Плъх (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

Кучето в китйския хороскоп е сравнително лоялно към Плъха. Но представителите на знака Плъх не трябва да разчитат, че стопанинът на годината ще толерира недостатъците им, като мързел или нечестното им отношение към другите хора. Но и „прът в колелата“ на Плъха, Кучето няма да сложи, ще им позволи да се реализират, помагайки им в добрите дела и интересните начинания. И тези Плъхове, които поискат да изживеят 2018 година спазвайки моралните канони, трудейки се и направлявайки своите мисли към съзидание и позитивизъм, ще успеят да постигнат, с подкрепата на Кучето, доста добри резултати без ексцесии и опънати нерви.

Самочувствие/Здраве

Критични проблеми със здравето при Плъховете, за щастие, не се предвиждат. Ще бъде достатъчно да се придържат към елементарните средства за профилактика, за да преживеят благополучно рисковете от простуда. Спазвайки традиционните принципи на здравословния начин на живот, те няма да преживяват моменти на стрес и други недоразумения (например, проблем със ставите, с гръбначния стълб и др.)

Дневни хороскопи за всяка зодия

Ако възникнат някакви трудности със здравето при Плъховете, те трябва да се обърнат веднага към терапевт. Тези хора не трябва да губят време и пари за сложни изследвания и диагностики. Личният лекар ще бъде напълно в състояние да се справи с проблемите им. Но препоръките, които ще получат, те трябва да се постараят да изпълнят съвсем точно.

Финанси

Плъховете, особено мъжете, през 2018 г. е желателно да забравят за изкушението да грабват всичко, което видят. Думата „освободен“ трябва да бъде табу за тях. Финансовите си дела трябва да водят абсолютно честно и в съответствие със законовите мерки и етиката.
Като цяло този период, по отношение на парите за Плъховете, няма да можем да наречем много успешен, защото те няма да успеят да заработят през годината милиони. Но ще успеят да избегнат неразрешимите финансови ситуации. И между другото, при трудни обстоятелства, Плъховете трябва да се опитват да остават спокойни и да не изневеряват на себе си. Като правило, винаги ще имат решение за такъв род проблеми и колкото по-сдържано и обективно оценяват ситуациите, толкова по-бързо ще намират изход.

Кариера

В професионалната сфера Плъховете не трябва да се опитват да завоюват безкрайността или да тичат пред „локомотива“. За тях, през 2018 година, ще бъдат ценни разумният консерватизъм, личната скромност и добросъвестност. Те не трябва да се стремят към някакви промени. По-специално, Плъховете не трябва да завиждат и да се опитват да следват примера на колегите си, които постигат бърз успех с кардинални или екстравагантни начини. Това не е техния метод, а още повече през 2018 година.

Любовна съвместимост на зодиите

Тези от представителите на този знак, които имат собствен бизнес, през първата половина на годината трябва да се настроят за труд и търпение. Ще им се наложи да решават проблеми и да се оправят с различни грижи и тревоги. И, ако те се окажат достатъчно последователни и издръжливи ще успеят да уловят случващите се изменения на пазара и започвайки от втората половина на годината ще успеят да пожънат плодовете на своя труд. А Плъховете, които са бизнесмени, не трябва да разчитат на увеличаване на обема на дейност и доходи през първите месеци на годината.

Отношения

Плъховете трябва да бъдат много внимателни във връзките си с хора, които са семейни, живеят на семейни начала или имат стабилна връзка. Стопанинът на годината ще се отнесе категорично неодобрително към това, така че наказанието за Плъховете, след това, ще бъде неизбежно.
Самотните Плъхове, които се стремят към изграждане на сериозни и стабилни отношения, могат да разчитат на успех с противоположния пол. При това, Кучето ще им помогне да срещнат човека, който напълно ще отговаря на представите им за идеална половинка. Стопанинът на годината ще им им осигури красиво начало на взаимоотношенията и ще им помогне да сведат до минимум процесът на „напасване“.
Жените Плъхове през този период трябва да се замислят за смяна на имиджа. Естествено, тези от тях, които не изпитват никакви затруднения в личния живот, могат да пренебрегнат тези съвети. Но, ако Плъховете имат някакви нерешени въпроси от този характер или просто се стремят към промяна, то непременно трябва да се възползват от тях. И в бъдеще никой няма да съжалява за това.

Източник: Astrobg

Facebook Twitter Google+

0 Коментара