Добре. След две чаши вино, обилна порция италианска салата, едно парче торта и малко сладолед съм готова да го кажа.

Здравейте! Казвам се Илияна, на двайсет и пет години съм и не мога да правя секс за една нощ.

Върнете се, прочетете го отново и го запомнете. Пак ще се върна на тази мисъл.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Лято е. Температурите минават трийсет градуса, по улиците се влачат изплезили език кучета, а в офисите основна тема на разговор се превръщат отпуските и всички прилежащи им въпроси.

На море или на планина? В България или в чужбина? Със или без гадже?

Колкото и да отричаме, най-сочната клюка, будеща вниманието ни, е с кого е преспал еди-кой си, заедно ли са, или просто облекчават чисто човешките си нужди един с друг. През лятото този интерес се покачва наравно с температурите, просто защото топлото време и почивката предразполагат към разврат и нови познанства, които, ясно е и на двете страни, няма да продължат повече от утре или в най-добрия случай – до края на отпуската.

Сигурно по тази причина лятото дава начало и на неотмиращата тенденция, на чиято вълна се возят с лекота почти всички мъжки и женски списания – летните флиртове.

8 безотказни начина да свалиш пича в бара на плажа

Морски секс за една нощ – да или не?

Емоционалните клопки в летните флиртове

Как да го/я забиеш според зодията му/ѝ?

Ей такива заглавия преливат напоследък от вестникарските будки и а-ха да припнат към плажа и да покажат колко ефективни съвети дават. Не ме разбирайте погрешно, нямам нищо против нито статиите от този тип, нито списанията, в които се публикуват. Самата аз ги чета понякога. Но като че ли не просто летният флирт, но и сексът за една нощ се превърнаха в нещо препоръчително и дори задължително за всяка жена, била тя обвързана или не, която си взима отпуска и отива на море сама или по женски.

И тук ще завърша словесния кръг, който започнах в началото на този текст, и ще се върна към изявлението си, че

не мога да правя секс за една вечер.

sex-110113_1280

Ако се осланям на личния си опит, аз всъщност не мога да кажа абсолютно нищо за летните флиртове, приключващи с бурна нощ на плажа/в горещата хотелска стая/в тоалетната на бара, и пози, които никога не си предполагал, че скованото ти от офисната работа тяло може да постигне под напора на мускулестото тяло на спасителя/рецепциониста/бармана. За не толкова скромната си възраст имам точно четири преживявания, доближаващи се до морски флирт – две от тях завършиха с връзка, едно – с неловък разговор, и още едно, в което бях принудена да изслушам поредица от въпроси за това с какво точно епилирам краката си от морски гларус, безкрайно много наподобяващ Джерард Бътлър (разберете ме, моля), преди да се включа в монолога му и да споделя, че не проявявам интерес.

Брой летни флиртове със секс на първата/единствената среща – нула

Не съдя жените, които разпускат по лятно му с малко неангажиращо чукане. Но и не искам някой да ми се надсмива, защото не харесвам еднократните забежки и не ги възприемам за задължителна лятна история за разказване на събиранията по женски, обявявайки ме за девица. Не, нямам железни гащи. Обичам секса и експериментите, и всичко. Но не мога да им се насладя без емоционалната част, без присвиването в стомаха, наподобяващо гадене и чукането на интелектуално ниво.

Така че, дами, този текст е за всички вас, които не сте канили сервитьора от капанчето на плажа в квартирата си след края на смяната му. Поздравявам и вас – жените, които отидоха на дискотека, пийнаха свежи коктейли и танцуваха до припадък, без да ги вълнува чичака с бялата ленена риза, хвърлящ им палави погледи от бара. Ами вие, току-що приключилите дълга връзка, които въпреки всичко предпочитате да се разходите по крайбрежната, да се приберете в квартирата и да пийнете бяло вино на тераската, вместо в дупето ви да се набият мидени черупки, докато безчувствено ви клати полякът от съседната кърпа на плажа по-рано същия ден – да, вие сте от моя отбор.

Това е отборът на жените, за които летният флирт е флиртът с морето – мощната и секси сила, покоряваща ни всяко лято с нови вълни. Отборът на жените, които се наслаждават на пиенето на кафе или мента със спрайт на плажа и които не искат това изживяване да бъде нарушавано от поредния морски гларус, опитващ съмнителния си чар върху личността им. Отборът на жените, за които сексът за една нощ не е вариант, както не е вариант и сексът с някого без мозъчни гънки, с които да ни заинтригува. Мили дами, не сте сами.

Затова вземете си една хубава дълга отпуска (е, може и да не е толкова дълга, но все пак) и се отдайте лекомислено и без задръжки на морските вълни. Пък ако някъде във влака/автобуса или на плажа се запознаете с мъж, с който искате да прекарате живота си (или поне следващите няколко месеца), отдайте се и на него. Все пак лятото е сезонът на флиртовете.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара