могли да направите, е да насилвате нещата.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара