Марс в Овен – увереност, желания за изява, мотивация

В първите часове на 25-и май, огненият младеж на зодиака Марс с нетърпение напуска знак Риби и започва своя престой у дома си в знак Овен, който ще продължи до 4-и юли.

Венета Матева Марс в Овен

Марс е планетата, която ни дава енергия, заряд и желание за живот. Тя е тази, която ни впуска в преживявания, тази която ни кара да ставаме сутрин и тази, която ни кара да се борим. Тя е страст, успех и победа.

Сайтът на астролог Венета Матева

Марс е действие във всеки един смисъл. Действие което ни кара да бъдем можещи, знаещи и успешни. Чрез него реализираме планове, справяме се с трудностите и предизвикателствата в живота си и не на последно място чрез него се съхраняваме и оцеляваме.

С престоя си в къщи, Марс ще носи

усещане за увереност, желание за изява, мотивация,

порив за промяна и действия. Идеално, май всички имаме нужда от повече сили и желания за промяна.

Енергията на Марс в знак Овен е чиста, истинска и изключително силна. Тя не идва случайно и изисква от нас да я усетим и овладеем в най-красивата ѝ форма и вид. Бъдете добри в нейното използване, защото тя ще ви даде много възможности. Ще ви накара да бъдете упорити и прибързани, честни и жестоки, искащи и търсещи, точно сега и на всяка цена.

Марс не е готов на компромиси, той иска да бъде видян като силата, която управлява, налага и руши. СТОП! Нека това, което ни предлага Марс използваме градивно и полезно.

Призовавам всеки, който е запален от огъня на планетата да се замисли дали правилно използва пламъка. От него зависи дали с него ще стопли, внесе светлина, построи или изгори до основи това, което има. Изборът е ваш и дано той да бъде частица от добрите дела на Вселената.

Венета Матева Марс в Овен

Влизайки в знак Овен, Марс го очаква не кой да е, а огромния и внушителен Юпитер. Тази компания ще ни донесе заряд, енергия, вдъхновение, завишени изисквания и очаквания. Техния разговор ще продължи до края на месец май и ще изиска от нас търпение, съобразителност, умерени действия и избягване на рискови ситуации. В замяна на това ще ни зареди с нова жизнена енергия, мотивация и желание за промяна.

До 3-и юни, поради ретроградната фаза на Меркурий не стартирайте нови начинания.

Погълнати от енергията на Марс ще бъдат представителите на знак Овен и Скорпион. Тях съветвам да бъдат по-внимателни към хората около себе си. Марс е енергията, която носите и вие най-добре знаете как функционира тя. Съобразявайте се с възможностите на околните и превземайте целите си последователно, умерено и търпеливо.

Родените с асцендент Овен и Везни, могат да очакват подкрепа в плановете и начинанията.

Родените под знак Стрелец и Лъв, също ще усещат прилив на сили и позитивна енергия. Време е да заредите съзнанието си с мечти, нови планове и цели.

Родените под знак Козирог, Рак и Везни съветвам да избягват рискови занимания, да се пазят от настинки и да не се натоварват допълнително.

Желая на всички животворната сила на Марс да достигне до най-невъзможните ви мечти и да внесе надежда за прекрасна предстояща година, в която голяма част от мислите ви да се превърнат в сбъднати желания.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара

Абонамент