На 28-и май, планетата на любовта и хармонията Венера с удоволствие и радост, ще започне своето гостува в знак Телец, което ще продължи до 23-и юни.

Уютно, топло, красиво, нежно с дъх на дълго кафе поръсено с канела, на любяща слънчева топлина, с аромат на прясно измити сезонни плодове, с лека музика носеща хармония и спокойствие, с високи тавани и големи прозорци отварящи великолепна гледка и простор. Това е домът на знак Телец с целия си разкош и очарование. Тук Венера е у дома си и ще има абсолютната възможност да бъде себе си.

Сайтът на астролог Венета Матева

Венера изразява любовта, привличането, красотата, изкуството, радостта, финансите и хармонията. Отчитам факта, че Венера ще гостува в собствения си дом, което от една страна ще я предразполага да бъде себе си, но от друга страна поради предизвикателните аспекти с други планети в този период, подозирам, че ще й предстои работа и доста нови предизвикателства.

Между 6-и и 14-и юни не мога да пропусна вълнуващата срещата на Венера, на четири очи с бунтарската планета Уран. Очаквайте от тази среща нови емоции, идеи, планове и желание за новости. Нека този съвпад на планетите ни донесе импулса, който да ни накара да напуснем статуквото, зоната на комфорт и рутината. Възнаградете се с повече оптимизъм и действайте. Уран може да ни даде силен импулс да бъдем смели и по-открити пред себе си и околните. Не позволявайте на този съвпад да ви кара да взимате бързи и необмислени решения. Бъдете креативни и променяйте, това за което до момента не са ви стигали силите и времето. Всичко останало запазете и ценете.

Между 15-и и 20-и, юни принцесата на зодиака ще има напрегнат разговор със Сатурн и подкрепа от Нептун. Тези дни ще ни дават нови възможности, които ще изискат от нас да напуснем зоната си на комфорт и да приемем нови предизвикателства. Доверете се на интуицията си и избирайте онова, което усещате за свое.

Между 20-и и 23-и юни, Венера ще получава безрезервно подкрепа от Плутон. Положителния аспект между Венера и Плутон ще ни накара мотивирано да изкореним и подарим на миналото изхабените си лични отношения и нефункционални бизнес партньорства. Времето е подходящо да подредите мислите си и да освободите място за нови познанства, разговори, срещи и ползотворни връзки.

Късмет, лекота и подкрепа от звездите могат да очакват всички земни знаци – Телец, Дева и Козирог. Вдъхновение, радост и щастие ще берат родените с асцендент Телец и Скорпион.

На усещане за лекота и попътен вятър ще се радват родените под знаците Рак и Риби.

За Овните магазина за нови възможности е широко отворен. Нека използват тази позиция на Венера да анализират и подредят делата си от последния месец.

Близнаците имат време да се подготвят за големите си успехи след месец. Направете нужните срещи и разговори, за да може скоро да берете плодове от труда си.

Везните могат да изпитват безпричинни притеснения и тревоги. Няма реална причина да се чувствате объркани. Използвайте времето за срещи с приятели и занимания с любими неща.

Стрелците ще се радват на спокойствие и лекота в делата. Действайте смело и бъдете уверени в себе си.

Внимателни в действията си и мъдри в решенията си трябва да бъдат родените под знак Скорпион, Лъв и Водолей. Тях съветвам да отложат важните си срещи и решения. Предпочитайте почивката и рутинните занимания.

Забърквам ви рецепта за разкошен период, изпълнен с много положителни емоции, любов и хармония. Нека в състава и има лъжичка надежда, вяра, късмет, щастие и топлина, щипка разбиране, увереност и много сбъдване.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара