F14U1JBS6_lifestyle (3)

Забързаният ритъм на модерния живот не показва признаци за забавяне в скоро време. Докато средната продължителност на работния ден непрекъснато се увеличава, времето, което остава за вършене на домакинска работа все повече намалява. Много хора са неспособни да се заемат с прането на дрехите си преди новият ден почти да ги е застигнал. Проучване по поръчка на LG Electronics (LG) показва, че в типичен работен ден 71% от хората перат след 7 часа вечерта. Много от респондентите заявяват, че използват кратките програми (quick wash), които обикновено отнемат между 15 и 30 минути, което означава, че хората смятат стандартните програми за изпиране за твърде времеемки. Ето защо проучването на LG дава безспорни доказателства, че потребителите не искат да отделят толкова време и енергия за домакинска работа.

“Проведохме изследването, за да проверим как да пригодим нашите домакински уреди по-добре за света, в който живеем днес,” каза Иван Иванов, регионален мениджър и изпълнителен директор на LG Electronics България. “Резултатите от проучванията ни ясно показват, че хората с динамичен начин на живот имат нужда от съкратено време за домакинска работа без каквото и да е намаляване на ефективността на резултата. Точно за тях ние разработихме нашите нови уреди.“

F14U1JBS6_lifestyle (1)

ПЕРАЛНЯТА LG F14U1JBS6

Най-новата перална машина на LG F14U1JBS6 предлага решения на множество от проблемите, които вероятно сте срещали в миналото. Нейната изключително ефективна и цялостна функция за бързо пране LG TurboWashTM  изпира дрехите ви само за 59 минути. Една от тайните е системата Jet Spray, която впръсква чиста вода върху дрехите в продължение на около 120 секунди в края на пералния цикъл и така намалява използваната вода с 40%. Пералнята е с висока степен на енергийна ефективност и е в категорията A+++-40%, което означава, че не само пестите вода, но и консумация на енергия. Познатата „6 motion“ технология комбинира шест различни вида движения на барабана и благодарение на тях пералнята пере изключително ефективно, като дори и най-деликатните ви дрехи биват почистени нежно, така сякаш сте ги изпрали на ръка.

DruckБлагодарение на изчистения си дизайн и LED дисплей, тази перална машина спечели награди за дизайн от RED DOT 2015 и IF design award 2015, както и одобрението на признати независими експерти. Пералнята е с луксозна монохромна външност и може да превърне банята ви в една от най-стилните стаи у дома.

 

ПРАХОСМУКАЧКАТА РОБОТ HOM BOT SQUARE

Прахосмукачката робот с квадратна форма HOM-BOT SQUARE е поставена на първо място в месечния наръчник за покупки на холандската потребителска асоциация Consumentengids. Влиятелни издания, включително шведското Råd & Rön и френското Que Choisir, също обявиха прахосмукачката на LG за най-добра в категорията си. Това компактно устройство е изключително популярно сред потребителите в Европа и продължава да получава добри отзиви за голямата си всмукателна мощност, възможността да достига и най-труднодостъпните ъгли и безшумния си начин на работа.

HomBot1Оборудвана с камера сензори Corner Master и Dual Eye 2.0TM, които сканират пода и тавана, LG’s HOM-BOT SQUARE почиства ъглите цялостно и много по-ефективно. Освен това, режим Turbo дава на потребителите възможност да настройват функциите за почистване спрямо вида подово покритие и това дава много по-добри резултати в почистването.

С необичайната си квадратна форма, прахосмукачката робот на LG вече получи световно признание и отличия, включително печата за добър дизайн на наградите за продуктов дизайн iF Design Award.

ХЛАДИЛНИК DOOR-IN-DOOR

GMJ916NSHV open-loadingЕнергийно ефективните хладилници на компанията доставят удобство чрез подобрени функции като Dual Door-in-Door™, която запазва храната свежа по-дълго и помага съдържанието на хладилника да е по-добре организирано. Новата иновативна гама е проектирана да задоволява нуждите на екологично отговорните европейски потребители и да максимизира комфорта им в кухнята.

Door-in-Door дизайнът на хладилника намалява загубата на студен въздух с до 47%. С добавянето на второ напълно самостоятелно Door-in-Door отделение, загубата на студен въздух е намалена още повече.

Премиум хладилникът с долен фризер на LG, изработен от контурно стъкло е отличен с награда 2014 Red Dot Design за съчетаването на деликатен дизайн с функционални характеристики. Екстериорът на този премиум модел, направен от контурно стъкло има лесен за използване дисплей и атрактивно изглеждаща хромирана поставка за вина. Модерният премиум дизайн е допълнителен бонус към този изключителен уред и той изглежда добре във всяка кухня.

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара