Нетрадиционни решения на традиционни проблеми ще търси Ирина Белчева, водещата на „Десет“ – новото всекидневно токшоу по Bulgaria ON AIR, което стартира от 21 септември.

Irina Beltcheva studio1Развлекателното токшоу е част от новото съдържание на телевизията, насочено към широката аудитория. Всеки делничен ден от 18.30 часа предаването „Десет“ ще предлага по десет нетрадиционни решения и гледни точки на традиционни житейски въпроси, за да срещне зрителите по забавен и приятен начин с важните неща от всички аспекти на ежедневието.

Водещата Ирина Белчева е автор на „Жената днес“, блогър и специалист в сферата на ПР-а и  рекламата. Заедно с популярни личности от обществения живот, които ще гостуват в студиото, тя ще коментира темата на всяко издание през призмата на различните идеи, въпроси и възможности, важни за широката публика в един или друг момент от живота. Веднъж седмично предаването ще показва и всекидневните усилия и успехи на хората в техните на пръв поглед обикновени професии.

„Всеки човек трябва да открие важните неща в своя живот, за да може да живее истински и пълноценно, а не просто да съществува. Това ще търсим и в предаването “Десет”, коментира Ирина Белчева.

Сред първите гости на „Десет“ са Гергана Паси и Калин Вельов. Още от старта си предаването ще се насочи към пъстротата от житейските радости и капани: ще изследва под лупа 10-те основни  тибетски принципа за възпитанието на децата, ще погледне към света на пътуванията и задължителните правила за вълнуващ и безопасен туризъм, ще даде съвети за избор на университет в чужбина и т.н.

Ирина Белчева е учила в Холандия, Франция и Англия – Европеистика, Политика и ПР. Решава да се върне в България, защото истински вярва, че ако искаш да видиш промяна в света, който те заобикаля, първо трябва да започнеш със себе си. Не харесва негативизма, вечното оплакване и мрънкане и винаги търси позитивната гледна точка, основополагаща за щастлив живот. В продължение на години работи като ПР за големи корпорации, а от близо година поддържа личен блог – мястото, на което изразява активната си гражданска позиция по важни теми. Страстта й е културата във всичките й форми и разновидности – от уличните музиканти до алтернативните арт пърформанси. Вярва, че модерният млад човек се интересува от всичко, което го заобикаля, особено във време на развити комуникации и достъпност на информация.

Продуцент на „Десет“ е Кармелита Тонева, която стои зад голяма част от най-успешните ТВ проекти на Bulgaria ON AIR.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара