Кон (1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Конете през 2018 година от една страна ще бъдат енергични и инициативни, а от друга самоуверени. И ако първото ще им помогне да „препускат“ към успеха, то второто може да ги доведе до досадни грешки, които ще ги карат да стоят на едно място и да нервничат.

В такава ситуация няма да мине без помощ от стопанина на годината. И Кучето е готово да помогне на Конете, балансирайки влиянието на негативните обстоятелства и подбутвайки ги в нужното направление. Истината е, че няма веднага да им предложи своето „рамо“. От начало с учудване ще гледа „хвърлянето“ и амбициите на Конете, и малко по-късно, свиквайки с тяхното пилеене на енергия и идеи, ще се включи с мъдро разбиране и положително отношение към представителите на този знак.

Здраве/Самочувствие

Важна тема за Конете през 2018 година ще бъде грижата за имунитета. За да решат тази задача те трябва да се постараят непременно да си вземат отпуск в топлото време на годината. Само с химични витамини няма да успеят да се справят. Да и честно казано, от тях Конете няма да имат никаква полза. Най-важното е посещение на екологично чисти места, системна употреба на натурални продукти, богати на витамини и минерали.

Безплатен натален хороскоп

На Конете ще им се наложи да отделят голямо внимание на психологическото си състояние. Наситеният емоционален живот, който те волно или неволно ще водят, неизбежно ще им докара проблеми. При някои това ще се случи по-рано, при други – по-късно, но препоръките за избягване на този вид трудности със самочувствието за всички Коне е една. Състои се в следното: Конете трябва да се научат да търсят радостта в простите неща. Не си заслужава да почиват екстраординарно и скъпо, защото съотношението между цена и качество няма да бъде в полза на второто. А бавната разходка или четенето на книги ще им помогне на сто процента.

Финанси

През 2018 година много Коне ще се сблъскат с това, че техните доходи, макар и достатъчни за удовлетворяване на насъщните потребности, ще се окажат малко за реализирането на това, което те ще поискат за себе си. Осъзнаването на това положение на нещата ще се окаже нелеко, но тъй като периодът от време, през който ще продължи това, няма да е твърде дълъг, то Конете ще успеят да преминат през него без критични последствия за себе си, намирайки приемливо решение.

Тези Коне, които ще се стегнат и ще направят някаква крупна придобивка, непременно трябва предварително да съберат колкото е възможно повече информация за обекта на купуване, а ако им се предостави възможност, то и да се консултират с компетентни хора. Тези предпазни мерки са необходими, защото обекта може потенциално да не съответства на вашите очаквания.

Пролетта за Конете ще настъпи период за голям финансов успех. Той ще дойде след реализирането на оригинални идеи. Разбира се, Конете не трябва да влагат пари безогледно и само защото замисълът им е необичаен. Непременно трябва да обмислят своите идеи. Но индивидуалността на проекта значително увеличава шансовете за успех.

Кариера

През 2018 година Конете трябва да укротят своята горделивост и да се стараят да откриват най-напред достойнствата, а след това недостатъците на хората, с които ги свързва трудовата им дейност. И те ще имат много възможности да се убедят в това, че обвивката и съдържанието на човека често пъти се различават значително. Това, като цяло, ще се окаже за Конете положителен опит. Още повече, че именно с такива хора ще им се налага често да се движат нагоре по кариерната стълбица.

В кой знак е Луната в момента на вашето раждане

Що се отнася до кариерните тенденции, то не е възможно да бъдат обозначени еднозначно, защото в професионалната сфера Конете ще се сблъскват ту с подем, ту със спад. Причината за това е в личното възприятие на обстоятелствата, които не винаги ще бъдат логични и ще съответстват на ситуациите. От тук следват загуби на добри възможности, връщане назад и др. И тези Коне, които се опитват да търсят в това „пръста“ на стопанина на годината, няма да са прави. Единствената вина на Кучето може да се съзре в това, че неговата логика се отличава от логиката на Конете.

Отношения

Конете, които вече са семейни, през 2018 година могат да се сблъскат с изпитания свързани с разбирането на истинските ценности. Ще ги очакват много изкушения и в резултат на това е възможен разрив на отношенията. Това без съмнение е опасно, защото отношенията им са истински и перспективни, а съблазните са празни и моментни изживявания. И затова, от страна на Конете няма да бъде излишна проявата на внимание, грижа и романтика по отношение на половинката.

От друга страна Конете, през този период от живота си, могат стигнат до извод, че хората, с които животът ги е срещнал, не са тяхната съдба. Но … ако това действително е така, то те смело могат да прекъснат такава връзка, защото Кучето непременно ще им помогне да намерят своята половинка.

Самотните Коне непременно ще получат възможност да направят ново, интересно запознанство. Но при задължителното условие – наличие на собствена инициатива. Те са длъжни да покажат на Кучето, че наистина са заинтересувани от уреждане на личния си живот, защото стопанинът на годината много сериозно се отнася към тези неща. Затова Конете трябва винаги да бъдат чаровни, позитивно настроени и контактни.

Източник: Astrobg

Facebook Twitter Google+

0 Коментара