Съвременната жена говори с езика на тялото. Тя е уверена, амбициозна,готова да посрещне всякакви предизвикателства. Тя е добра, защото тялото й се чувства добре. Интимният комфорт е важен за тялото на всяка жена и осигурява спокойствие и чувство за свежест.

_DSC6244_Final

Повишената половата активност, бременност, чести посещения на басейни и спа, колебанието в нивата на женските хормони в различни етапи от възрастта могат да създадат условия за промяна в нормалната влагалищна среда и да доведат до възникването на възпаление или инфекция, които лесно можете да разпознаете по появата на болка, сърбеж, парене, дразнене, неприятна миризма и общ дискомфорт в гениталната област.

Всяка година близо 10 милиона жени по света посещават гинеколога си поради генитални възпаления, които ако не се лекуват, могат да доведат до по-сериозни проблеми и да се отразят върху самочувствието на жената, както и взаимоотношенията й с интимния партньор.

Поддържането на кисело рН във влагалището е от съществено значение за нормалната вагинална флора. Във влагалищната лигавица на здравите жени доминират предимно бактериите Lactobacillus. С тяхна помощ гликогенът ферментира и се произвежда млечна киселина, която създава кисела среда (рН от 3.5 до 4.5) и така потиска растежа на патогенните микроорганизми. Повишено рН във влагалището и дисбаланс на вагиналната флора се срещат при пациентки с диабет, при бременни жени, при жени, които приемат контрацептиви и/или антибиотици, при жени, подложени на стрес и с намален имунитет, при жени, използващи агресивни алкални препарати за вагинална хигиена, както и по време на менструация.

Модерната жена търси съвременно решение, за да се чувства тялото й добре. Rosalgin® сашета е такова решение. Това са гранули за вагинален разтвор за външни и вътрешни промивки, а Rosalgin Easy® е готов за употреба разтвор за вагинално приложение. Лекарството се отпуска без лекарска рецепта и спомага за облекчение на интимния дискомфорт и влияе бързо върху симптомите на възпаление.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара