Актьорът Калин Врачански, известен с любовта си към екстремните спортове и бойните изкуства, поддържа спортна форма и добро здраве с новия био концентрат, който енергизира клетките на тялото.

article__6851346527c9becec198c4616bdefbe1

 

Регулатпро е висок клас немски веган продукт, получен чрез патентования революционен процес на „каскадна ферментация”. Добавката енергизира всяка клетка в тялото, като увеличава енергийните нива и оптимизира имунната система. Био концентратът влияе благотворно на всички жизнени процеси в тялото и на способността му да се „саморегулира”. Само в еднократната доза от 10 ml от продукта са събрани най-ценните съставки, равняващи се на полезното действие на общо шест килограма прецизно селектирани свежи плодове, зеленчуци и ядки.

Kalin Vrachanski 02

Ежедневието ми е адски натоварено, освен репетициите в театъра, записите и всички професионални ангажименти, и спортувам активно. Ролите ми в театъра са много динамични, изискващи сериозна физическа подготовка. Преди старта на есента и новия театрален сезон имах нужда от по-високи нива енергия и от засилване на имунната система. Още през лятото моите приятели от клуба по таекуондо, с които тренираме заедно, ми споделиха за продукта Регулатпро Био. Разбрах, че професионални спортисти го пият и ми допадна, че продуктът е от природата. И най-вече ме впечатли, че дава енергия. Приемам го от края на юли, два пъти дневно по 10 ml, като се старая да спазвам определен режим  – сутрин  и вечер, преди сън – винаги на гладно“, разказва Калин Врачански.

Kalin Vrachanski i Marina Dekova (instruktor i systezatel po bodybuilding)

През последните няколко седмици имах двойни репетиции всеки ден – сутрин и вечер, за премиерата на новото представление „Няма ток за електрическия стол“ в Пловдив. Преди премиера е винаги уморително. Затова след консултация със специалист, увеличих дозата на концентрата. Тонусът и енергията, които идват чрез него са изненадващи. Много прилича на вълшебното биле от комиксите на Астерикс и Обеликс, от което се получава супер сила. Приливът на енергия идва още веднага след приема сутрин и продължава през целия ден. Не усещам умора независимо колко изтощителна е програмата ми. Дори концентрацията ми се подобри, което ми помага в справянето с текстовете, репетициите и тренировките. Най-интересното е, че независимо колко часа спя, се събуждам зареден с енергия и желание за действие“, казва актьорът.

Често преходите между сезоните са свързани с трудността на тялото да се адаптира към новите метеорологични условия. С настъпването на есента се променят температурите, съответно се променя и дишането в резултат на намаляващата двигателна активност заради застудяването, което води и до спад на порциите кислород в организма.

Регулатпро® Био възстановява жизнеността и здравето на тялото, осигурява детоксикацията на организма, регулира алкално-киселинното  равновесие  и ускорява метаболизма. Съдържа активни биоелементи за ензимния синтез, подпомагайки организма да замести липсващите или да възстанови нефункциониращите ензими. По този начин сe гарантира балансирането на ензимно обусловените процеси – метаболизъм, детоксикация и възстановяване. Концентратът е създаден като 100% органичен веган продукт без добавена захар, консерванти, оцветители, алкохол, глутен. Поради изцяло натуралния си състав и благоприятно въздействие, Регулатпро® Био може да се приема от бременни, бебета, деца и възрастни без ограничение на възрастта.

За повече информация посетете:  www.regulat.bg

Facebook Twitter Google+

0 Коментара