Овен

horoscope-639126_960_720Започва януари 2017 година и в душата на всеки човек се появява надежда за по-добро. Усещане, че животът започва отново! Марс в Риби е загадъчен, което дава на хората желание да творят, да правят планове и вярват в чудеса. Хороскопът за януари 2017 година препоръчва на Овните да си почиват повече и да обърнат внимание на духовния си свят. Не давайте воля на бурни, емоционални изблици през 2017 г., особено към близки и приятели. Работа ще има предостатъчно. При Овните ще се появят интересни проекти, които те ще реализират, преодолявайки препятствия.

Хороскопът за януари съветва Овните да не стаяват любовта в себе си, а да изявяват чувството по отношение на тези, които го заслужават. Само по този начин ще успеете да се заредите с положителна енергия и да получите в отговор искрени чувства.

През 2017 г. не задържайте и талантите в себе си. За представителите на знака Овен ще бъде важно да демонстрират своите способности и да се покажат като творческа личност. През януари ще се заемете с рисуване, танци или музика. Материалното положение на Овните ще бъде трудно, очакват се повече разходи за семейството и за здраве. Няма да попречи да бъдете по-пестеливи в началото на 2017 г. В края на месеца се пазете от измама от страна на приятели.

Телец

horoscope-639127_960_720Хороскопът за януари 2017 г. предсказва за представителите на знака Телец успех  във всички сфери на живота – лична, служебна, финансова. Ще има безброй перспективи, а желанието да преодолеете всичко ще бъде още по-голямо. През януари Телците ще бъдат изключително активни и дейни, затова няма да се спрат пред нищо, за да постигнат израстване в кариерата. Не всичко ще ви се удава от раз, но по-голямата част от проблемите ще се разрешат към края на януари. С парите ситуацията ще бъде толкова благоприятна, че хороскопът ви съветва да вземете кратък отпуск и да се отправите на пътешествие към някое топло море. Ще ви върнат стари дългове, ще ви усмихне късмета на хазарт, а и ще ви отпуснат бонус в работата. Желателно е през януари Телците да похарчат известна сума пари не само за себе си, но и за роднините си. Купете подаръци на най-малките членове на семейството.

Хороскопът за януари предсказва участие в най-различни мероприятия – от концерти до конкурси. В личния живот ще се появят проблеми, но ако Телците не бъдат твърде самоуверени, то всичко лесно и бързо ще се подреди. Постарайте се в отношенията с избранника/цата си да се проявите като искрени, нежни и добродушни. Само тогава, сами ще се убедите, че през януари може да се наслаждавате на живота, без да се съобразявате с нищо.

Годишни хороскопи за всички зодии от Мая Павлова 

Близнаци

horoscope-639122_960_720Хороскопът за януари 2017 г. предсказва за Близнаците радикални промени във всички области на живота. Положителните моменти ще бъдат много, затова може отрано да се настроите положително. Близнаците най-накрая ще вземат отпуск и ще тръгнат да пътуват с цялото си семейство. През януари вашите идеи ще се осъществят – всички, без изключение, а началството ще реши да ви поощри с парична премия.

Хороскопът за януари съветва Близнаците да стоят по-близо до тези, които са им наистина скъпи. Ако обичате човека, постарайте се през януари да му отстъпвате повече, а не да се налагате по всички въпроси. Да унижавате и да нагрубявате тези, които не ви харесват, не е най-добрият изход от положението. Бъдете обективни и учтиви през януари, така ще намерите надеждни и верни приятели.

Това не е най-подходящият месец за организиране на семейни мероприятия за Близнаците, които са заети със собствен бизнес.

Хороскопът обещава на Близнаците кариерен ръст и промени във външния вид. Ще ви се струва, че постоянството не е това, към което сте се стремили в службата. Ще ви се прииска нещо кардинално ново и престижно. Самотните Близнаци могат да срещнат през януари човек, който да стане техен спътник в живота.

Рак

horoscope-644862_960_720Хороскопът за януари 2017 г. за Рак предсказва абсолютно нов и ярък етап от живота. Само не мислете да се скриете в своята раковина и да пасувате пред трудностите. Обратното, трябва да бъдете дейни и инициативни, за да получите всичко желано и да оправите финансовото положение. Колкото по-уверени бъдат Раците през януари, толкова по-добре това ще се отрази на тяхната професионална и любовна сфера. Не забравяйте за близките и роднините си, които ви подкрепят и ви дават ценни съвети.

Хороскопът за януари за Рак обещава дълго пътуване, приятна почивка и много емоции. Наистина, понякога ще бъде нужно да излизате от зоната си на комфорт, за да откриете нови граници и възможности. Януари е подходящ за учене, повишаване на квалификацията и усвояване на нова специалност. Четете, събирайте информация и правете делови запознанства. Хороскопът съветва Раците да бъдат внимателни и да не общуват с тези, които донасят само негативи и ви карат да се чувствате тъжни и мрачни. Бъдете внимателни не само към хората, но и към храната си. Иначе, през януари ще се наложи да се обърнете към лекар специалист, за да оправите разклатеното си здраве.

Лъв

horoscope-639123_960_720Лъвовете през януари ги очакват не само ярки промени в живота, но и нещо наистина неочаквано и необходимо. Съдбата ще ги възнагради по заслуги, стига да не се самозабравят и да се почувстват царе на положението. Хороскопът за януари предсказва на Лъвовете много изненади, както в личния, така и в професионалния живот. Общувайте по-малко и по-малко споделяйте съкровените си мисли с непознати хора през 2017 г. Затова пък с приятелите, хороскопът за януари препоръчва на Лъвовете да бъдат откровени. Те ще имат много планове, но ще се сбъднат само тези, които са близо до реалността.

Хороскопът за януари 2017 г. за Лъвове, които не са семейни, обещава съдбоносна среща. Важното е да решите какво означават за вас възникващите отношения и докъде могат да ви доведат. През януари семейните Лъвове ще бъдат необичайно щастливи, защото съпругът/та ще ви подкрепя и ще ви разбира от половин дума.

Хороскопът съветва Лъвовете да бъдат внимателни към роднините и малките деца. Ако сте изпуснали нещо при общуването, ще имате шанс да компенсирате това. Януари е страхотен месец за Лъвовете, които са планирали и разписали всичко за цялата 2017 г. Но понякога не забравяйте да се отпускате и си позволявайте да си почивате, дори и от спешните задачи.

Дева

horoscope-641920_960_720Хороскопът за януари 2017 г. съветва Девите по-решително да пристъпят към въпросите, които не трябва да бъдат отлагани. Ще ви се иска повече доброта, мир и честност от всички, с които ви срещне съдбата. Близките хора и приятелите ще подкрепят Девите през януари във всички начинания, което също ще им придаде сили и самоувереност. В личния живот ще бъдете благородни и привлекателни, затова през 2017 г. няма да бъдете самотни. В колектива трябва да бъдете сдържани, за да не възникнат търкания с шефа и с колегите. Всичко това може да се отрази лошо на кариерата, репутацията и финансите ви.

Хороскопът за януари препоръчва на Девите да положат усилия, за да постигнат успех и да привлекат в живота си любовта. Искреността и мекотата ще ви помогнат в общуването с противоположния пол. През януари по-често се съветвайте с по-възрастните си познати и приятели, за да не допуснете грешки в делата на Купидон.

Хороскопът за януари препоръчва на Девите да се отнасят внимателно към храненето. Ако в рациона ви присъстват повече мазни и солени храни, то през януари не е изключено да заболее стомаха и задстомашната ви жлеза. Включете в менюто си млечни продукти, спазвайте определен режим и започнете борба с вредните навици.

Още хороскопи – на https://astrobg.eu

Везни

horoscope-644863_960_720Везните през януари често ще се съмняват в себе си и в своите решения, което ще се отрази както на общото им настроение, така и на текущите дела. Ако искате да промените живота си към по-добро, то не се страхувайте от нищо – така ви съветва хороскопът за януари 2017 г. Бъдете откровени с близките хора и в отговор ще получите същото отношение – искрено и честно. Везните ще имат достатъчно сили и енергия, за да започнат нещо кардинално ново и ярко. През януари Везните могат да се окажат като големи егоисти по отношение на близките си.

Хороскопът за януари съветва да акцентирате вниманието си върху здравето и да си купите абонамент за басейн и фитнес. Четете повече, разхождайте се на чист въздух и се заобиколете с позитивно настроени хора. Само не се опитвайте да контролирате всичко и всеки, и не натрапвайте мнението си през януари. Везните ще имат толкова много работа, че даже няма да им остане време за срещи и пълноценна почивка. Хороскопът за януари препоръчва на Везните да си вземат два-три дни отпуска, за да могат да се възстановят физически. Понякога е добре да плувате по течението, затова не се паникьосвайте, ако не всичко се получава, както сте го планирали. Като цяло 2017 година е успешна и богата на събития за Везните.

Скорпион

horoscope-644864_960_720Хороскопът за януари 2017 г. за Скорпион обещава отлично време, когато може да се изявите във всички области на живота, а също и да привлечете на своя страна необходимите ви и интересни хора. През януари вашата енергия ще бъде толкова голяма, че ще се отрази на всички, с които започнете романтично или делово запознанство. Скорпионите обаче трябва да бъдат сдържани и внимателни, особено когато са на пътя. За вас могат да разпространяват ужасни клюки, но вие ще се справите с това, ако не се паникьосате.

Хороскопът за януари предсказва на Скорпионите незабравима среща със стар приятел, която ще запомните за дълго време. Бъдете оптимистични, тогава всички трудности ще отстъпят на заден план. Скорпионите трябва да бъдат сигурни в себе си през януари, за да намерят нова, престижна работа и да си оправят финансите за цялата година. Хороскопът за януари обещава на Скорпионите множество изгодни предложения, преместване в нов дом и големи придобивки. Дори и дребната порция риск ще ви помогне да привлечете на своя страна успеха и съществени приходи. Скорпионите ще демонстрират кулинарните си способности на роднини и приятели.

Стрелец

horoscope-641919_640Хороскопът за януари 2017 г. съветва Стрелците да си почиват повече  да не се занимават със самоанализи. Възможно е депресивно състояние след празниците, от което ще могат да се избавят с помощта на приятели и интересна дейност. Стрелците без съмнение може да планират бъдещето си, мислите са материални и им е съдено да се осъществят през 2017 г. Важно е да не се оглеждате назад, а уверено да крачите към набелязаните цели. Интелектуална дейност и четене на книги ще ви донесат добри плодове, както предсказва хороскопът за януари.

Не отминавайте дори и незначителната информация, защото тя ще ви помогне да погледнете на нещата по различен начин. В средата на януари се очакват романтични запознанства, а също и срещи с влиятелни и известни хора. Само не си губете време, занимавайте се с неща, които наистина ще ви донесат полза през 2017 г. Имате всички шансове да направите своя живот, а и този на любимите си хора, по-ярък и наситен. Хороскопът за януари съветва Стрелците по-често да бъдат сред природата, да се занимават с двора на вилата и с домашните си животни. Вашето емоционално състояние ще бъде на висота, ако предпочете да се занимавате с любимото си хоби и се срещате с нови хора, пред рутинната си работа.

Козирог

horoscope-677900_960_720Хороскопът за януари 2017 г. за Козирог съветва да бъдете практични и устойчиви духом, което ще ви помогне да преодолеете не само дребните, но и сериозните неприятности. Ако по натура сте организатор и лидер, то проявете тези качества в пълна степен. Особено в професионалната и финансовата сфера. Събирайте нова и необходима за вас информация през януари, от това ще зависи кариерното ви развитие.

Хороскопът за януари обещава незабравимо пътуване в екзотична страна. Може да има дребни спорове и конфликти, както с  колегите, така и с по-възрастни ваши роднини. Но Козирозите имат достатъчно мъдрост, за да не доведат ситуацията до критично състояние.

През януари трябва да общувате само с позитивни хора, не започвайте приятелства и не споделяйте с всички наред. Хороскопът за януари съветва Козирозите да бъдат внимателни по време на разговорите с мъже брюнети. Това може да бъде както вашият непосредствен началник, така и близък човек.

Козирозите трябва да изключат от ежедневното си меню тестеното, сладкото и мазното, за да не качат излишни килограми. Сложете акцент на белтъчната храна, тя ще укрепи здравето ви и ще ви даде енергия през този месец.

Водолей

horoscope-639124_640Хороскопът за януари 2017 г. предсказва за Водолей много енергия и физически сили, за да извършат велики дела. Новите и оригинални проекти ще ви се удават, а за старите проблеми дори не си заслужава да си спомняте. Те отдавна са отишли на втори план и благополучно са се разрешили. През януари ще се случат ярки събития в личния ви живот, които ще вдъхновяват Водолеите през цялата 2017 година за смели и романтични постъпки. Не забравяйте да посещавате възрастните си роднини, особено, ако не се чувстват добре или живеят в друг град.

Хороскопът за януари препоръчва повече да гледате върху отношенията с конкурентите. Не се страхувайте да изказвате своето мнение и уверено да се движите напред към набелязаните цели. Месецът е отличен за това да си вземете отпуск и да отидете някъде в чужбина. А ако не успеят да хванат загар на слънце, хороскопът съветва Водолеите да посетят соларно студио. През януари са възможни сплетни по ваш адрес от страна на завистници. Хороскопът препоръчва на Водолеите да запазят спартанско спокойствие и да не се паникьосват заради тези, които не са достойни. Колкото по-решителни и твърди бъдат вашите действия, толкова по-добре ще бъдат всички сфери на живота през 2017 г.

Риби

Хороскопът за януари 2017 г. съветва представителите на знака Риби да бъдат по-често в кръга на влиятелни личности, да не се изолират от околния свят, но слагайте маската на тайнственост. Трудности през януари ще имате доста, както в общуването с хората, така и относно професионални въпроси. Само не се опитвайте да помогнете на всички около себе си, забравяйки за собствените си нужди и желания. През януари Рибите е добре да отидат на църква, да си купят нова дреха и да се заемат с духовния си ръст.

За да си намерите добра работа, обръщайте внимание на знаците, които ви подхвърля съдбата – така съветва хороскопът за януари за Риби. Към грешките се отнасяйте с доза хумор и спокойно, те са незначителни и решими. Тактилното възприемане на околния свят ще помогне на Рибите да се възстановят вътрешно и да се заредят с положителна енергия. Обгрижвайте близките си хора, галете домашните си питомци и се наслаждавайте дори и на незначителните моменти.

Хороскопът за януари съветва Рибите да бъдат по-сдържани и основателни – както в службата, така и при работа с пари. Ако сте решили да харчите пари, то го направете само за полезни и практични вещи. Рибите трябва през януари да се занимават повече с това, което наистина им харесва и им носи морално удовлетворение.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара