Бик (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

Кучето далече не е най-добрият приятел на Бика. Бикът се струва на стопанина на годината излишно егоистичен и затова, като цяло, ще бъде лишен от подкрепа. Все пак, представителите на този знак в мнозинството си ще могат не само да разберат, но и да признаят правотата на тези твърдения. И затова ще успеят да постигнат взаимно разбирателство с Кучето – във всеки случай, доколкото е възможно за тях – да направят така, че някои от техните стремежи (мечти, идеи и т.н.) да се сбъднат.

Здраве/Самочувствие

Слава богу, няма да се наложи да говорим за някакви особено критични затруднения в здравословното състояние на Биковете през 2018 година. Естествено, при тях могат да възникнат проблеми, които са свързани с психологическото им състояние, защото за съжаление в наше време проблемите със стреса са повсеместни. И на Биковете ще им се наложи да бягат от него, но е най-добре да правят това в парка или на бягащата пътека във фитнеса ( на тях им се препоръчва непременно да се придържат към здравословния начин на живот).

Любовна съвместимост на зодиите

Ще бъде правилно, ако Биковете през 2018 година организират за себе си пълноценна почивка. Така физическият ресурс на вашия организъм ще стигне да живеете цяла година нормално, без да мислите за неразположения, а само за истинските дела и ангажименти. Оптималното време за отпуска в този период е втората половина на пролетта. Но нека да бъде няколко седмици и е желателно да ги прекарате в относително усамотение и покой, иначе ефектът ще бъде минимален.

Финанси

При представителите на знака Бик финансовата ситуация през 2018 година ще се развива различно. Все пак никой не е заплашен от банкрут, макар че, от друга страна, Биковете едва ли ще могат да разчитат на върхови достижения и финансово благополучие. Всъщност, за повечето от тях паричните въпроси ще се решават по обичайния начин, като приятно изключение в този план ще бъдат тези, които имат опит в решаването на финансови проблеми с нестандартни методи. А тези, които не притежават такъв опит, не са длъжни в годината на Кучето да се опитват да го придобият.
През октомври-декември много Бикове ги очаква приятна изненада. Тя ще бъде свързана с получаването на доста значителна сума пари, която Биковете не са очаквали. Но и просто „паднали от небето“ също не могат да се нарекат тези пари. Работата е в това, че възнаграждението, което е трябвало да получат, ще се окаже много по-голямо, отколкото Биковете са очаквали.

Кариера

Колкото по-високо положение в професионалната сфера заемат Биковете, толкова по-внимателни трябва да бъдат. Като цяло тези хора не трябва да поддържат имидж на едноличен управител и тиранин. Биковете, заемащи ръководна длъжност, е желателно да помнят, че те могат много бързо да бъдат свалени от пиедестала и да бъдат подложени на присмех и репресии. Кучето ще се опита да се погрижи за това, ако сметне, че те са „отишли твърде далече“.

Биковете, които успеят да бъдат човечни и демократични (но не само да демонстрират стремеж към това), могат да разчитат на кариерен успех. Човешкото им достойнство ще бъде оценено понякога от колегите, понякога от ръководството и това със сигурност ще им бъде от полза. И въпреки че не всички Бикове ще получат повишение в службата или ще укрепят позициите си през 2018 г., то те ще успеят да положат добра основа за бъдещи кариерни успехи.
През втората половина на 2018 година много Бикове ги очаква укрепване на позициите в професионалната сфера. Много вероятно това да бъде за тези, които работят в държавни организации или са заети в колективни проекти.

Отношения

През 2018 година на първо място ще спечелят тези Бикове, които съумеят да преживят своето щастие тайничко. Работата е в това, че колкото повече действат показно, хвалейки се със своите успехи с противоположния пол, на толкова повече изпитания ще ги подложи стопанинът на годината, на когото му е чужда суетата и е неразбираемо желанието да се хвалят с това, което в известна степен принадлежи към интимната и деликатна материя.
За да поддържат и още повече, да създадат съюз с нужния човек, Биковете трябва да се въоръжат с търпение и неподправен интерес към всичко, което сериозно вълнува половинката им. В повечето случаи на Биковете няма да им се наложи да се „заравят“ в грижите на партньорите си, така че те няма много да загубят от проявата на загриженост, докато „придобивките“ за тях ще се окажат доста значителни. В частност, много от тях с учудване ще открият, че хората, с които ги е срещнал животът, са харизматични, креативни интелектуалци.

Източник: Astrobg

Facebook Twitter Google+

0 Коментара