Коза/Овца (1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Кучето не смята Козите за идеални. Според него Козите не са достатъчно сериозни, не мислят достатъчно. Но, затова пък са очарователни! И още, добри и сърдечни. А на стопанина на годината това категорично му е по душа. През 2018 година Кучето многократно ще бъде снизходително към Козите и ще им позволи това, което ще се окаже забранено за много други. Всъщност, това ще се проявява в неясно откъде появили се моменти на успех, щастливи случайности, искрени признания, успех и таланти. При това от Козите ще изисква единствено да не се усамотяват за дълго и да не се скъпят на позитивизъм.

Здраве/Самочувствие

Проблем за много от представителите на знака Коза могат да станат сезонните простуди. Те ще се разболяват едва ли не от всеки случайно срещнат човек. А и усложненията след това ще се окажат напълно възможни. Затова, Козите трябва да считат за първостепенна важност грижата за имунитета и да започнат да му отделят внимание от първия ден на годината.

Любовни хороскопи за всяка зодия през 2018 г.

Впрочем, не е нужно Козите да бъдат уговаряни дълго по този повод. А и изобщо, през 2018 година повече от тях ще се отнасят не само внимателно, а дори мнително към здравето си. И, ако през първата половина на годината това ще бъде ненужно, то към края на периода, повишеното внимание към собствената им персона ще помогне на някои от Козите да определят отрано възможност за възникване на сериозно заболяване и да предотвратят неговото развитие.

Финанси

Финансовите перспективи за Козите през 2018 година ще бъдат просто страхотни. Покупателната им способност осезаемо ще нарастне и това ще открие пред тях големи възможности, някои от които ще се окажат нови за Козите. А това на свой ред ще им позволи да придобият уникален опит за себе си.

В същото време Козите не трябва да се концентрират излишно върху удовлетворяването на собствените си моментни материалистични амбиции. Работата е в това, че именно в годината на Кучето те ще имат много добри шансове за успешни вложения в собствен бизнес проект. И няма да има принципно значение, съществува ли такъв проект в природата или ще се окаже, че той все още не е измислен. Ако е вярно първото, то ще стане актуална задачата по неговото разширяване, а ако е второто, то трябва да се постараят да намерят успешна идея, да я обмислят и да направят първи крачки по посока реализиране на проекта, преди да е приключила 2018 година.
Тези Кози, които по никакъв начин не се виждат в бизнеса, трябва просто да продължат спокойно да ходят на работа и добросъвестно да изпълняват своите задължения. В подходящия момент съдбата ще им подари щастлива случайност за укрепване на финансовото благосъстояние. В какво ще се изрази това? Разбира се, в каквото и да било! Някои ще получат неочаквано освободило се, изгодно място, на някои ще повишат заплатата и др.

Кариера

В професионалната сфера Козите могат да разчитат на присъствие близо до тях на съмишленици, добри съветници или дори покровители. Но абсолютно ще сгрешат онези, които ще решат просто да започнат да „използват“ тези хора. Макар, че идеологически отношението на Козите към тях може да бъде именно такова. Но околните в никакъв случай не трябва да усетят дори намек на такова отношение от страна на Козите.

През 2018 година успехът ще съпътства тези Кози, които покажат на Кучето, че са готови да се трудят толкова, колкото е нужно и няма да си доставят комфорта да се излежават на любимия си диван. Наистина, в първия момент съдействието на стопанина на годината може да им стори незначително, тъй като е малко вероятно Козите да ги очаква главозамайващ кариерен полет. След известно време обаче, те ще се убедят, че стопанинът на годината просто е организирал за тях задълбочен, подготвителен период за бъдещи постижения в професионалното направление.

Отношения

Най-правилният път към личното щастие за Козите през 2018 година се крие в това, те да бъдат самите себе си. Само така ще могат да демонстрират максимум чар и харизма, и ще правят впечатление. Това е важно, както за самотните, така и за ангажираните в отношения Кози.

И така, Козите през 2018 година ще предизвикват отношения на такава привързаност към тях, че партньорите ще бъдат готови за тях едва ли не на всичко. И на тях ще им бъде позволено да се възползват от това. Разбира се, трябва да се спазва мярката, защото – първо, крайностите са лоши сами по себе си и второ, Козите не трябва да забравят, че силата на Кучето е ограничена само тази година.

Годината на Кучето обещава на самотните Кози безпрецедентен избор от претенденти за тяхното сърце. При това сред тях ще се намерят наистина достойни кандидати, способни да ги направят истински щастливи.
Между другото, през 2018 година, често близките на Козите ще се нуждаят от помощ. Желателно е да намерят възможност да окажат помощ и подкрепа на своето семейство и на други, скъпи за тях хора. Това особено ще бъде необходимо за по-старото поколение, макар че и човека, когото обичат, едва ли ще се оправи без тях. От друга страна Козите трябва да усвоят нещо важно: всичко, което ще направят през този период, ще се окаже безценно за бъдещето, с което те ще могат да се разпореждат отново и отново.

Източник: Astrobg

Facebook Twitter Google+

0 Коментара